Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
33Sylwia, Alisia, JaSzczurek, Sylka135, KasiaLukasia, Lady_Dior, LidziA89, mikka86, Drobinka91, Casjopea, Czarna_kawa, Lullaby lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Czarna, ależ ona słodka 😘
Leon od wczoraj nauczył się rozdawać buziaki 😂 robi mini dziubek 😂
Casjo gronkowiec to świństwo, ja wiecznie coś mam nie tak od porodu i antybiotyki nie działają na to, dopiero zajmę się tym po odstawieniu Małego od cyca teraz tylko pilnuje by gorzej nie było.
Człowiek do póki dzieci nie miał był zdrowy 😁
Adria super te kartki, Ty to wycinasz? Na zwykłym papierze wydrukowalas czy na fotograficznym. Chyba poleci Ci zamówienie od nas 😁 pomysl o cenniku 😁 -
Ja jeżdżę z tyłu od kiedy Leon się pojawił 😁. Jak jechałam/jadę sama z niemowlakiem to fotelik zapinam z przodu. W sumie teraz to Miłosz cały czas jeździ z przodu, a Leon że mną z tyłu, bo ma fotelik przypiety na stałe. Jak Miłosz usiądzie to pójdzie do mnie do tyłu, a Leon dostanie nowy fotelik 15-36 i będzie rządził z przodu, póki Miłosz nie usiądzie przodem do kierunku jazdy, wtedy w końcu wrócę na miejsce obok męża 😍. Nie wyobrażam sobie, żeby niemowlak jechal sam z tyłu zawsze mamy go pod ręką.
Adria piękne kartki, zgapie pomysł za rok. W tym roku mamy zdjęcia z sesji, własne pierniczki (pieklam z Leonem w sobotę rano) i drobne upominki dla każdego
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2019, 12:38
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://allegro.pl/oferta/wozek-joie-muze-k-litetrax-oslonka-folia-gratis-8300322136?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DCK_BG_pla_dziecko_wózki&ev_adgr=spacerowe&gclid=Cj0KCQiA_rfvBRCPARIsANlV66Pg9K6A_7zRtw0dqVG2gA9yG8jyEMnQuJQsa8gtZ7_afANr0WvnqNUaAn8xEALw_wcB
https://m.ceneo.pl/42397590#tab=spec
Mika a te wózki? -
Moja ciotka zaprosiła cała rodzinę na 20 rocznicę ślubu w Boże Narodzenie. Mielismy w ten dzień być u Teściów. Ona mieszka 180 km ode mnie. Lubię ich, ale teraz tak nagle zmieniać plany? 2 tygodnie wcześniej dać znać o takiej imprezie to trochę za późno? Co ja mam zrobić? 🙄Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyA ja jestem wyrodna matka i kupiłam dzisiaj pierwsze słoiczki😆 poszła za waszym przykładem i czasami daje polizać Wiktorowi jabłko i tak mu się spodobalo, że jak coś jem to otwiera buzię więc powoli zaczynamy rozrzerzanie diety😉 mam nadzieję,że pójdzie lepiej niż z Ala
Casjopea lubi tę wiadomość
-
AgaSY wrote:Moja ciotka zaprosiła cała rodzinę na 20 rocznicę ślubu w Boże Narodzenie. Mielismy w ten dzień być u Teściów. Ona mieszka 180 km ode mnie. Lubię ich, ale teraz tak nagle zmieniać plany? 2 tygodnie wcześniej dać znać o takiej imprezie to trochę za późno? Co ja mam zrobić? 🙄
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgsy tesciowie byli pierwsi wiec do nich wypada jechać.
Moze uda Wam sie zajechac na tą rocznice na chwile jak to gdzies po drodze?
KasiaLukasia Mloda juz ok.
Pisalam.wyżej że dotkneła ją klątwa Mikołaja😁Tzn tak sie nażarła przez 3 dni slodkiego,ze aż sie porzygała. Twierdzi ,ze do świąt nie spojrzy na słodycze, zobaczymyKasiaLukasia, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Emma_ wrote:Hej, hej. 🙂 Cały czas z wami jestem i was czytam. Jakoś mi ostatnio nie po drodze z forum, jak chcę coś napisać, to muszę przerwać w trakcie pisania albo zapominam, do czego miałam się odnieść, a że dopadła mnie jeszcze chandra, to już całkiem nie potrafię gadać. W dodatku mała przestała być kołyskowym stworkiem, co więcej - w naszej kołysce wyrobiły się łożyska i nie buja się już sama przez kilkanaście sekund, bo dziecko za ciężkie. 😁 Emilka szaleje na macie jak mały dzik i wydaje przy tym odgłosy jak początkujący dinozaur. ❤️ Życie nam się przeniosło z sypialni do salonu, ściągam mleko siedząc na podlodze. Wrócę, muszę tylko ogarnąć nową rzeczywistość.
