Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
kinga27.30 wrote:Rozmawiałam że znajomym pracującym w administracji innego szpitala na ten temat... to jest na chwilę obecną program pilotażowy. Bardzo duże restrykcje i wymogi. Na chwilę obecną prawdopodobnie nie wszedł do realizacji jeszcze do żadnego szpitala w woj pomorskim. 🙈
-
Hej Dupery
Nikt o mnie nie pamięta ale czytam
Dwójka i przeprowadzka dały mi w kość.
Kinga jestem z Gdańska i jak będziesz potrzebować zakupów albo normalnego obiadu to chętnie pomogę33Sylwia, Lullaby, Casjopea, Sylka135, Drobinka91, anngelikamartaa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
[/url]
PCOS, dkp -
Kajtolo, ja Ci dam, że nikt nie pamięta! Jak dzieci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 20:42
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lullaby wrote:Nie ma za co. O desery też mam. Doda. Za niedługo 😊
A jak tam urodziny? Sto lat dla chłopadla rozrywki napisz czym Cię ostatnio wkurza😁
. W tym roku nie wyprawilismy ani mi ani jemu.
A wkurza mnie pierdolami, nic poważnego. Wiesz, jak jest robota na garażu, albo koledzy coś chcą to zawsze jest na czas i o wszystkim pamięta, a papier szary z garażu niesie mi do domu już 3 dzień, nie wie co komu kupiliśmy na prezenty, nie ma czasu umyć okien itd. Ale luz, przyzwyczaiłam się, czasem to jego roztrzepanie jest nawet urocze 😀.
Ale smutny dziś był. Za rok 30 😂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 20:52
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny33Sylwia wrote:To chyba jedyny bo potem wchodzą już macie z hydrokortyzolem ale to dopiero jak coś swędzi. Dopytaj w aptece czy możesz przy kp to stosować.
-
Florka ideolo. Śpi całą noc i już raczkuje..! Mieliśmy problem z napięciem ale po wizycie fizjo wiedziałam jak ćwiczyć. A starsza dawała popalić mam wrażenie że dopiero nam odpuszcza ale też jej się nie dziwie bo w ciagu pięciu miesięcy pojawiła się w jej życiu paskuda którą w dużej części zabrała rodziców i zmieniła miejsce zamieszkania z dobrze znanego w obce w międzyczasie zmieniliśmy auto co dla niej też było trudne. Ale wychodzimy na prostą. Ja przez to wszystjo schudłam bardziej jak przed ciążą ale też mam więcej siwych włosów. Gdyby nie wsparcie męża to bym skończyła z deprechą tak byłam wymęczona. Do tego przyjaciółka urodziła chłopca w 29tc i zajmowałam się jej 2,5 letnim synem do czasu aż jego tata wrócił z pracy z Niemiec i nie wiedziałam w co ręce włożyć. na pocieszenie dodam że Chłopiec jest silny i jest już w domu
Lullaby, Sylka135, Drobinka91, kinga27.30 lubią tę wiadomość
[/url]
PCOS, dkp -
nick nieaktualnyKinga ja sobie teraz przypomniam,to co corka byla w szpitalu to jaldlam obiad raz na pare dni, reszta mam podobnie. Ale to bylo x lat temu. Teraz jest latwiej. Zamawiasz na telefon i dowożą co chcesz. Codziennie. O której chcesz. W rodzina Ci moze dostarczać obiad na dwa dni. Są oddzialowe lodówki. Oblecicie jakoś. To wszysyko wychodzi w praniu. Zobaczysz,ze po tygodniu bedziesz oblatana co i jak
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
Kajtolo, ale fajnie, że bejbi daje Ci pospać, zazdro 😍.
Milosza mi znowu okropnie wysypalo. Od miesiąca jestem na diecie, maść Protopic pięknie go wyleczyla, a teraz znowu... Teraz wychodzi na to, że to jednak kakao, w ciągu kilku ostatnich dni zjadłam cała tabliczkę czekolady, 0,5l czekoladowych lodów, że 2 opakowania Oreo... Jak nie kakao to już nie wiem co 😭.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Kinga cały dzień zbieram się żeby Ci napisać ale mała dała mi dziś trochę popalić i nie miałam czasu.
Z tego co pamietam to idziecie do UCK nie wiem na który oddział i który to budynek ale trochę czasu tam spędziłam po porodzie i jak byłam już wpisana to mogłam wykupić normalnie śniadanie obiad i kolacje lub tylko obiad. Całość chyba 30 zł dziennie tylko dzien wcześniej trzeba było poinformować catering to ci sami ludzie co podają posiłki na salach i wybrać sobie danie jedno z 4. Po za tym tam jest bardzo dużo barów w każdym budynku inny.kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajtolo super że jesteś! I jak to raczkuje!? Poka fotę jakąś 😁
Karola to jest paskudstwo jak cholera. Oby Was to minęło daleko.
Dziewczyny a czy któras już przy rozszerzaniu diety podaję jakieś mięsko np myślałam o gerberku z królikiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 21:33
-
nick nieaktualny
-
Tom po szczepieniu trochę obolały, do tego ten wychodzący ząb, więc jedzie na ibuprofenie. Ale tragedii nie ma. Jak Olek?
Dzięki Lullaby!Na pewno skorzystam.
Co do meningokoków to ja chyba nie będę szczepić. Za dużo szczepów i za dużo powtórzeń.
W ogóle to Stachu jest moim ulubieńcem. Jego odstające uszy mnie rozbrajają :DD -
Casjopea wrote:33Sylwia, ale wiesz, że ja to tak na żarty mówiłam nie? 😘
To ja mojemu chyba jutro coś dam, zaczął jeść tak mało cyca aż mi tego brakuje. Tak jak dziś to zjadł o 5 (20min) potem o 10.30 (4min) potem po 16 (3min) i teraz o 20 (22min). Miedzy 10.30 a 16 zjadł pół sloiczka owoca. Dałam mu czopka na kupę i nic...