Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka135 wrote:Kasialukasia ostrzegałem jak wybierałam imię,że Alicje to fajne dziewczyny, ale z charakterem 😆
Też używam dentinox😉No ogólnie hardcore. A Mikołaj takie dobre dziecko.
Niemniej jak wymyslilismy imię Izabela to też dostaliśmy ostrzeżenie o tym, że będzie mega charakterna. Również coś w tym jest 😂KasiaLukasia, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Kasia, ja wychodzę z założenia, że na niektóre zachowania nie można sobie od początku pozwalać. Czyli nie daję się kopać, ciągnąć za włosy, nos itd. Jest to zabawne w wykonaniu takiego małego człowieka, ale potem już takie nie będzie.
KasiaLukasia, Sylka135, Czarna_kawa, JaSzczurek lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Drobinka91 taka tylko jedna sugestia z mojej strony odnośnie antybiotyku męża. Klabax to klarytromycyna, tak samo jak Klacid, który konkretnie biorę ja. To to samo, ale Klabax jest sporo tańszy i ponoć wszystkich po nim boli brzuch. Więc jeśli dotknie on i Twojego męża to poproście o Klacid 😘
-
Casjopea wrote:Drobinka91 taka tylko jedna sugestia z mojej strony odnośnie antybiotyku męża. Klabax to klarytromycyna, tak samo jak Klacid, który konkretnie biorę ja. To to samo, ale Klabax jest sporo tańszy i ponoć wszystkich po nim boli brzuch. Więc jeśli dotknie on i Twojego męża to poproście o Klacid 😘
Dzięki kochana! 😘 powiem mu. A Ty się dobrze czujesz po tym antybiotyku? Przez ile masz go brać?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
No i masz, teściu rzyga dalej niż widzi 😣jeśli jutro będzie tak dalej to idę z małym na stare mieszkanie spać, boję się że się zarazi
KasiaLukasia ja mam w planach tak jak Aska1994, zresztą już teraz Antek zrobił się taki silny że jak mnie złapie za szyję albo policzek to boli jak.. A ma pół roczku, co to będzie później 🤪
Mój był w aptece i kupił ten Dentinox, już posmarowane😘
-
Doswiadczone Mamy, jak to w końcu jest z kaszlem i spacerami? Ja zawsze żyłam że świadomością, że świeże powietrze pomaga w lekkim przeziębieniu, lepiej się oddycha i kaszel tak nie męczy... Ale jak to jest z niemowlakami? Ubrać ciepło i można wyjść do południa zanim zaczną palić w piecach, czy lepiej wywietrzyc w domu i zostać mimo wszystko?
KasiaLukasia, też ostatnio się zastanawiałam nad jakąś mądrą literaturą.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualnyKinga jak jest chlodno ja bym nie wychodziła. Ja wiem ze smieja sie z nas,ze w Polsce to chuchamy i dmuchamy ale jakby nie bylo to nasza medycyna jest na wyzszym poziomie...
Jak dziecko jest chore a jest zimno to lepiej posiedzieć te dwa,trzy dni w domukinga27.30 lubi tę wiadomość
-
A ja z kaszlem/katarem wychodzę jeśli pogoda pozwala. Samej lepiej mi się na dworze oddycha. Tylko nie z gorączka, bo wtedy organizm jest osłabiony i łatwiej złapać coś innego.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:A ja z kaszlem/katarem wychodzę jeśli pogoda pozwala. Samej lepiej mi się na dworze oddycha. Tylko nie z gorączka, bo wtedy organizm jest osłabiony i łatwiej złapać coś innego.
