Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, wreszcie się doczytałam Was, taki dzień że coś wiecznie mnie odrywa
Karola no głośno o tym było, bo groźnie brzmiało ale na szczęście już mamy ciepło i w krainie też 😁
Moj typ spacerówki to Joe Litetrax 4 spełnia chyba moje oczekiwania, ale to dopiero na wiosnę, w zimie zaliczę spacerowe ta co mam.
Ja też kupuje w tanich sklepach ciuszki, czasami od innych mam, Lidl i Pepco Disney są ok, ale np pepco body zwykle dla mnie tragedia po dwóch praniach. Też teraz ten sinsey ma fajne rzeczy tylko szczupłe, ale pajace do spania czy body polecam.
My już kupujemy Dady 4 a ciuchy na 74.
Drobinka piękna ta sesje miałaś.
Casjo 700 km to dobra odległość 😂
Xgril to wczasy sobie robicie super! W Tarnowie czy gdzieś będziecie jeździć???
Ktoś pytał o Maleńka ma już coś ponad kilo i karmione jest sonda. Boimy się cieszyć ale idzie wszystko w dobrym kierunku 😁
KasiaLukasia, Lady_Dior, kinga27.30, Lullaby, Casjopea, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Hejka, wreszcie się doczytałam Was, taki dzień że coś wiecznie mnie odrywa
Karola no głośno o tym było, bo groźnie brzmiało ale na szczęście już mamy ciepło i w krainie też 😁
Moj typ spacerówki to Joe Litetrax 4 spełnia chyba moje oczekiwania, ale to dopiero na wiosnę, w zimie zaliczę spacerowe ta co mam.
Ja też kupuje w tanich sklepach ciuszki, czasami od innych mam, Lidl i Pepco Disney są ok, ale np pepco body zwykle dla mnie tragedia po dwóch praniach. Też teraz ten sinsey ma fajne rzeczy tylko szczupłe, ale pajace do spania czy body polecam.
My już kupujemy Dady 4 a ciuchy na 74.
Drobinka piękna ta sesje miałaś.
Casjo 700 km to dobra odległość 😂
Xgril to wczasy sobie robicie super! W Tarnowie czy gdzieś będziecie jeździć???
Ktoś pytał o Maleńka ma już coś ponad kilo i karmione jest sonda. Boimy się cieszyć ale idzie wszystko w dobrym kierunku 😁
Sylwia a jak ma na imię ta dzielna kruszyna?Oddycha już samodzielnie czy respirator? Przybiera ładnie, nie? Nieustająco trzymamy kciuki i przesyłamy czar siły do jej maleńkiego cialka
-
nick nieaktualnymikka86 wrote:Macie w ogóle jakieś typy na spacerówki? Mi w każdej coś nie pasuje, a to kosz za mały,a to za ciężka, a to okienka w budce nie ma, albo rączka nie regulowana ,nie mogę znaleźć takiej żeby spełniała wszystkie moje wymagania no i nie kosztowała ponad tysiaka 😩
-
nick nieaktualny
-
A ja znalazlam wozek idealny
https://allegro.pl/oferta/spacerowka-sirocco-duze-kola-przekladane-siedzisko-8279215669?utm_medium=app_share&utm_source=facebook -
33Sylwia dobrze, że ciepło już macie a za kruszynkę cały czas trzymamy kciuki :*
Emma ojj trochę tego kupiłam😜 kombinezon różowy,3xleginsy, 3x bluzka dł.rękaw,dres w myszkę mickey, taki zestaw body,czapka, śliniak/apaszka???, bluza z kapturem 😊
Drobinka91 super tak fotka z Olkiem 😀 Jaki on słodki 😍 Mój twierdzi, że 4za duże ale facet się nie zna😜
Dziś jest mój szczęśliwy dzień 😍 Moja córka sama się 2x obróciła z pleców na brzuszek 😍 Taka mała rzecz a jak cieszy-biliśmy jej normalnie brawo😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 14:56
33Sylwia, Alrauna1987, Lullaby, JaSzczurek, kinga27.30, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Sylwia a jak ma na imię ta dzielna kruszyna?
