Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
33Sylwia wrote:Widzę że masz grzeczne dziecko 😁 i kupę czasu nagle 😁
KasiaLukasia, 33Sylwia lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Antoś przez godzinę prawie tak strasznie płakał z bólu że sama się prawie rozplakalam☹️as cały siny się robił, nie mógł złapać oddechu.. Teraz biedulek śpi oby te ząbki szybko wyszły..
KasiaLukasia super pomysł z tym prezentem
Uwielbiam takie bajerymy kupimy teściowi jakiś wypasiony kalendarz z notesem (dostaje co rok i co rok się strasznie cieszy😆)on to taki prezes, lubi wszystko zapisywać i bazgrac 😆
A teściowej nie wiem.. Uwielbia szyć ale wszystko co dostępne do tego już raczej ma 😒
KasiaLukasia u nas gryzaki z mombelli, lampa w naszym pokoju, zdjęcia rodzinne na ścianie i obraz Maryi w dużym 😆motylek z lamaze, zwierzobus (wali w niego rączkami i wciska guziki 😁) miś z canpola z grzechotką i gryzakami no i mata
Co do wózka też jestem zadowolona z mojego i ze spacerówki tylko ta waga.. Prawie 16kg
Mikka86 bardzo ładne te wózki choć ja tak jak Ty lubię dużo wrzucać do kosza więc patrzyła bym jednak pod tym kątemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 20:23
-
anngelikamartaa wrote:KasiaLukasia u nas gryzaki z mombelli, lampa w naszym pokoju, zdjęcia rodzinne na ścianie i obraz Maryi w dużym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 20:24
-
KasiaLukasia wrote:Do stowki by mi się marzylo. Znalazlam fajną za 66 tysiecy. Zabytkową. Ale to moze innym razem...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dziewczyny, jakiś pomysł na dzień babci i dziadka? Za miesiąc 🤦♀️
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
33Sylwia wrote:Angelikamarta dajesz mu czopki? U mnie działają cuda, dziecko zasypia w ciągu 10 min i śpi 5h
Ciekawe jaka będzie noc, czy będzie spał normalnie czy nie 😣
KasiaLukasia hahah😆Ty to tam tego dużo musisz mieć, co? 😂😂😂 -
anngelikamartaa wrote:Nie ale jutro powiem mojemu żeby mi przywiózł w razie co i spróbujemy bo mam w domu, dzięki za radę 💜
Ciekawe jaka będzie noc, czy będzie spał normalnie czy nie 😣
KasiaLukasia hahah😆Ty to tam tego dużo musisz mieć, co? 😂😂😂
Nieeee. Jestem czujna i zwarta. Zawsze gotowa do walki. 😁 Poki co mam tylko kropidlo.😁
-
nick nieaktualnyMikka wszystkie Nicki Sylwia z numerami, które byłam w stanie zapamiętać były zajęte więc się wkurzylam i wpisałam Sylka😉 tak na mnie mówił mój niedoszły teść.
Ja bardzo polecam wózek valco mam podwójny i składam go jedna ręką zakładam na ramię i lecę 😉 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny