Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Co kupiłaś dziewczynkom? Strasznie zazdroszczę Wam tych córeczek. Ja mam cudowny kontakt z moją mamą i chciałabym mieć taki sam z moją córką. Cieszę się, ze mam wspaniałego synka, ale z facetami jest inaczej.Adria wrote:A ja kupilam dzisiaj dzieciom prezenty pod choinke .znaczy sie czesciowo. Kupilam prezent Zuzi i Amelce łukaszowi gryzaki
-
JaSzczurek, Lady_Dior, Lullaby, Casjopea, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Pytałam o to lekarki powiedziała że jeśli przybiera na wadze 1kg na miesiąc jest ok, w czasie ząbkowania dzieci mogą jeść rzadziej, więc tego się póki co trzymam. Gdybyś dowiedziała się czegoś daj znać.KarolaJJ wrote:To tez mało
JaSzczurek 😂😂😂😂
My skończyliśmy prezent i idę spać 😁

Sylka135, JaSzczurek, Emma_, KasiaLukasia, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Ale czad
33Sylwia lubi tę wiadomość
-
AgaSY wrote:Fajnie się masz, trochę spokojniejsze te spacery pewnie
. Leon przestał jeździć w wózku jak miał jakies 1,5 roku 😁. Jak zaczął śmigać na nogach tak wózek patrzył go po 10 min jazdy, więc przestałam go wyciągać. A o zasypianiu już w ogóle nie było mowy, więc lipa. Ja mam się dobrze. Odpukac dawno nie było żadnej awantury, dni mijają spokojnie i wesoło. Kluczem do sukcesu jest chyba nie kładzenie Leona na drzemke 😂. A Mikołaj jeszcze śpi w dzień? O właśnie, zakładasz mu na noc pieluche? Czy może wola siku? Leonowi się zdarzyło że 2-3 razy tylko zawołać, więc mu zakładam. Czasem jest sucha, a czasem wisi mu rano po kolana 🤦♀️. Przykro mi z powodu piekarnika, ale nie przejmuj się, ja chyba niedługo będę żyła o wodzie i salacie, bo mam wrażenie, że Miłosz już od wsyztskiego ma wysypke 🤷♀️.
Generalnie to wydaje mi się, że Twój Mikołaj jest bardziej dojrzały niż Leon z tego co piszesz. Jakiś taki bardziej ogarnięty
. Ale Leon był dziś na sali zabaw z tatą i widziałam filmik jak bawi się piłka razem z 2 innymi chłopcami i się wzruszyłam, bo on zawsze stał z boku. Może mój szogun też dojrzewa 😁.
Te spacery to dopiero jak mu się brat pojawił. Wcześniej też miał etap, że tylko na nogach. Chyba moje 2 godz spacery z nim dały mu tak w kość że woli wózek 😁 z spaniem w dzień to u nas różnie. Wcześniej dał mi się nawet uspać u siebie w łóżeczku na drzemke a teraz nie ma szans. Mówi, że jest dzień i się nie śpi. Po czym pakuję go takiego zmęczonego do auta albo wózka i zasypia za pierwszym zakrętem😅 i zauważyłam, że u nas jest odwrotnie. Jak nie pójdzie spać w dzień to potem na spanie nocne tak mi daje popalić, że już go usypiałam i 2h. Teraz sprawdza się mega rutyna i od kilku dni chodzi spać o 20.30. Na noc jeszcze mu zakładam pieluche, bo różnie jest. Zazwyczaj ta pielucha jest sucha, a jak budzi się w nocy to woła ale są też nocki że jest mocno ssiusiana. Powoli zamierzam ściągać mu pieluche na noc ale to za jakiś czas. A to Miłosz aż tak bardzo reaguje na to co jesz? A może to też z innych rzeczy? Jakieś nie pokarmowe alergie? Z Mikim tak mocno wszystkie alergeny eliminowałam ale to i tak nic nie dało na dłuższą metę. Moja pediatra jest zdania, że czasem taka uroda i organizm musi się przyzwyczaić. A oprócz wysypki ma jakieś inne objawy? Krew w kale?
