Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiem że Wiktor ma jeszcze czas ale już mnie irytuje, że się jeszcze nie obraca. Nawet stopy nie bierze do buzi😆 podobno mój mąż tak zajebiście się rozwijał ja zgodnie z normą to po kim te moje dzieci takie powolne w swoim rozwoju? Ala ma zasób słownictwa rocznego dziecka, Wiktor się nie obraca no ja pierdole...
-
nick nieaktualny
-
Sylka, dla pocieszenia - Cyprian zaczął mówić koło 2,5 roku, a teraz dyskutuje non stop. Monia teraz mówi na tyle, żeby jako tako powiedzieć, o co jej chodzi, ale nie są to jakieś długie zdania.
Sylka135 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Sylka może akurat tak już zostanie
.
To ja myślałam, że Leon jest w tyle, bo zaczął gadać dopiero po 2 urodzinach, a tu Ala i Monika też jakoś niespecjalnie rozgadane 🤔.Sylka135 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Sylka135 wrote:Na szczęście Ala ostatnio jest mega troskliwa wobec Wiktora. Rano przynosi kocyk żebym rozłożyła go na puzzlach piankowych i położyła tam Wiktora. Nawet jak ja ciągnie za włosy to mu nie oddaje 🥰 oj mogłoby tak zostać 😆
Spoko Sylka135, Iza może i sporo mówi, ale ruchowo też wszystko robiła późno.. Nie przejmuj się
Mikołaj jest już tak ruchliwy, że oszalec można. Nigdzie nie da się gościa zostawić. Ciężko przewijać, przebierać.. Iza kompletnie taka nie była. A ten minuty już nie ulezy na plecach, od razu rzuca się na brzuch, a z brzucha na plecy to robi taki zamach, że ledwo maty mu wystarcza 😜 I silny skubaniec jest taki, że jak chwyci za skórę to aż tkanki bieleją 😆
Za raczkowanie się jeszcze nie zabiera, jedyne co to dupe podnosi tak jak do odwróconego mostka, ale klatka piersiowa na ziemi.
Ostatnio prawie umarłam jak dałam mu do zabawy zestaw młodego lekarza Izy i jak to zobaczył to normalnie wpadł w jakiś szał. Trzaskal tym, rzucał, walil łapami na oślep.. No szaleństwo. A Iza stała obok i ryczała powtarzając w kółko "dzidzia niu niu" i podnosiła wszystko co rozwalił. W końcu stwierdziła, że też się pobawi, wyciągnęła strzykawke i patrzy na mnie takim wzrokiem skrywajacym głęboką odraze, a strzykawka dosłownie ocieka ślina i spływa jej po palcach 🙈 Naprawdę prawie się posikalam ze śmiechu (co jak już wspominałam nie jest w moim przypadku niemożliwe - tka_aa pozdrawiam! 😂) -
Spoko, na razie tylko wymaga uwagi non stop albo cyca inaczej jęczy. A tak to nie jest źle. I wiesz, Wy lecicie z grubej rury typu zapalenie płuc itd a my bardziej przeziębienia, ewentualnie bostonka 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Spoko, na razie tylko wymaga uwagi non stop albo cyca inaczej jęczy. A tak to nie jest źle. I wiesz, Wy lecicie z grubej rury typu zapalenie płuc itd a my bardziej przeziębienia, ewentualnie bostonka 😂
-
Casjo 😂 jak mnie zegnie totalnie, to mi wyślesz 😂
AgaSy, właśnie tak mi to zaczyna wyglądać. Jak jeszcze go jutro wysypie to będzie pewniak.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
KarolaJJ wrote:Kinga ja sobie teraz przypomniam,to co corka byla w szpitalu to jaldlam obiad raz na pare dni, reszta mam podobnie. Ale to bylo x lat temu. Teraz jest latwiej. Zamawiasz na telefon i dowożą co chcesz. Codziennie. O której chcesz. W rodzina Ci moze dostarczać obiad na dwa dni. Są oddzialowe lodówki. Oblecicie jakoś. To wszysyko wychodzi w praniu. Zobaczysz,ze po tygodniu bedziesz oblatana co i jak
Pewnie tak będzie. Trochę sieję panikę, ale nerwy mnie biorą...
Lidzia, ja idę do wojewódzkiego... pododdział gumedu, ale baza łóżkowa wojewódzkiego. Mimo wszystko, dzięki :*
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Matka ma wychodne 😁 jadę do fryzjera. Stary poszedł z dzieckiem na spacer.
kinga27.30, Sylka135, 33Sylwia, Alisia, mikka86 lubią tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:U nas od środy... Maleńki Bobek dziś się trafił... Mam nadzieję że jutro puści 😁 no było by super kroma chleba, pomidorowa i schabowy i kroma chleba 😂😂
Matko, to u nas Lipska nie było 1,5 tyg! Ale nie stękała, nie prężyła się, tylko bąki szły. Rano skoro świt, patrzyła na wchodzące słońce leżąc na naszym łóżku i w tej magicznej kontemplacji, załadowała całą pieluchę 💪33Sylwia, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Kinga dzwoniłam do kuzynki która rodziła w tym szpitalu i tam podobno jest catering więc pewnie nie będzie problemu.
kinga27.30, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Angelika, no śliczne te zdjęcia, no 🧡
Ja też już kupiłam słoiczki z królikiem i indykiem, niedługo wjadą. Wczoraj utarłam jej pietruszkę, selera, ziemniaka i żółtko na twardo. No smakowało niesamowicie. I uwaga ewenement... kupiłam smoczek do kaszki, zrobiłam kaszę że śliwką, wlałam do butli i co? Wielkie bleee... dałam łyżeczką- najwspanialszy posiłek 😂anngelikamartaa lubi tę wiadomość
2014.06. - start
Mikka, bombowa cenzura 😁
Lidzia, dziękuję :* udanego relaksu
Ja będę szczepic ja meningo, mi lekarz też powiedziała, przed przedszkolem / żłobkiem...
Karola, co z tym świerzbem? Chyba Was nie trafiło, co?
2014.06. - start
nick nieaktualnykinga27.30 wrote:Mikka, bombowa cenzura 😁
Lidzia, dziękuję :* udanego relaksu
Ja będę szczepic ja meningo, mi lekarz też powiedziała, przed przedszkolem / żłobkiem...
Karola, co z tym świerzbem? Chyba Was nie trafiło, co?kinga27.30 lubi tę wiadomość