Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Młoda i Wy.
Proszę o gromkie oklaski, zakupy na allegro za 690 zł, czyli wszystkie prezenty na święta dla wszystkich plus nasze sukienki z Izą, zamówiłam na adres byłej żony mojego męża 💪 Teraz pozostaje tylko modlić się, że sprzedający odczytaja moje maile. -
KarolaJJ wrote:Mnie wkurza jak bronią bezdomnych ,ze.to tez ludzie i ze moga jezdzic tymi autobusami cale dnie zimą. Pózniej mi dzieciak zlapie gruźlice od takiego gnoja..Ta dziewczynka podobno zlapala od dziadka a dziadek pijak, ale taki żul totalny.
Ja.mam nadzieje ze mi sie to na dzieci nie przeniesie
komunikacja miejska to nie noclegownia dla lumpów i meneli, my za ten dojazd płacimy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Casjopea wrote:Młoda i Wy.
Proszę o gromkie oklaski, zakupy na allegro za 690 zł, czyli wszystkie prezenty na święta dla wszystkich plus nasze sukienki z Izą, zamówiłam na adres byłej żony mojego męża 💪 Teraz pozostaje tylko modlić się, że sprzedający odczytaja moje maile.
Czemu nie zmienisz adresu w ustawieniach? -
Mega padnięta jestem. Cały dzień goście nas odwiedzali. Ledwo żyje. Dobija mnie brak ciepłej wody i ciepłych grzejników - awaria, miała się skończyć dziś po 15-niestety trwa nadal. Także sezon na zimne nóżki uważam za otwarty 😑
Mam nadzieję że Leon pospi i tym samym odespie nockę.
Dobranoc 😘 -
Casjo 🤦♀️😂
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ja też jestem padnięta po tej imprezie, którą zorganizowałam sama 😁😂 goście poszli o 22.30. Dzieci padły jak kawki po 23. Fajnie mieć gości ale cieszę się że już poszli 🤣 szkoda, że jutro przychodzą chrzestni chłopców i teściowa 🙄 tzn cieszę się ale znowu zapiernicz imprezowy mnie czeka. Do jutra laseczki idę w kime.
-
Casjo hahaha 😂 Nieźle z tym adresem 😜
KarolaJJ oby córa była zdrowa jak ryba 🙄
Ja wydojona lecę znowu spać - córa póki co śpi od 20 i o 1 piła mleko.
Dobranoc wszystkim -
U nas tez nie szczepia na gruzlice. Jestem w szoku, ze dziewczyna to zlapala😲 A mnie gardlo boli mimo, ze od 3 dni nigdzie nie bylam a maz zdrowy wiec sie chyba od ducha swietego zarazilam🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 05:51
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:U nas tez nie szczepia na gruzlice. Jestem w szoku, ze dziewczyna to zlapala😲 A mnie gardlo boli mimo, ze od 3 dni nigdzie nie bylam a maz zdrowy wiec sie chyba od ducha swietego zarazilam🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ale sie wyspalam. Jedna pobudka byla -
nick nieaktualny
-
Ja niestety jestem też z tych rozpierdalajacych kasę, a już jak robię zakupy przez neta to w ogóle nie potrafię się kontrolować, no ale uważam ,że po to zapierdalam i zarabiam,żeby móc rozpierdalac 😂👍 Jak mnie to w moim chłopie wkurwialo ,że liczył każdy grosz,do marketu jeździł z karteczką, stał przy półkach 15 min i analizował czy tego nie ma gdzieś taniej , potrafił pół godziny stać w kolejce do biorą obsługi bo na paragonie za cole zapłacił 1 zł więcej. I te jego praktyczne prezenty, po co ma mi kupić bukiet kwiatów na urodziny,które zwiędną i wyrzucę jak lepiej np nowy czajnik ,bo stary się z lekka przypala 🙈🙈🙉 i w ogóle analizował wszystkie rachunki ,czy go gdzieś nie oszukali , nawet te za prąd czy wodę ,zawsze sam musiał wszystko poobliczac czy się zgadza bo przecież mogli go oszukać albo się pomylić 🙈🙈 no męczyłam się z nim pod tym względem strasznie 😩😩
Lady_Dior, JaSzczurek lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]