Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma no właśnie nie mam gdzie się podziać w Pl dlatego oszczędzam ile mogę by na roczek małej być już w Pl i ogarnąć jakiś wynajem.Mój w spadku trochę kasy dostanie i niby chce mi kupić jakieś mieszkanie ale wolę liczyć na siebie.
My po 2godzinnym spacerku-myślę dalej śpi,ja ściągam pokarm już nowym laktatorem.Oby nie było żadnych cyrków.
Anngelikamarta i jak tam??? Siedzisz dalej w szkole,czy zwiałaś?? -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ on wie,że ja zamierzam dziecko wychowywać w Polsce-nie wysiedzę tu długo.On by chciał jeszcze z 2-3lata tu posiedzieć no i wpadł na pomysł,kupi mieszkanie i najwyżej będzie nas co parę tyg.odwiedzać.Do niego totalnie nie dociera,że ja nie chcę się już z nim "męczyć" W ogóle nie bierze tego pod uwagę 🙄
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ na szczęście nie jesteśmy małżeństwem;) Tak on miał już rodzinę-jest rozwodnikiem.Ma cudowną 13l.córkę
Mikka86 jasne-byle mi w tyłek ciepło będzie 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 17:23
-
Karola smierdziel poszedł po godzinie 🤢
Co do tego ściągania to nie miałabym gdzie tego robić bo jest tylko kilka sal otwartych tam gdzie grupy mają zajęcia a oprócz tego na korytarzach robią jakieś kursy 🙄zresztą z bloku nie wolno nam wychodzić, po 3h około jest przerwa 5 min i następny blok🙄
Oczywiście jest jeszcze kibelek ale tam trzeba mieć klucz który ciągle krąży
Lady_Dior siedziałam do końca o dziwo koleś z ostatniego puścił nas po chwili do domu (jakoś przed 15) bo. Tak bym miała do 18:50🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 16:52
-
Uff dobrze,że nie musiałaś oddychać dłużej strutym powietrzem Anngelikamarta 😆
Biorę się za poszukiwania nieproszonego gościa-pomrowa 😑 Nie wiem kiedy tu się zjawił ale se myślalam,że wypuszczę go jak tylko pokarm ściągnę i cwaniaka już nie było 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 17:01
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
20min. ściągałam i kurde nie umiem go znaleźć 🙉 Mam nadzieję,że się znajdzie,bo już se wyobrażam jak mi po twarzy chodzi🙄 Mam aż zanadto maseczek ze śluzem ślimaka,więc dziękuję.Jeny jaka byłam głupia,że go od razu nie wypuściłam na wolność 🤦🏼♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 17:27
-
nick nieaktualny