Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
LidziA89 trzymam kciuki żeby Anusi przeszło. Biedaczka
Ja się poskarżyłam, że Tymek mniej śpi i od razu zmiana. Co prawda wczoraj późno wróciliśmy od znajomych i poszedł spać o 22.30 ale za to obudził się o 1.30 i 5.30.może to jest jakiś sposób na niego?
Emma_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLidzia moze juz to minie dzisiaj...
Nam.Stachu wczoraj wieczorem tez sie budził co chwile. Ale to w ogole byla dzika sytuacja,bo stary,który nie pije,wypił jakies mocne piwo i sie chichrał pod nosem,ciagle gadal ze idzie na mayday i się śmiał ze wszystkiego i go budzil🙄 -
nick nieaktualnyxgirl wrote:Lidzia, Lady jak tam?
Zamowilam wlasnie tule free to grow bo Mala pol dnia trzeba nosic a mi rece odpadaja po 5min😂 Jakie to drogieeeee🤦🏻♀️ Ale podobno super. -
LidziA współczuję tego stresu
U mojej siostry dzieci też wymiatują i nocka nieprzespana ale to jelitowka chyba.
Xgirl ehh zasnęła o 5.10 i tylko dzięki interwencji suszarkiPierwszy raz tak długo nie spała w nocy i nie wiem czemu ale zrobiła cuchnącą kupę-może brzuszek ???
Wracając do moich chrzesniakow 3 i 4,5roku od początku września byli w przedszkolu może z 10x Zdrowi cały rok i nagle buuuum.Juz 3ciego dnia najpierw katar,kaszel-mega długo ciągnął się ten kaszel ale to norma i jeszcze u Hanki zapalenie ucha 🙄gdy już mieli wrócić do przedszkola bo wydawalo,że wychodzą na prostą (choć katar i kaszel dalej się utrzymywal-poinfekcyjny) to młody zaczął narzekać na ucho A Hania dostała zapalenia spojówek 🤦🏼♀️ Rety no masakra totalna-znowu siedzenie w domu.Młody poszedł w końcu na parę dni do przedszkola.Hania już zdrowiala z tymi oczami i bum ospa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Wiadomo,że brat się zarazi i nie trzabylo długo czekać🙄 Nie wiedziałam, że ospa może pojawić się na błonach śluzowych-strasznie się Hania męczyła bo i na pusi miała i w buzi😔 No ale w końcu musi i to minąć-poszła w końcu do przedszkola i pochodziła 3dni (brat w tym czasie przechodził ospe).Od wczoraj wszyscy wymiotują-chyba jelitówka 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Bez kitu-ja chyba dziecka do przedszkola nie dam🙄 Tak mi szkoda siostry-jest wykończona.Wrzesień jakoś się trzymali ze szwagrem aż w końcu i ich dopadło tak,że antybiotyk tylko🙄 Po tej ospie myślałam, że w końcu się skończy chorowanie na chwilę choć to jeszcze jelitowka.Ciekawe co będzie po jelitówce🙄 Siostra normalnie przestała wierzyć,że te dzieci będą normalnie do przedszkola chodzić...
Sorki za taką rozpiskę. -
Lady, niestety tak jest. Dziecko od dziecka łapie. A czasami nie wiadomo, że dziecko chore, a już zaraża. Moi też siedzą z tą bostonką w domu, znaczy Monika, a Cypis zaś przeziębiony. Ale on to ma po Tomku, oboje jak przychodzi pora grzania i smog jest większy to non stop mają coś z drogami oddechowymi.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Alisia cudowny widok😊 Tęsknię za czasami,kiedy w wigilię było pełno śniegu i święta były bardziej magiczne-brakuje mi śniegu zimą-naprawdę.Zima bez śniegu to nie zima.
Aska1994 no straszne te choroby i ciężko tego uniknąćZdrowia dla Was :*
Ja się trzymam-żaden zombiak ze mnieNormalnie jakbym amfę brała🤣
-
xgirl wrote:Lady tak jest niestety z przedszkolem
Lady_Dior strasznie współczuję siostrze, na pewno jest u kresu sił
-
Emma_ wrote:Lidzia, jak tam? Jedziecie do lekarza?
Osttanio raz wymiotowala o 1 ale od tej pory nie wiele zjadła. Obudziła się o. 7 i płakała biedulka prawie cały czas. Teraz o 9 trochę pojadla i zasnęła. Mąż był pogadać z pediatra bo boję się jechać z nią do szpitala jak ona taka osłabiona ale zobaczymy jak będzie jak się obudzi pewnie pojedziemy. Pediatra powiedział to samo co przez telefon żeby obserwować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2019, 10:03
-
[QUOTE=Casjopea
Aska1994 właśnie się zastanawiałam jak tam mają się bostonczycy
[/QUOTE
Monice już praktycznie zeszło wszystko (jej wysypka to 4 plamki/ pęcherzyki na krzyż i tylko na jednej ręce), Tomek już normalnie funkcjonuje, chociaż na dłoniach i stopach ma tego dalej sporo. A Cypis jeszcze nie złapał, Jacek też.
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lidzia, zdrowia dla Małej!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