Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adria wrote:A ja kupilam dzisiaj dzieciom prezenty pod choinke .znaczy sie czesciowo. Kupilam prezent Zuzi i Amelce łukaszowi gryzaki
-
JaSzczurek, Lady_Dior, Lullaby, Casjopea, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:To tez mało
JaSzczurek 😂😂😂😂
My skończyliśmy prezent i idę spać 😁
Sylka135, JaSzczurek, Emma_, KasiaLukasia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Ale czad
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
AgaSY wrote:Fajnie się masz, trochę spokojniejsze te spacery pewnie
. Leon przestał jeździć w wózku jak miał jakies 1,5 roku 😁. Jak zaczął śmigać na nogach tak wózek patrzył go po 10 min jazdy, więc przestałam go wyciągać. A o zasypianiu już w ogóle nie było mowy, więc lipa. Ja mam się dobrze. Odpukac dawno nie było żadnej awantury, dni mijają spokojnie i wesoło. Kluczem do sukcesu jest chyba nie kładzenie Leona na drzemke 😂. A Mikołaj jeszcze śpi w dzień? O właśnie, zakładasz mu na noc pieluche? Czy może wola siku? Leonowi się zdarzyło że 2-3 razy tylko zawołać, więc mu zakładam. Czasem jest sucha, a czasem wisi mu rano po kolana 🤦♀️. Przykro mi z powodu piekarnika, ale nie przejmuj się, ja chyba niedługo będę żyła o wodzie i salacie, bo mam wrażenie, że Miłosz już od wsyztskiego ma wysypke 🤷♀️.
Generalnie to wydaje mi się, że Twój Mikołaj jest bardziej dojrzały niż Leon z tego co piszesz. Jakiś taki bardziej ogarnięty. Ale Leon był dziś na sali zabaw z tatą i widziałam filmik jak bawi się piłka razem z 2 innymi chłopcami i się wzruszyłam, bo on zawsze stał z boku. Może mój szogun też dojrzewa 😁.
Te spacery to dopiero jak mu się brat pojawił. Wcześniej też miał etap, że tylko na nogach. Chyba moje 2 godz spacery z nim dały mu tak w kość że woli wózek 😁 z spaniem w dzień to u nas różnie. Wcześniej dał mi się nawet uspać u siebie w łóżeczku na drzemke a teraz nie ma szans. Mówi, że jest dzień i się nie śpi. Po czym pakuję go takiego zmęczonego do auta albo wózka i zasypia za pierwszym zakrętem😅 i zauważyłam, że u nas jest odwrotnie. Jak nie pójdzie spać w dzień to potem na spanie nocne tak mi daje popalić, że już go usypiałam i 2h. Teraz sprawdza się mega rutyna i od kilku dni chodzi spać o 20.30. Na noc jeszcze mu zakładam pieluche, bo różnie jest. Zazwyczaj ta pielucha jest sucha, a jak budzi się w nocy to woła ale są też nocki że jest mocno ssiusiana. Powoli zamierzam ściągać mu pieluche na noc ale to za jakiś czas. A to Miłosz aż tak bardzo reaguje na to co jesz? A może to też z innych rzeczy? Jakieś nie pokarmowe alergie? Z Mikim tak mocno wszystkie alergeny eliminowałam ale to i tak nic nie dało na dłuższą metę. Moja pediatra jest zdania, że czasem taka uroda i organizm musi się przyzwyczaić. A oprócz wysypki ma jakieś inne objawy? Krew w kale?
To super, że Leon tak fajnie umiał się znaleźć wśród dzieci. Zobaczysz pójdzie do przedszkola i wszystko będzie ok. Normalnie będzie miał kolegów i w ogólea Miki jest dojrzały i mega ogarnięty czasem myślę, że aż za bardzo. Ostatnio sam sobie jedzenie z lodówki wyciąga, podstawia krzesło, bierze np jogurt idzie do szuflady po łyżeczkę, ściąga wieczko i szama 😱😁😁😁
-
Miałam wrócić ale cały dzień przwlezalam
Zdążyłam tylko iść do sklepu i zrobić obiad
Chyba mnie łapie jakieś choróbsko strasznie boli mnie ucho, głowa i czuję się jak 💩do tego chyba też mam coś z pęcherzem bo latam sikac co 10min 😒
Adria super prezenty, napewno każdy będzie zadowolony 😘
Sylwia kreatywnie, bomba 😘 -
33Sylwia wrote:Dokładnie. 5.10 dokładnie ułożyło wszystko. Ale brzucha prawie nie czuje tzn czuje jakby nie swoje cialo. Ale trudno było minęło, dla mnie spaprana sprawa i na bank nigdy już nie pójdę do tego szpitala na operację. Teraz się dowiaduję ile "moich" koleżanek po cc właśnie w tym szpitalu wychodzi z taką historia jak ja.
Nie znam twojej historii.Po pirwszej cesarce nie czułam brzucha tzn jakieś 4cm w górę i trchę w dół przez dwa lata,miałam też brzydką blizne.Teraz po cc jest inaczej,czuje brzuch i blizna delikatniejsza.Chyba zależy kto zszywa. -
nick nieaktualny33Sylwia wrote:
Ejjj mie kumam.tej tablicy z kasa. Tępa jestem. -
Niebieska Gwiazda wrote:Nie znam twojej historii.Po pirwszej cesarce nie czułam brzucha tzn jakieś 4cm w górę i trchę w dół przez dwa lata,miałam też brzydką blizne.Teraz po cc jest inaczej,czuje brzuch i blizna delikatniejsza.Chyba zależy kto zszywa.
Tak czy siak kolejna ciąża jeśli będzie rodze gdzieś indziej 😁
Karola Leon robi takie same kupy cały czas, raz na tydzień zrobi taka że klekajcie narody 😂 ulewa no może ciut mniej, choć u nas to zależy od dnia, raz nie ulewa a za dwa dni jest masakra.
Co do ramki tłumacze 😁 Leona wujek będzie kończył 41 lat i napis "widzisz wujku 41 to nie tak dużo" wujek Leona nie robił 40stki bo nie mógł się pogodzić z 4 z przodu 😂 więc Leon ta ramka 41 zł pokazuje mu ze to nie tak dużo 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 08:06
-
Sylwia fajny przekaz 😄
Jak se pomysle ze jak moj syn bedzie mial 20 lat ja bede miala 60🙈🙈🙈
Masakra
Ja czasem mowie do łukasza tak jak bedziesz duzy to bedziesz mamusie wozil na szoping
A stary sie odzywa
Raczej do lekarza 😂😂😂😂
Noi korwa czar prysł jak banka mydlana33Sylwia, Emma_, anngelikamartaa, Lullaby lubią tę wiadomość