Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mikka mam ten sam dylemat. Też wczoraj oglądałam kokony większe i śpiworki ale koszt 100-150 zł to sporo.
Moje dzieci niespokojne w nocy. Tymek budził się równo co 2h ehhh a było już tak dobrze, że i 6 godzin ciągiem przesypiał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 09:06
-
nick nieaktualnymikka86 wrote:Drogie te duże kokony, trochę szkoda mi 150 zł 🙄
-
KarolaJJ wrote:Dlatego pytam,bo myslalam,ze znalazłaś jakis ponizej stówki. W takim razie chyba przerobimy jeden na wiekszy i tyle. Na moje oko to wystarczy doszyc materiału w dno i bedzie wiekszyurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Ech ja dzisiaj zaspalam, a tak dobrze się spało.. Mikołaj koło 5 zaczął się kręcić, więc położyłam go sobie na klacie (on tak uwielbia zasypiac) i obudziła mnie dopiero o 7 Iza. A właściwie jej śpiewy poranne słyszane przez elektryczną nianię 😁
-
nick nieaktualny
-
Cześć tak w ogóle 😊
Ja za to dziś nawet pospałam, mały budził się co 2,5-3 h. Czuję się prawie jak nowonarodzona. 😉 jak to człowiek szybko się przyzwyczaja do sytuacji, teraz 3 godziny nieprzerywanego snu to luksus 🤪
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Tylko ja nie patrzę w nocy na zegarek? Nie mam pojęcia, ile razy Jacek w nocy je, o której się budzi 😂 wiem, że je 😂
JaSzczurek lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Tylko ja nie patrzę w nocy na zegarek? Nie mam pojęcia, ile razy Jacek w nocy je, o której się budzi 😂 wiem, że je 😂
-
Mój zasnął wczoraj przed 21 a jadł przed 20a na żarcie obudził się dzisiaj po 5. Ale był taki głodny,że myślałam że sąsiedzi do opieki zadzwonią zanim zrobię mleko,tak się darł. I mało z butelką nie zjadł 🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2019, 10:49
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]