Właśnie z mężem oglądaliśmy filmiki z Izą od najmniejszej maleńkosci. . Jestem wzruszona do szpiku kości, zastanawiam się kiedy ten czas minął i jak to się stało, że moja najslodsza córeczka na świecie stała się nagle buntownicza dwulatka 😭😭😭 To tylko ja jestem chujowa matką czy Wy, mamy starszaków, też czasem tęsknicie za tym czasem, gdy Wasze pierworodne było takie małe i bezproblemowe? 💔 -
KarolaJJ wrote:To moze u nas tez zda egzamin. Poki jest jasno to jest w miarę grzeczny ale jak zapada ciemność to dramat. A na zakupy zawsze jezdzimy wieczorem
ps. twoja koleżanka to durna cipa. Jak bardzo znoszone mogą być używki w rozmiarach 50-68? 😂😂😂😂😂😂 Jak się ma pieniądze to trzeba je koniecznie rozpierdalać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2019, 21:51
-
nick nieaktualny
-
Casjopea, kurwa siostro-jasnowidzko😍😍😭😭ja parę dni temu robiłam to samo co Ty z moim mężem, oglądaliśmy filmik po filmiku Mirci😭😭😭usmarkalam się po pas, Jezu jak to zleciało, gdzie jest moje małe ciastko do zjedzenia,kto mi tu zamienił tego słodziaka na małą wariacinkę-maratończyka😁ja tęsknię bardzo do czasu kiedy mogłam zostawić kluska z zabawkami i oglądała z zachwytem... Tera stoi na elektronicznym Bujaku-koniu wykrzykując wio i ihahaha🙊👯♂️
Casjopea, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
A ja wam powiwm ze mnie kasa sie nigdy nie trzymala
Uwarzam ze pieniadze rzecz nabyta .
Moj maz zawsze co piatek pyta sie czy sie gdzies wybieram wtedy jadyma na wieksze zakupy
Wtedy odpowiadam ze tak ..🤪
Wtedy jade do bierdy i napierdalam do koszyka bez opamietania ...🤪🤪🤣🤣🤪🤪
Taki ze mnie janusz biznesu
A rzeczy po dziewczynach oddaje dla osob co potrzebuja .teraz pake ubranek po lukaszu oddalam lasce do domu samotnej matki
A ciuszki dziewczyn od 0 do 6mies. Oddalam dziewcxynce chorej na raka rodzice porzucili ja w szpitalu 😓
Teraz w styczniu kolezanka przyjedzie po pluszaki zabierze do domu malego dziecka .
Cieszy mnie fakt ze tak chociaz moge pomóc.
Wczoraj kolezance oddalam wozek z 4 lalkami i gary dostalam za to swojskiego kurczaka blojrera 😊🤪 rosol bedzie wysmienity
Takze ten nie dosc ze kasa sie mnie nie trzymie bo przepierdalam
To jeszcze zadko cos sprzedaje bo wole oddac.taka ze mnie hujowa grazyna
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
W Norwegii już nie szczepią na gruźlicę chyba, że pochodzisz z krajów trzeciego świata. Ja się uparłam i Tom był zaszczepiony na gruźlicę, całe szczęście...
-
Czarna_kawa dziękuję ❤️❤️❤️
Adria Janusz biznesu i chujowa Grażyna, ale z dobrym sercemI to się w życiu liczy.
Ja kasę umiałam zarobić niezłą, ale też się mnie nie trzymała. Powydaje, porozdaje, nakupuje prezentów kij wie po co i tyle. Poza tym jeszcze wiele wiele lat nie będę w stanie tyle wyciągnąć ze względu na fakt, że mam dzieci. Czasy gdy pracowałam milion godzin dziennie minęły raczej bezpowrotnie
I dobrze. -
nick nieaktualnyMnie wkurza jak bronią bezdomnych ,ze.to tez ludzie i ze moga jezdzic tymi autobusami cale dnie zimą. Pózniej mi dzieciak zlapie gruźlice od takiego gnoja..Ta dziewczynka podobno zlapala od dziadka a dziadek pijak, ale taki żul totalny.
Ja.mam nadzieje ze mi sie to na dzieci nie przeniesie -
nick nieaktualny