Emma! Wracaj! Tęsknię za Tobą! Co to za chandry? Nadawaj z salonu.
U mnie chandra byla wczoraj, przez niesprzespana noc, nie mialam siły na nic, bez nadmiernej radości zajmowalam się dzieckiem i pod wieczor miałam juz niezle wyrzuty sumienia, ze jestem chujowa, znudzona opieką matką. Tym bardziej podziwiam wszystkie mamy nokturalnych maluchow. Kobity jesteście wielkie! Dzis się wyspalam i jest lepiej. Alucha pokrzykuje sobie teraz radośnie i przywiazujemy "razem" wstążki do bombek. Ostatnio ciagle robi samolot i się przy tym zlosci. Zaczęła tez bardzo mocno wymachiwac prawą ręką jak zasypia przy cycku. Czasem az trzaska się po buzi. Chce tez non stop być przy mnie. Nie ma mowy o drzemce beze mnie u boku. Ale powiem Wam, ze duzo lepiej nam się obydwu żyje kiedy to akceptuje i nie próbuje z tym walczyc. Ona spi duzo więcej i spokojniej, jest szczesliwsza, a ja nie wykonuje żadnych obowiązków domowychEmma_ lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Nie jechać. Jak teściowie już poinformowani to głupio zmieniać plany. Będzie im przykro. A na to 20 lecie to pewnie zaproszonych jest wiecej osób, niż tylko Wy, więc i tak będą się dobrze bawić. Też uważam, ze informacja o takiej uroczystosci, w tak wyjatkowy czas jakim są święta, powinna być przekazana wczesniej.
Karola wizyta tu i tu odpada. Teściów mam po drugiej stronie ulicy, a do ciotki mam jakieś 180 km. Musiałabym przesunąć teściów na drugi dzień, a wtedy wypadłaby mi wizyta przyjaciół. No nie wiem, nie wiem jeszcze co mój mąż na to. Ehhh. Dawno już mówili o tej imprezie ale tylko raz i potem wszystko ucichlo. Miałam cicha nadzieję, że jednak nie zrobią, albo że chociaż moje pokolenie nie będzie proszone, wtedy świąteczny problem miałabym z głowy.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Oby poszło Ci z nim lepiej niż mi z moim piwkiem bezalkoholowym. Od ładnych paru tygodni sobie mówię, że tego wieczora w końcu je wypiję. Dalej siedzi i czeka w lodówce 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
AgaSY może moje stanowisko będzie nie popularne ale ja bym pojechała na imprezę. Oczywiście o ile Twoi teściowie nie będą sami w święta. Wiem, że byli pierwsi ale jeśli mieszkają blisko to raczej widzicie ich częściej niż raz na rok. Wspominałaś, że Leon i Miłosz nie mają jakoś wybitnie kontaktu z rówieśnikami a to jest dobra okazja. Ja bym pojechała
AgaSY lubi tę wiadomość
-
Emma wracaj do nas jak najszybciej. Nie wyobrażam sobie, że miałoby Ciebi i Emilki nie być ❤️
KasiaLukasia a za mną to nie tęsknisz? 😜
Ja też łapie jakieś dołki. Nawet nie ma szczególnego powodu. Po tych 2 imprezach to wczoraj dochodziłam do siebie i dopiero teraz mogę się odezwać.Emma_ lubi tę wiadomość
-
Lullaby wrote:AgaSY może moje stanowisko będzie nie popularne ale ja bym pojechała na imprezę. Oczywiście o ile Twoi teściowie nie będą sami w święta. Wiem, że byli pierwsi ale jeśli mieszkają blisko to raczej widzicie ich częściej niż raz na rok. Wspominałaś, że Leon i Miłosz nie mają jakoś wybitnie kontaktu z rówieśnikami a to jest dobra okazja. Ja bym pojechałaMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)