To super, że Leon tak fajnie umiał się znaleźć wśród dzieci. Zobaczysz pójdzie do przedszkola i wszystko będzie ok. Normalnie będzie miał kolegów i w ogóle
a Miki jest dojrzały i mega ogarnięty czasem myślę, że aż za bardzo. Ostatnio sam sobie jedzenie z lodówki wyciąga, podstawia krzesło, bierze np jogurt idzie do szuflady po łyżeczkę, ściąga wieczko i szama 😱😁😁😁
-
Miałam wrócić ale cały dzień przwlezalam
Zdążyłam tylko iść do sklepu i zrobić obiad
Chyba mnie łapie jakieś choróbsko strasznie boli mnie ucho, głowa i czuję się jak 💩do tego chyba też mam coś z pęcherzem bo latam sikac co 10min 😒
Adria super prezenty, napewno każdy będzie zadowolony 😘
Sylwia kreatywnie, bomba 😘 -
33Sylwia wrote:Dokładnie. 5.10 dokładnie ułożyło wszystko. Ale brzucha prawie nie czuje tzn czuje jakby nie swoje cialo. Ale trudno było minęło, dla mnie spaprana sprawa i na bank nigdy już nie pójdę do tego szpitala na operację. Teraz się dowiaduję ile "moich" koleżanek po cc właśnie w tym szpitalu wychodzi z taką historia jak ja.
Nie znam twojej historii.Po pirwszej cesarce nie czułam brzucha tzn jakieś 4cm w górę i trchę w dół przez dwa lata,miałam też brzydką blizne.Teraz po cc jest inaczej,czuje brzuch i blizna delikatniejsza.Chyba zależy kto zszywa. -
nick nieaktualnyPoki ci robi zupełnie inna kuoe,taka bardzo żółto -biała i ma.strasznie kwaśny zapach. I robi mało. Do do tego mniej ulewa.Jakby sie zasranowic to moze do uklad pokarmowy dojrzewa?33Sylwia wrote:
Ejjj mie kumam.tej tablicy z kasa. Tępa jestem. -
Dajesz wiarę że można to przejść normalnie. Ja miałam wielki żal do lekarza który wykonywał mi cięcie bo był to mój lekarz do którego chodziłam cała ciążę. Nie mogłam tego przegryz, do tego pamiętam jego żarty z cięcia typu "o coś mi tu wpadło he he he" i kiedy rana nie goila się zaczęłam swirowac że naprawdę mu wpadło że to nie żart itd...Niebieska Gwiazda wrote:Nie znam twojej historii.Po pirwszej cesarce nie czułam brzucha tzn jakieś 4cm w górę i trchę w dół przez dwa lata,miałam też brzydką blizne.Teraz po cc jest inaczej,czuje brzuch i blizna delikatniejsza.Chyba zależy kto zszywa.
Tak czy siak kolejna ciąża jeśli będzie rodze gdzieś indziej 😁
Karola Leon robi takie same kupy cały czas, raz na tydzień zrobi taka że klekajcie narody 😂 ulewa no może ciut mniej, choć u nas to zależy od dnia, raz nie ulewa a za dwa dni jest masakra.
Co do ramki tłumacze 😁 Leona wujek będzie kończył 41 lat i napis "widzisz wujku 41 to nie tak dużo" wujek Leona nie robił 40stki bo nie mógł się pogodzić z 4 z przodu 😂 więc Leon ta ramka 41 zł pokazuje mu ze to nie tak dużo 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2019, 08:06
-
Sylwia fajny przekaz 😄
Jak se pomysle ze jak moj syn bedzie mial 20 lat ja bede miala 60🙈🙈🙈
Masakra
Ja czasem mowie do łukasza tak jak bedziesz duzy to bedziesz mamusie wozil na szoping
A stary sie odzywa
Raczej do lekarza 😂😂😂😂
Noi korwa czar prysł jak banka mydlana
33Sylwia, Emma_, anngelikamartaa, Lullaby lubią tę wiadomość

[/url]