Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJ to fajnie, że Stachu dał Ci się wyspać
Moja 2x na mleko się obudziła i teraz wstała ale niestety lewą nogą 😑
Dziewczyny kupujecie ciuchy w Lidlu?? Ja ostatnio zrobiłam zakupy na stronie online-te ciuszki na zdj.wyglądają super i zaryzykowałam. Jestem pod wrażeniem, że za taką cenę kupiłam tyle fajnych ciuszków i teraz jestem ciekawa jak z ich jakością
Mikka86 mój jest handlowcem, więc wiem o czym mówisz😂 Na szczęście mamy osobne konta i żadne z nas nie wtrąca się w to co kto i ile wydaje ale zakupy z nim 🤦♀️ Chodzi po sklepie i wszystko analizuje. Jeździ po 5 sklepach żeby inne produkty kupić taniej, gdzie ja wchodzę do jednego sklepu i kupuje wszystko co potrzebuję raz dwa i do kasy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 08:07
-
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:Ja niestety jestem też z tych rozpierdalajacych kasę, a już jak robię zakupy przez neta to w ogóle nie potrafię się kontrolować, no ale uważam ,że po to zapierdalam i zarabiam,żeby móc rozpierdalac 😂👍 Jak mnie to w moim chłopie wkurwialo ,że liczył każdy grosz,do marketu jeździł z karteczką, stał przy półkach 15 min i analizował czy tego nie ma gdzieś taniej , potrafił pół godziny stać w kolejce do biorą obsługi bo na paragonie za cole zapłacił 1 zł więcej. I te jego praktyczne prezenty, po co ma mi kupić bukiet kwiatów na urodziny,które zwiędną i wyrzucę jak lepiej np nowy czajnik ,bo stary się z lekka przypala 🙈🙈🙉 i w ogóle analizował wszystkie rachunki ,czy go gdzieś nie oszukali , nawet te za prąd czy wodę ,zawsze sam musiał wszystko poobliczac czy się zgadza bo przecież mogli go oszukać albo się pomylić 🙈🙈 no męczyłam się z nim pod tym względem strasznie 😩😩
Ale mi to pasuje. Tam zlotowka, tam zlotowka i sie uzbiera 😆😆
-
Weszlismy do pociagu, maz wyciagnal Mala zeby nikt nie chcial usiasc kolo niemowlaka to ta gnida jak ciagle ostatnio jest w zlym humorze i ciagle marudzi, tak teraz zaczela sie smiac, posylac usmiechy i w ogole heheszkowac w najlepsze to sie jakies baby zlecialy i juz nam dupe truja a ile ma, jak Ma na imie itp😂😂
mikka86, 33Sylwia lubią tę wiadomość
-
mikka
uśmiałam się z orzeszków
Mój wcześniej się dziwił co ja tyle kasy wydaję na zakupy "jedzeniowe"... teraz jak sam jeździ to się chłop tylko dziwi a ja śmieję pod nosem
Ja jestem z tych co liczą na co wydają (nie zarabiamy dużo), ale jak wiem, że mogę sobie pozwolić, bo np na coś odłożyłam - to staram się kupić dobrej klasy. Chociaż nie ukrywam, że w lumpkach często bywam, tylko u mnie bardzo rzadko trafię na takie perełki jak u Karoli... No ale ostatnio kupiłam mężowi kamizelkę do pracy ocieplaną z metką za 8 zł
Moje dziecię też większość rzeczy ma z drugiej ręki - właściwie do rozmiaru 68 kupiłam tylko pojedyncze rzeczy nowe. No... na 74 ma same bodziaki lidlowskie i z pepco...
Czy któraś z Was kupowała jakieś rzeczy dla brzdąców w Kiku? Jak tam z jakością?
Wspominałyście ostatnio o piskach... Julia od 5 dzisiaj piszczy!
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ja bardzo lubię ubranka z Pepco, te na licencji Disneya są świetne i niedrogie.Ksawery ma dużo ubrań z pepco. To że nie lubię się liczyć z każdym groszem nie znaczy,że bylabym w stanie dać 50 zł za jedne body,a takie też widziałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 08:55
kinga27.30 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Moim zdaniem rzeczy z Lidla są w porządku. Ostatnio tam właśnie kupiłam buty Monice, wcześniej sandały Cypisowi, legi dla Moni, bodziaki Jackowi, nic się z nimi nie działoZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Mój też potrafi stać 15 minut przy półce i analizować, co się bardziej opłaca... Ale za to wpuścić go do budowlanego, to chłop przepadł 😂😂
xgirl lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
To fajnie, że te lidlowskie ciuchy są ok
Na pewno będę robić tam zakupy a już body to w ogóle 😜 U nas to strój dnia 😀
Aska1994 to mój matematyk-on nawet kranu nie potrafi naprawić 😂😂😂 pogubiłby się w budowlanym 😂 -
Identyko u nas Mikka86 😉 Tak mi najwygodniej i mam nadzieję, że małej też 😜 W ogóle to my chyba będziemy powoli przechodzić na 4 😲 Mała ma niby tylko 7kg.ale no ciasne te 3 i wypróbowałam 4 bo mam w zapasie i o wiele lepiej leżą-nie wpijają się tak w tłuste udka 😜
Emma Emilka dalej marudna? Myślisz, że to na zęby? Jejku moja przechodzi samą siebie a ja tylko sprawdzam, czy się zaczynają przebijać🙄 Rety ileż to może trwać 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 09:49
-
Cześć Wam!
Pozostając w klimacie świątecznym, dziś mija nam 5 wspólnych miesięcy 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 20:10
mikka86, Lady_Dior, Sylka135, xgirl, kinga27.30, Casjopea, Alisia, Czarna_kawa, Emma_, LidziA89, KasiaLukasia, 33Sylwia, Lullaby, JaSzczurek, AgaSY lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
JaSzczurek wrote:A ta eks to taka, że by Ci nie oddała przesyłek?
-
Lady, 4 zdecydowanie będą lepsze, mieliśmy problem z przeciekającymi pieluchami, a wystarczyło zmienić na rozmiar większy 😉
A mały też w okolicach 7 kg waży, więc myślę że i u Ciebie się sprawdzą 🙂
Nasze dzieci już takie duże 😩
Znalazłam wczoraj jedną sztukę 1...I aż mi się oczy zaszkliły.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyMy razem analizujemy ceny,stary swietnie przelicza ceny. Wiecie, ile zl za kg a ile gr jest w opakowaniu. Ja bym tam płakała bo mam lipe z obliczeniami. Ale my zakupy szybko robimy,chociaż analizujemy sklady i ceny.
Ja mialam ukubiony lumpek,w czwartki za złotówkę bylo ale teraz tam wozkiem.nie wjade. Z reszta nagle sie tam kolejki na godzine stania zrobiły.
Deobinka slicznie.A jak sie dzisiaj czujesz?