Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana
Łukasz jeszcze spi
Tamte dwa gnomy juz poszly
O 13 szczepienie
Ja tez planuje szczepic na megingokoki .podobno w warszawie odnoyowali juz 5 przypadkow zarazenia tym szczepem 🙈
Juz nie spi -
nick nieaktualny33Sylwia wrote:A dawała cały czopek czy pół? I odlaczylas całkowicie marchew? Nawet w zupakach?
A marchwe wylaczylam całkowicie na jakis czas. Zaczekam az jelita zaczna pracowac na czym innym i wtedy wrócę z marchewką -
anngelikamartaa wrote:33Sylwia ja już podawalam z mięskiem (kurczak) i warzywami
Dzisiaj też mu dam ale jeszcze nie wiem jakie
Kajtolo witamy ❤️
Mikka86 ile butelek na dzień tak mniej więcej wypija Ksawery? Ja tego nie liczyłam ale wydaje mi się że Antek z 7 (ale nie wszystkie wypija)
Na tym mleku następnym pisze zalać 210ml wody z 7 miarkami mleka czyli to wyjdzie gdzieś 230ml😶i ilość porcji na dzień pisze ze 3
Pewnie przez to że to rozszerzanie diety i dziecko nie jest już tak bardzo na mleku, no ale.. Boję się żeby go kurde nie przekarmic🤪anngelikamartaa lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Aska1994 wrote:Cieszę się, że Olek dobrze znosi szczepienie i że tamte babki z przychodni się ogarnęły 😘
Jacka chyba jakiś wirus dopadł, bo nie czuję po dziąsłach, żeby miały mu zęby iść.
Ale Was się te choroby trzymają...😳 nie wyobrażam sobie tak wysokiej gorączki u Olka. Aż serce się kraja, biedny Jacuś.😘
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
JaSzczurek wrote:teraz w styczniu chyba byłby dobry moment na meningokoki u Toma, bo następne szczepienie na 10 miesięcy... Ale dużo tegoo
U Was następne szczepienie w Norwegii w 10 miesiącu ??? U Nas w 12 hmmmmmmmmm 🤔🤔🤔🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 08:11
-
Cyjanek potasu potrzebny od zaraz!!!!!!!!!
-
Proponuję spróbować po dobroci i zacząć od środków na przeczyszczenie 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Uczyłam Antka robić kulululu na brzuszek
Dwa razy mu się udało samemu😍napil się i zmęczony śpi 😂🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 09:04
Lady_Dior, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Emma co za pytanie 😜 starego oczywiście 😩😩😩
Aska1994 co Ty.... On chodzi na kibel z 3x dziennie-takie przeczyszczenie to będzie pikuś dla niego. Musze od razu z grubej rury🤦♀️
Odezwę się później do Was i postaram się odnieść a nie tylko o sobie. Teraz akurat mała wyje więc miłego dnia dziewczyny 😘 -
Drobinka czytam Was i czasami korzystałam z Waszych pomysłów jedzeniowych
Przy starszej nawet chwile nie mogłam siedzieć na telefonie bo korzystała z okazji żeby w tym czasie zrobić coś Florce...
Fajnie się Was czytało przy wieczornym karmieniu:)
[/url]
PCOS, dkp -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Dalam 1/4 czopka. I dobrze bo mial po tym cholerny ból pupy.
A marchwe wylaczylam całkowicie na jakis czas. Zaczekam az jelita zaczna pracowac na czym innym i wtedy wrócę z marchewką
Aśka dobrze ze spada temperatura, może to nic groznego!
Adria powodzenia na i po szczepieniu.
A my raczej nie będziemy szczepić, strasznie dużo tego wszystkiego. Ale jeszcze przemyśle. Ta szczepionkę chyba można podać w każdej chwili także mam czas przemyśleć i podpytać 😁
-
Skąd te Wasze dzieci mają tyle siły Kajtolo, JaSzczurek 😂
Leon nadal nie wie gdzie ma stopy 😂 leżenie na brzuszku to max 10 min. Obroty na boki to tak ale na brzuszek z pleców to zdąży się albo i nie, a z brzuszka na plecy to już wogole nie chce. W sumie dla mnie wygodnie bo gdzie zostawię tam raczej jest, czasami się odbije i zleci z maty ale to luz 😁 -
Aska1994, anngelikamartaa, 33Sylwia, Alisia, Drobinka91, Lady_Dior, Czarna_kawa, Sylka135, JaSzczurek, Casjopea, LidziA89, kinga27.30, Kamsza, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Jaka cenzura 😂
mikka86, anngelikamartaa, Drobinka91, Czarna_kawa, LidziA89 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