Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anima wrote:Drobinka a ile waży wasz synek? Wiesz że ja też chciałam nazwać Aleksander tylko mąż bardzo chciał Bartusia.
A wiesz że nie wiem, jak się obudzi to zobaczę, ale myślę że gdzieś w okolicach 6,5kg może trochę ponad 🙂
A wiesz, że któregoś razu powiedziałam do męża, że pasowało by mu imię Bartuś? 🤣
Ale został Aleksander, bo do nazwiska bardziej pasuje, poza tym mama moja jest Aleksandra i też trochę dlatego 😉
Tak czy siak, oba imiona są ładne 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Aa, myślałam że też płacze. No to chyba u mnie się Twój patent nie sprawdzi🤷♀️ nie wiem czy chce mi się walczyć skoro i tak tego snu mam mało 🙈 zobaczę.
Wiesz, Ksawery ma inne ciekawsze rzeczy do roboty niż sen, co Ty matka, nie wiesz? Świat jest taki ciekawy 😍🙄😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Ale zbieg okoliczności ☺ pytam o wagę bo jest między nimi tylko dzień różnicy a mój synek dwa tygodnie temu na szczepieniu ważył 6150g i pediatra powiedziała że przybiera książkowo ale mi się wydaje taki drobny a wiecie jakie to ważne dla matki karmiącej piersią.
-
Anima wrote:Siostry córeczka miała równo 4 miesiące jak wyszedł jej pierwszy ząbek. A dziąsełka bolą i swędzą na długo wcześniej.
O kurczę, to szybko. Może faktycznie zęby 🤔
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
A ja się pochwalę (i pewnie tego pożałuję), Jacuś spał na swoim materacu, SAM od 21:30 do 23:50 😀
mikka86, Lullaby, Casjopea, LidziA89, Sylka135, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Anima wrote:Ale zbieg okoliczności ☺ pytam o wagę bo jest między nimi tylko dzień różnicy a mój synek dwa tygodnie temu na szczepieniu ważył 6150g i pediatra powiedziała że przybiera książkowo ale mi się wydaje taki drobny a wiecie jakie to ważne dla matki karmiącej piersią.
Poza tym, patrzę na zdjęcie profilowe i Ty chyba też jesteś drobna co?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Właśnie jakbyly noce,że też kiepsko spał i budził się co godzinę,dwie,to też nie chciało mi się go odzwyczajac tylko wolałam pobujać ,żeby już szybciej zasnął i ja żebym mogła się położyć,teraz jak ładnie przesypia noce to mogłam poświęcić te półtorej godziny wieczorem na jego pajacowanie i walki ze snem 😄url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Aska1994 wrote:A ja się pochwalę (i pewnie tego pożałuję), Jacuś spał na swoim materacu, SAM od 21:30 do 23:50 😀
Aska1994 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Anima wrote:Brawo💞
😎 Przez 30 minut mogłam się porządnie wyłożyć na łóżko (taaa, czytałam książkę), a potem mąż przyszedł i było po rozkładaniu się 😂Emma_ lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Wyszedł drugi ząbek 😅🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2019, 10:07
mikka86, Lullaby, Lady_Dior, AgaSY, Casjopea, anngelikamartaa, Emma_, LidziA89, Sylka135, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Witam
Moje dzieci dostały pierwszego zęba po roku czasu 🤔 więc teraz niespodziewam się że wyleza wczesniej
Szczepicie na meingokoki bo ja chyba zaszczepie. Widziałam reklamę i się przerazilam
Pieke muffiny z resztek spożywczych dla gości 😂😂🤦♀️