Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCasjo jak Ci maż ma coś dac to niech to bedzie dawka dla konia🙄
Stachu juz kima,cud jakiś.
Znowu dzisiaj malo mleka pił
Raptem.4 razy od 8 do 20..i to dosyc szybko sie najadł....Chyba pójde z nim zrobic morfologie.Coś.mnie to niepokić zaczyna
.wage ma.niby 8 kg.wiec w normie -
nick nieaktualnyCasjo niepokojąca jest ta Twoja wysypka. Dostałaś uczulenia na leki czy coś zjadłaś?
Drobinka fantastycznie, że otrzymaliście wsparcie i wiele cennych informacji od lekarza. Chociaż trochę się uspokoiliscie.
A ja dostałam dzisiaj przesyłkę że smyka 🤣 zamówiłam ciuszki w rozmiarze 74 dla Wiktora. Taka duża rozbieżność wydaje mi się między 68 a 74. 68 są dla niego już obcisłe a 74 jeszcze za duże😉No ale i tak się cieszę że w końcu mogłam coś mu kupić bo miejsce rozmiary dostałam po bratanku 😉 -
KarolaJJ wrote:Casjo jak Ci maż ma coś dac to niech to bedzie dawka dla konia🙄
Stachu juz kima,cud jakiś.
Znowu dzisiaj malo mleka pił
Raptem.4 razy od 8 do 20..i to dosyc szybko sie najadł....Chyba pójde z nim zrobic morfologie.Coś.mnie to niepokić zaczyna
.wage ma.niby 8 kg.wiec w normie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCasjopea wrote:Jeśli Cię to pocieszy to Mikołaj też mniej i rzadziej je. Tzn nie wiem czy mniej, ale na pewno szybciej.
-
nick nieaktualny
-
Lullaby wrote:Powiem Ci że też jestem zdziwiona ale tak chce jeździć teraz nawet bardziej, bo Tymek jeździ. Wcześniej brałam gondole i Mikołajek szedł na nogach na spacerze. Coraz częściej mi mówił, że jest zmęczony i on też chcę do wózka. Zastanawiam się nad dostawka ale stwierdziłam, że może lepiej podwójna spacerówka (szczególnie że tą używkę kupiłam okazyjnie). Na razie się sprawdza. A Ty jak tam się trzymasz i jak chłopcy? Upieklabym za dużo ciasta ale mój piekarnik umarł
. Leon przestał jeździć w wózku jak miał jakies 1,5 roku 😁. Jak zaczął śmigać na nogach tak wózek patrzył go po 10 min jazdy, więc przestałam go wyciągać. A o zasypianiu już w ogóle nie było mowy, więc lipa. Ja mam się dobrze. Odpukac dawno nie było żadnej awantury, dni mijają spokojnie i wesoło. Kluczem do sukcesu jest chyba nie kładzenie Leona na drzemke 😂. A Mikołaj jeszcze śpi w dzień? O właśnie, zakładasz mu na noc pieluche? Czy może wola siku? Leonowi się zdarzyło że 2-3 razy tylko zawołać, więc mu zakładam. Czasem jest sucha, a czasem wisi mu rano po kolana 🤦♀️. Przykro mi z powodu piekarnika, ale nie przejmuj się, ja chyba niedługo będę żyła o wodzie i salacie, bo mam wrażenie, że Miłosz już od wsyztskiego ma wysypke 🤷♀️.
Generalnie to wydaje mi się, że Twój Mikołaj jest bardziej dojrzały niż Leon z tego co piszesz. Jakiś taki bardziej ogarnięty. Ale Leon był dziś na sali zabaw z tatą i widziałam filmik jak bawi się piłka razem z 2 innymi chłopcami i się wzruszyłam, bo on zawsze stał z boku. Może mój szogun też dojrzewa 😁.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny