Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My dojechalismy ale masakra. Jechalismy do chaty na dwie taksi, my jedna i moja matka druga z nasza walizka. I co? Kurwa wysiadla i zapomniala walizki🤦🏻♀️🤦🏻♀️ A to Taxi wzieta z ulicy wiec nawet nie wiadomo bylo z jakiejs korporacji Ito. Po kilku h obdzwaniania doslownie wszystkich taksowkarzy prywatnych i korporacji, walizka sie znalazla😶 Noc koszmar, Mala sie budzila co chwile z wrzaskiem. O chuj jej chodzi, zawsze super spala. Teraz spi na moim miejscu w lozku a ja koczuje na fotelu🤦🏻♀️ Do tego w nocy wypadl Mi kawalek gowna z pieluchy i znalezc nie moglam🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-
nick nieaktualny
-
Witam się po kolejnej nocy do dupy, Ada się kręci cały czas, ręce latają, nogi latają...😴😴😴
Wczoraj był mój brat z dziewczyną, bąble dostały super ręcznik, kombinezon polarowy po kąpieli i Ada świąteczny strój, oczywiście z opaską jej nie po drodze, ale chociaż na chwilę 😀zaraz wrzucę fotę.
Casjopea, zrób wymaz na tego gronkowca, takie gówno niestety jest ciężkie do,, uspienia".
Adria, ale masz fajne dzieciaki! Jezu, kiedy moje dziewczyny będą takie kumate🙊?! Ja chyba do tego czasu stanę się Narkoleptykiem zasypiając wszędzie i o każdej porze🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 08:45
-
JaSzczurek wrote:http://fotelove.com.pl/2019/04/21/matka-siedzi-z-przodu-czyli-o-tym-dlaczego-nie-jezdzic-z-dzieckiem-z-tylu/
Zaczynam rzygać specjalistami. Niedługo nawet srać będzie trzeba "odpowiednio".
Mamy Forda S-MAX siedzę zawsze z tyłu pośrodku i jest tam zajebiscie wygodnie bezpiecznie i dużo miejsca. Ania płaczę w samochodzie nie wiem jak bym ją miała uspokoić jak bym siedziała z przodu. Gorzej będzie jak będę musiała zacząć z nią jeździć sama ale może rzeczywiście będzie już większą i nie będzie marudzić. -
Drobinka91 wrote:😯 wow. Dla nas to jakiś kosmos. A potem o której poszedł spać na noc? 😁
Chciałam zacytować,nie polubić.
Zasnął w samochodzie jak wracaliśmy po 20. Potem tylko go rozebrałam, nakarmiłam i spał dalej.Drobinka91 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Xgirl może na zęby jest taka marudna? Ja toj uz się tych kłów doczekać nie mogę, bo normalnie widzę te 2jedynki w dziąsłach ale jeszcze się nie przebijają-ileż to kurna czekać można 🙄 Kupy mega luźne-woda w zasadzie 😐
No Zośka ostatnio tak się drze w aucie, że nie wyobrażam sobie jechać z przodu ale chyba zamienię się z moim, bo jak widzę jak on jeździ to mam ochotę mu natrzaskać-w ogóle nie szanuje aut 😐 Swoim niech se jeździ jak chce ale moim ma jeździć porządnie - teraz se wyobraźcie jak ma ze mną przesrane🤪 -
Obawiam się że moje dziecko za dużo przebywa z psem bo nauczyła się warczeć 😁
Aska1994, Czarna_kawa, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Adria Ty to drukowalas w domu?
Ja zamowilam taki plakat z 4 zdjeciami w empiku i jest tak gowniany,ze wstyd to dać komuś. Twoje wyglada supermikka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Ja siedzę z przodu bo mi tak wygodniej, wyginanie sie do tyłu po cc wspominam okropnie ale wole to niz siedziec na tylnej kanapie.
Co do poradnictwa masz racje, dlatego uwazam z tym i traktuje wybiórczo