Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka, a co robi Ala?
Z resztą co by to nie było, rozumiem tą złość i frustrację na własne dziecko, mimo że jest nasze, malutkie, kochane, bezbronne i niewinne..😘
Ja też się czasem siebie boję. Ostatnio nawet dałam Olkowi klapsa w pampersa, lekkiego, ale jednak. Nie karć się, nic dziwnego, że nerwy puszczają... Ja się już teraz nauczyłam zagryzać zęby,zamykać oczy i liczyć po ileś tam razy do 10 albo oddaje Olka komuś i wychodzę, wczoraj poszłam siedzieć do zimnego garażu. 🙄 niestety jest to walka z samym sobą, ale w głębi duszy nikt ich tak mocno nie kocha jak my- mamy I nasze dzieci dobrze o tym wiedzą, nie martw się ❤anngelikamartaa, 33Sylwia, Sylka135 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Te ciule w przychodniach tez chyba zapominają, ze to nie jest jakas ich łaska, tylko normalna robota za którą im płacą. Za którą MY de facto płacimy. Nie podoba się praca, to niech szukają innej. To paranoja, że człowiek za każdym razem się czuje jakby mu ktos wielką przysługę wyswiadczyl, bo go ktoś łaskawie zbadał czy zapisał na wizytę. Też sie zdenerwowalam na maksa. I jeszcze ta bezsilność, często w takich sytuacjach człowiek się boi reagować, bo jeszcze zapisza zlosliwie na termin za 30 lat, albo boleśnie wykonają jakiś zabieg.
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Mój jak go położę na brzuchu to aż pierdzi ze złości 😂😂
Ale leży dalej czy już nie? Mój też pierdzi ze złości, maks 10 minut poleży, a kiedyś mógł dłużej. No i w sumie żadnych postępów na tym brzuchu nie robi.. Ksawery się obraca już z brzucha na plecy albo odwrotnie? Bo Olek dopiero zaczyna, coś tam tylko próbuje.. A stopami to w ogóle nie jest zainteresowany, czasem tylko spojrzy jak ma kolorowe skarpetki A tak to nic, a Jacek Asi wsuwa swoje stopy. No i tu też zauważyłam, że ma problem, bo wcześniej był bardziej giętki, a teraz ciężko mu spodnie założyć.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:😂
Ale leży dalej czy już nie? Mój też pierdzi ze złości, maks 10 minut poleży, a kiedyś mógł dłużej. No i w sumie żadnych postępów na tym brzuchu nie robi.. Ksawery się obraca już z brzucha na plecy albo odwrotnie? Bo Olek dopiero zaczyna, coś tam tylko próbuje.. A stopami to w ogóle nie jest zainteresowany, czasem tylko spojrzy jak ma kolorowe skarpetki A tak to nic, a Jacek Asi wsuwa swoje stopy. No i tu też zauważyłam, że ma problem, bo wcześniej był bardziej giętki, a teraz ciężko mu spodnie założyć.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Dokładnie tak.. Nie wiem ale praktycznie zawsze gdzie idę coś załatwić to są jakieś cyrki😑
Jedyny plus z dzisiaj jest taki że nie dostał gorączki a niedługo minie 6h czyli może obejdzie się tym razem bez
Drobinka w punkt ❤️
Te zdjęcia przyszły ale na mój stary adres gdzie ojciec mieszka, jutro jak będzie wszystko ok z Antkiem to rano po nie pójdziemy i zobaczymy co i jak
W sobotę mamy sesje świąteczną i nie mam pojęcia co ubrać 🤷♀️chyba ubiore tą bordowa sukienkę z chrzcin, stary koszule i Antek też
Chciałam żebyśmy tak fajnie pasowali do siebie dlatego może kupię staremu jakiś bordowy krawat i tośkowi muchę 🤔chociaż znając życie na planach się skończy bo nie zdążę 😆 -
Mój mały leży na brzuszku ale nie obraca się
Raz czy dwa mu się udało ale to raczej przypadkiem 😆tzn na boczki się obraca ale z brzuszka na plecki jeszcze nie -
Angelika w Pepco są fajne eleganckie koszule dla chłopców z muszką po 19.99 białe w granatowe kropeczki albo granatowe w białe. Myślę że na taką sesję albo na wigilię jak znalazł. Wczoraj się zastanawiałam i w końcu nie wzięłam ale chyba jutro po nią pójdę
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
No to mnie pocieszyłyście, że Wasze chłopaki też tak mają. 🙂 akurat na to nie zwracałam aż takiej uwagi, a ten lekarz mówi, że to wszystko wpływa na jego rozwój o że jest do tyłu trochę.. 🤔 fakt faktem, mój jeszcze nigdy nawet się nie złapał za stopę. Patrzy,ale nic poza tym. Te nogi to faktycznie za często prostuje. No ale dobra, jesteśmy na dobrej drodze 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Angelika pisałabym skargę...paranoja jakaś
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Lady zniknęła, a Kamsza to już w ogóle jak kamień w wodę. 🤔😔 szkoda że nikt z nas z nią nie miał lepszego kontaktu, wiedziały byśmy co się dzieje, czy wszystko ok..
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Angelika, pisz skargę, zdecydowanie! Nie można im pozwalać tak traktować ludzi!
Drobinka, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że ten osteopata dał Wam nadzieję na to, że będziecie czerpać z rodzicielstwa więcej radości 😘😘 oby do przodu!
Jacek dostał ziemniaka, ale za wiele to do brzuszka nie trafiło, nie mógł przestać się dziwić, że dostaje coś innego niż mleko czy witaminy 😂😂 jutro znowu spróbujemy 🥔anngelikamartaa, Drobinka91, kinga27.30 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jutro rano pójdę tam do tej całej kierowniczki, nazwisko jej mam bo się podpisała w karcie
Motyka jedna😤😒
Mikka86 widziałam je właśnie i fakt - fajne są ale tak jak i ty poogladalam i wyszłam 😆widzialam też w auchanie taki sweterek biały z mucha za 20,- też fajny 🤔 -
Angelikamarta współczuję przeżyć na pewno bym na twoim miejscu napisała skargę!
Drobinka super wieści! Będzie dobrze! Byle do przodu 😉
Ania dostała dziś dwa razy mm. Po pierwszej dawce spała 2h co jej się nie zdarza. Żadnych objawów nietolerancji Mk narazie nie widać zobaczymy później. Teraz zasypia przy cycku 😉Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:Angelikamarta współczuję przeżyć na pewno bym na twoim miejscu napisała skargę!
Drobinka super wieści! Będzie dobrze! Byle do przodu 😉
Ania dostała dziś dwa razy mm. Po pierwszej dawce spała 2h co jej się nie zdarza. Żadnych objawów nietolerancji Mk narazie nie widać zobaczymy później. Teraz zasypia przy cycku 😉url=https://www.suwaczek.pl/][/url]