Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze pamiętam, Karola, że Twoja córa teraz 15 kończy? Najlepszego dla niej!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wszystkiego najlepszego dla córy 🎂
Też wchodzę o 7 i myślę sobie doczytam co tam dziewczyny po nocy pisały a tu patrzę cisza🤷
U mnie dzieci poszły spać po 22,ja padłam chwilę później. Tymek wstał tylko o 1 nakarmienie, a następne było właśnie o 7. -
Casjopea wrote:Jak to mawia moja rodzicielka "wszystko jest możliwe - pytanie tylko jakim kosztem".
I coś w tym jest..
Karola dla mnie kosmos miec 15letnia corke :o 100 lat❤️ -
Jedziemy zaraz do Ikei po stol i krzesla. Trzymajcie kciuki. Ostatnia proba wyboru w tamtym tyg skonczyla sie eskalacja agresjiw naszym takim soft wydaniu 😂😂 Ja np lapie sie za glowe, licze do 10 i mowie, ze jak zaraz sie to nie skonczy to rozpierdziele pol sklepu razem z nim😂😂 Kiedys bylam mega agresywna i rzucalam czym popadnie🤦🏻♀️😂 Dojrzalam, poszlam na terapie😂 Ale musze sie czasem mega pilnowac, taki nerwus jestem nooo a takie sytuacje to we mnie wyzwalaja😆 A moj maz gadal pod nosem, ze woli jesc na ziemi😂 Kilka wdechow, wydechow, buzi i idziemy dalej😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 08:48
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Jedziemy zaraz do Ikei po stol i krzesla. Trzymajcie kciuki
Ja o swój walczylam cale dwa tyg bo moj nienawidzi ikei ale udalo sie go przekonac .
Teraz fqza druga by przekonac go do termomixa ze mi jest niezbedny 🤔
-
KarolaJJJ sto lat dla córki! 😘
Wiecie że mój słownik w telefonie zapamiętał wasze nicki 😁
Ania ma sie lepiej na szczęście. Wrócił mój pogodny uśmieszek 😍
Termomix też bym chciała ale mój mąż powiedział tylko : chyba cie pojebało 🤣
KasiaLukasia, JaSzczurek, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:Tez chcialam termomix i poszlam go ogladnac do kumpeli, ktora go ma i szczerze powiedziawszy az takiego szalu nie bylo. Ile kosztuje w Pl? Oni Go tu w Dojczlandzie kupili za 1200e.
-
LidziA89 wrote:
Termomix też bym chciała ale mój mąż powiedział tylko : chyba cie pojebało 🤣
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
My po chrzcinach ale stwierdzam że mieszanie wina z szampanem to nie był dobry pomysł 😪łeb mnie boli 😪
Co do samych chrzcin to nie obyłoby się bez wkurwienia na moich starych bo ciągle komentowali że to jest nie dobre, tamto za słone, kapustę robię lepsza i porcje jak dla dzieci i że się nie najedza
Już w pewnym momencie nie wytrzymałam i spytałam czy przyszli się tu nażreć czy na chrzest
No ludzie.. To restauracja a nie bar do świń że dostaną gar ziemniaków na osobę.. 😤Rodzice mojego za wszystko zapłacili a oni nie dali na to ani grosza i jeszcze komentowali
No wstyd.
Karola sto lat dla córki 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2019, 09:25
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Angelika, ale przetrwałaś, masz z głowy 💪Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