Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga ja też nie wiem co napisać 😓, strasznie mi przykro wiedząc i widząc co przeżywacie, myślę o Was często i trzymam kciuki oby ten czas jak najszybciej się skończył . I jak to nie możesz przynosić jedzenia?? To co masz jeść??url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Ale że jak, nie mogli się ogarnąć z posiłkami, ale swoich też nie możesz mieć? Pogięło ich? To wręcz niehumanitarne, wiem, że nie masz do tego głowy, ale może mąż mógłby ich gdzieś zgłosić, bo to się w głowie nie mieści. Biedna Julka i biedna mama
Mam nadzieję, że te trzy tygodnie miną szybko.
-
Kinga,popłakałam się kochana na to wszystko co tam was spotyka, oby ten czas był dla was łaskawy i jednak ludzie na oddziale okazali się lepsi niż ta pożal się Boże sekretareczka, a tej bym jesień średniowiecza zrobiła jak wasz pobyt się zakonczy. Babsko bez serca...
KasiaLukasia, wspaniałe pomysły na zabawy😘 -
Kinga
No ja pierdole to mało .jak jesc nie bedziesz pelnowartosciowych posilkow to pokarm stracisz.Czym masz sie zywic powietrzem oni sa popierdoleni w huj -
Kinga! Kurde, przytulam mocno 😘 walić przepisy, musisz coś jeść, a nie możesz dziecka samego zostawić. Niech się ogarną...
Julcia piękna jest!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Polska słuzba zdrowia ...jakby łaske robili ze kinga musi tam byc ...porazka
Powinni na rekach cie nosic bo piguly beda pierdziec w stolki a kinga bedzie wykonywac prace pielegniarki .
-
Kinga27_30 matko tak mi przykro, że tak to wygląda 😔 Na pewno nie jest Wam łatwo ale dacie radę. Trzy tyg. to pikuś-byle pomogło to wiszenie.Trzymam kciuki za Was a z tym jedzeniem niech się chrzanią-jedz ile i gdzie chcesz :*
-
Drobinka91 wrote:Ja pierdole, popłakałam się.
Kinga tak bardzo Ci współczuję, nie wyobrażam sobie co musisz teraz czuć. Serce mi pękło. I Julka będzie tak wisieć przez 3 tygodnie NON STOP? czy będą jakieś przerwy? Przecież to krew jej spłynie na dół..
Szkoda że nie jesteś bliżej, pomogłabym Ci jakoś.. Przytulam Was bardzo mocno i pamiętaj, że my wszystkie będziemy z Tobą przez te 3 tygodnie ❤
Tak cały czas. Mogę ja ściągać tylko do kąpania. In dłużej będzie wisiała tym szybciej się przyzwyczai i lepiej dla niej. W ciągu dnia co parę godzin muszę jej masować nogi żeby pobudzić krążenie. Co dwa dni stopniowo rozszerzają nózki, do szpagatu.
Właśnie minął prawie godzinny atak paniki 😖
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Zle sie wyrazilam. Nie mozna goracych posiłków i goracych napoji wnosic. Półprodukty tak. Więc mam chleby, pasztety, pasty, dżemy i wszystko co da się przetrzymać i zjeść bez podgrzewania.
Sorry za niesprecyzowanie...
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Boziu.. Kinga tak strasznie Wam współczuję
biedna Julcia.. Całe szczęście że nie będzie tego pamiętać.. Mam nadzieję że i Wy kiedyś nie będziecie sobie o tym przypominać
Trzymam za Was mocno kciuki, te trzy tygodnie miną i wrócicie do domu, na pewno wszystko będzie dobrze. Dacie radę, jesteście obie bardzo silne ❤️
Jak będziesz czuła że chcesz się wygadać to pisz do nas, zawsze będzie Ci lepiej
Ehh.. Odjęło mi mowę -
Casjopea wrote:Kinga27.30 a są inne dzieci? Masz z kim pogadać?
Julka jest najmłodsza. Wyciąg jest jeden A ja my mamy pokój same.
Nie za bardzo mam jak wyjść. Do kiba idę jak zasypia. I to też biegiem w razie czego... spoko. Jakoś się da... zeby tylko ona tak nie płakała... 😔
2014.06. - start
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!