Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aska1994 wrote:Słabe geny mam 😂 natura wie, co robi. Nie jestem za ładna, to lepiej takiego wyglądu dalej nie przekazywać 😁
Aska1994 dobrze,że mnie tam nie ma obok Ciebie,bo bym Ci normalnie natrzaskała za tego posta😠😠 Jesteś śliczną silną mamą cudownej 3jki dzieciaków - nie zapominaj o tym 🤨😘
Casjopea rety biedny koń 😪 toż to nieludzkie pozwolić tak cierpieć zwierzęciu😪
Jaszczurek możemy sobie ręce podaćTeż zostałam sama ale na dwa dni tylko ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 20:50
-
nick nieaktualny
-
-3,75 w prawym i -3,25 w lewym 🤓
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Ja mam mało jak na wasze standardy 😁lewe -2.5 prawe -2.75 no i asygmatyzm
Casjo 15 lat temu musieliśmy uśpić konia właśnie z powodu kolki tu nawet nie chodziło o to że ojciec nie miał kasy na operację ale podobno wtedy tylko w okolicach Warszawy robili takie zabiegi ile w tym prawdy nie wiem. Teraz też już się zaczynamy martwić bo nasza klacz ma prawie 30 lat a jej kompan i zarazem syn jakieś 15 nie wiem jak on sobie poradzi jak przyjdzie na nią czas ciężko mi o tym wszystkim nawet myśleć nie wyobrażam sobie tego. -
Aska1994 wrote:
Angelika, z czym te naleśniki?
Casjo historia kowala strasznie przykra 😏niejeden nie dałby rady się podnieść..
Do tego ten koń.. Bidulek☹️☹️
Ja już powoli też mogę dołączyć do waszego grona 😆coraz gorzej widzę
Muszę się zapisać do okulisty w końcu 🙄z bliska jest ok ale z daleka.. 🙄
Karola Antek też tak strasznie wymachuje główką i nieraz mi z dyńki przywali w zęby albo w obojczyki bo strasznie mi wystają 🙄
Casjo te zdjęcie 😆😆❤️
-
LidziA89 wrote:Ja mam mało jak na wasze standardy 😁lewe -2.5 prawe -2.75 no i asygmatyzm
Casjo 15 lat temu musieliśmy uśpić konia właśnie z powodu kolki tu nawet nie chodziło o to że ojciec nie miał kasy na operację ale podobno wtedy tylko w okolicach Warszawy robili takie zabiegi ile w tym prawdy nie wiem. Teraz też już się zaczynamy martwić bo nasza klacz ma prawie 30 lat a jej kompan i zarazem syn jakieś 15 nie wiem jak on sobie poradzi jak przyjdzie na nią czas ciężko mi o tym wszystkim nawet myśleć nie wyobrażam sobie tego.Ładny wiek!
15 lat temu robili też operacje w innych miejscach Polski, ale to bez znaczenia.. Nie musieliscie o tym wiedzieć. Zawsze uważałam, że lepiej uśpić niż skazywac na męczarnie. -
Chciałam się z Wami podzielić przepisem na zajebista sałatkę, który właśnie stworzyłam nie mając nic na kolację, za to mając mnóstwo resztek w lodówce 😁
Na spodzie rukola, wokół niej pokrojone pomidorki, na rukole smażone polędwiczki z kurczaka marynowane chyba z miesiąc temu (😂) nawet już nie pamiętam w jakich przyprawach, na to kasza bulgur, na to pokrojony w kostkę i podsmazony ser jakiś dziwny z biedry (że niby cypryjski idealny na grilla - jest pyszny!), na to wszystko grzanki pokrojone w kostkę. No rewelka, całość zajęła mi z 5 min. (kaszę miałam ugotowana), a było naprawdę dobre. Stary zachwycony 👍kinga27.30, LidziA89, Emma_, Lullaby, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
Jakoś nie było okazji się chwalić. Mam dwa siwe wielkopolany. Misja ma już chyba 29 lat a Mudrok tak jak pisałam 15 i jest jej synem 😉 mój ojciec 10 lat temu kupił sobie gospodarstwo i od tego czasu sa u niego wcześniej stały w zaprzyjaźnionej stajni. Swoją drogą odbiegając od tematu jak ojciec się przeprowadzał to dziwilam sie jak moze się z miasta na wieś wyprowadzać z biegiem lat coraz bardziej mu zazdroszczę. Wracając do koni maja swoje 3 ha wybiegu i się pasą się kiedy chcą i jak chcą stajnie maja otwarta są chyba szczesliwe i zrobiły się strasznie grube bo nie mam czasu na nich jeździć 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 21:48
Casjopea lubi tę wiadomość
-
LidziA89 ja też mam siwka 😍 Tyle, że bez pochodzenia. Kupiony od handlarza, trafił do rekreacji, do której absolutnie się nie nadawał, więc dostał bilet w jedną stronę (na rzeź). Wykupiłam go jakieś 18 lat temu i tak oto jest
Do tego fiordka 6-letnia i 3 szetlandy (matka 21 lat, córka 6 lat i wpadka syn 2 lata).
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Cajo z duoy dzień,przyznaje.
Ludzi nie stac niekiedy na leczenie dziecka antybiotykiem (a mimo to sie na nie decuduja)a gdzie tam konia za 10 tysi.
Sytuacja kowala dramatyczna,kolejny facet zniszczony przez kobiete...
Ja dzisiaj spusciłam Stachowi telefon na skroń,ma siniaka ale nic innego sie nie dzieje. Mimo to nocke mam z glowy bo musze go obserwować. Jestem przewrazliwiona i nigdy nie trzymam tele w poblizu glowy dziecka i co? Wypadł mi z kieszeni jak sie nachyliłam. Do tego jak płakał to sie piznął nosem o moje zeby i tez go boli. Jestem zjebem roku.
Alaruna albo ktos rąk nie umył,alebo jednak coś bylo w mm na noworodkach.
@Aśka, jutro na szczęście już wraca w nocy
@Lullaby, awww, urocza jesteś, dziękuję
28 lecimy do Polski, ja i Tom
Ja mam -4.25 i -4.5... Już dawno zrobiłabym laser, ale ciągle się powiększa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 22:31
-
Casjopea wrote:JaSzczurek mi się nie powiększa wada, ale nie robię laseru póki co, bo po tym nie można rodzić sn 🙄