Oddycha już samodzielnie czy respirator? Przybiera ładnie, nie? Nieustająco trzymamy kciuki i przesyłamy czar siły do jej maleńkiego cialka
mikka86, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Mnie w rajtkach i skarpetach irytuje mega to, że szybko się mechacą🙄 ale i tak najgorsze ubranko jakie wywołuje u mnie nerwice to czaaaaapkaaaas😡😡😡
-
U nas body z rajtkami, na przemian z polarowymi dresami + koszulka z długim rekawem.
Zawsze myślałam, ze będę stroic córeczkę w sukienusie i przebierac sto razy dziennie, ale z tym wrzaskunem zapomnijWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 15:38
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas różnie, Leon uwielbia mieć gole stopy więc po domu spodenki ale jak gdzieś idę na spacer zakładam mu rajtki 😁
Nadal nie wkłada stop do buzi, ale na panelach kręci się wokół własnej osi na brzuchu od wczoraj, bo dostał takiego pieska do nauki raczkowania więc za nim patrzy i rusza się 😁 -
nick nieaktualnyhttps://allegro.pl/oferta/lekki-6-6kg-wozek-valco-baby-snap-4-nowa-kolekcja-8155574215?offerId=8155574215&inventoryUnitId=vHir02JSk0GH5EdF09FafA&adGroupId=Nzg4ZjVlYzAtZWEyOC00MjEyLWJmZTUtNWMyY2IzYzEyYWNmAA&campaignId=MDBkN2I2NzctMDk2OC00OGU0LWI5ZDktN2NhOTMyMzdlNWZjAA&sig=637dc9feca477cec3854b72094c3124c&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gclid=CjwKCAiAuK3vBRBOEiwA1IMhupUBDEQDuf3ubOyDyVGVpl_l3PBArjTEcmiC1qAICgCp8yU_tqF4WhoCRkoQAvD_BwE
Tu ma 6,6 kg i siatke w budce -
Ja Sirocco polecam, chociaż pieron ciężki.
Dziewczyny wyszłam z domu!! Moja mama przyjechała popołudniu i wyszłam na gospodarstwo i obczaić budowę.
Moje zapalenie płuc nie reaguje nadal na nic. Ale walić to, muszę trochę wyjść, bo zwariuje. W poniedziałek mam wizytę u pulmunologa. -
KarolaJJ wrote:https://allegro.pl/oferta/lekki-6-6kg-wozek-valco-baby-snap-4-nowa-kolekcja-8155574215?offerId=8155574215&inventoryUnitId=vHir02JSk0GH5EdF09FafA&adGroupId=Nzg4ZjVlYzAtZWEyOC00MjEyLWJmZTUtNWMyY2IzYzEyYWNmAA&campaignId=MDBkN2I2NzctMDk2OC00OGU0LWI5ZDktN2NhOTMyMzdlNWZjAA&sig=637dc9feca477cec3854b72094c3124c&utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=ads&gclid=CjwKCAiAuK3vBRBOEiwA1IMhupUBDEQDuf3ubOyDyVGVpl_l3PBArjTEcmiC1qAICgCp8yU_tqF4WhoCRkoQAvD_BwE
Tu ma 6,6 kg i siatke w budce -
nick nieaktualny
-
Casjopea wrote:Ja Sirocco polecam, chociaż pieron ciężki.
Dziewczyny wyszłam z domu!! Moja mama przyjechała popołudniu i wyszłam na gospodarstwo i obczaić budowę.
Moje zapalenie płuc nie reaguje nadal na nic. Ale walić to, muszę trochę wyjść, bo zwariuje. W poniedziałek mam wizytę u pulmunologa.