Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Casjo jesli juz doszlas do momentu,w ktorym po nocach martwisz sie o zdrowie to moze czas isc do lekarza? Zrobic badania? Ja wiem ze masz mame lekarza ale moze warto iść inną drogą
A my już po obiedzie w restauracji. Było zajebiscie. Iza po etapie aliena ma teraz aż przesadnie potrzebę kontaktu z ludźmi 🙈 Wszystkich zagaduje, macha itd. Słodka jest.
A teraz ekipa ogląda książkę
https://zapodaj.net/fa40cde32df55.jpg.html
LidziA89, anngelikamartaa, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu sorry,nie doczytalam z tym pulmo. Iza zacznie wchodzic w ten fajny wiek,kiedy dzieci sa takie rezolutne,lubią ludzi i do kazdego zagadaja.
Uroczy obrazek ta dwójka.
Malo dzisiaj wchodze na forum.bo jestem zbyt zajęta żarciem. Żre i żre. Jak prosie. Mam.juz 2 kg na plusie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 18:16
-
https://zapodaj.net/a1bffbd1648dd.jpg.html
A tak go uczy co jest czym 😁 Mikołaj musi również układać układanki, klocki i inne takie. Wciska mu je do rączki i nakierowuje we właściwe miejsce. Widać, że bardzo chciałaby się z nim bawić. I aż się dziwię, że się na niego nie złości jak np ona się do niego przytula, a on wczepia się w jej włosy jak rzep i nie sposób go odczepic 😂 Wtedy biedna płacze, ale zamiast go bić, czy coś, to wciska mu natychmiast jakąś zabawkę w łapki, żeby miał zajęte 😁kinga27.30, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
walczymyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 04:06
Casjopea, Sylka135, kinga27.30, Drobinka91, Alisia, LidziA89, 33Sylwia, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Casjopea wrote:https://zapodaj.net/a1bffbd1648dd.jpg.html
A tak go uczy co jest czym 😁 Mikołaj musi również układać układanki, klocki i inne takie. Wciska mu je do rączki i nakierowuje we właściwe miejsce. Widać, że bardzo chciałaby się z nim bawić. I aż się dziwię, że się na niego nie złości jak np ona się do niego przytula, a on wczepia się w jej włosy jak rzep i nie sposób go odczepic 😂 Wtedy biedna płacze, ale zamiast go bić, czy coś, to wciska mu natychmiast jakąś zabawkę w łapki, żeby miał zajęte 😁Jeszcze kilka miesięcy i będą za sobą biegały
-
Jaszczurek, jestem pod wrażeniem umiejętności Toma! Brawo 👏
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Jaszczurek daj no tego mleka trochę 😂😂
Casjo jaka kochana siostra z Izy 😀Casjopea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny33Sylwia wrote:Mam pytanie do mam starszakow, dziś Leon ukradł kuzynce misia, który gra, liczy, śpiewa itd... Mogę go jakoś wyprać by nie zepsuć? Nie da się wyciągnąć mechanizmu.
Czasem te grające zabawki mozna prac w pralce, popatrz na metke. A jak nie to szczoteczka i delikatnie woda z mydłem, i odcisnąć od razu w recznik