Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaLukasia, dokładnie jest tak jak mówisz. Już nie raz próbowała ich (nas) pogodzić, ale mąż zawsze sprowadza ją na ziemię żeby się nie wtrącała, o ona ciągle się nie poddaje. Lubi rządzić i ustawiać wszystko i wszystkich. To będzie wigilia pełna sztucznych uśmiechów albo jedną wielka kłótnia. Chciałam tego uniknąć, mąż jest już mega cięty na brata, że aż się boję co to będzie. Naprawdę się tym stresuję, nie tak powinna wyglądać wigilia i czas przed nią 😪
Karola, jakbyś zgadła, ubieram się w czarny kombinezon 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Aska1994 wrote:Adria, sposób dobry 😁 my chyba czekamy znowu do wakacji z odpieluchowaniem. W sensie do wakacji to będą prośby i proponowanie nocnika, a po ostatnim dniu w przedszkolu pielucha papa i będę jeździć znowu na mopie aż załapie.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Mamy czwartego zęba, lewy górny 😅
Drobinka, a czemu sa pokłóceni? Mój ojciec od ponad 25 lat nie gada ze swoim bratem, bo ukradł mu żonę i dziecko 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 10:36
Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Tom będzie ubrany tak
https://cubus.com/no/p/overdeler/anni-topp/7240108_F822
matka ma tę bluzkę - ale wyglądam w niej lepiej, niż ta modelka 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 09:23
Drobinka91, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Adria, mistrzyni odpieluchowywania😍świetne pomysły!
Asia1994, Mira też uparta jak osiol z tym nocnikiem🙊 w lutym kończy 2 latka, też chciałam pozbyć się pieluchy, ale ciężka jest z tym, może wypróbuje Adrii sposob🤗
Drobinka, ręce mi opadły jak czytam o twojej teściowej, ciężki kaliber. A czarny kombinezon to super opcja na wigilie😍
Karola, oj, żeby to nie były kolejne zęby albo jeśli już to niech szybko dziady wyłażą🙏
Emma, wizyta u doktorka konieczna! Migusiem kochana!
Kinga, śpij wtedy kiedy Julcia jak tylko możesz kochana, dużo sily😘 -
nick nieaktualny
-
JaSzczurek, czym Ty karmisz Toma? 🙈 Szalony 😁 gratulacje 🥳
U mnie nikt nikogo nie ukradł, u Ciebie to poważna sprawa 😅
Czemu się pokłócili? Hm.. To długa historia ciągnąca się od dłuższego czasu, ale ostatnie zdarzenia to między innymi rozwalenie naszego pępkowego przez niego (palił 🌿, pił i korba uderzyła mu do głowy- wyzywanie gości, bójka z jednym z nich a potem z moim mężem i oberwało się też mojemu ojczymowi za co ma przejebane u mnie na maksa), wypominanie mojemu spraw z przed kilku/kilkunastu lat, zazdrość o niewiadomo co, głupie teksty, docinki, a ostatnio jeszcze jak upomnieliśmy się o zwrot pieniędzy za naszą prawie nową komodę którą sobie po prostu wziął, porąbał i spalił w piecu(😳), to był wielce obruszony i zaczął mężowi sypać tekstami, że on kiedyś (8 lat temu) zapłacił za niego jakiejś mafii 800 zł i że też chce zwrot I różne inne. Generalnie facet będzie miał 40 lat niedługo a ciągle ma gówno w głowie. Nie potrafi normalnie żyć, mamusia za niego robiła wszystko i czasem jeszcze robi. Nie szanuje czyjeś prywatności, własności. Jest taki..prosty. No nie trawię go na maksa. 🙄 I kłamie jak z nut, ma to po mamusi chyba.. opowiada na wsi takie historie, że w pewnym momencie nawet mu współczułam.
Wczoraj też na tym roczku był już porobiony jak przyszliśmy i między wierszami rzucał do gości jakieś głupie teksty i docinki, które były skierowane do nas. Nikt na nie nie reagował bo nie wiedział i co chodzi, mąż siedział cicho bo nie chciał zepsuć imprezy dziecku, ale widziałam że ledwo wytrzymuje i już wczoraj w domu mi powiedział że nie wie jak długo tak wytrzyma. Dlatego boję się wigilii. To wszystko takie na siłę jest.. 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 10:51
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Kasia, ojciec ożenił się po raz pierwszy jak miał 20 lat z 18-latką i urodziło im się dziecko. Jak miał 21 wyjechał do Libii i pracował na jednostce jako kucharz. Był tam ok. 2 lat, jak wrócił dowiedział się, że przez cały ten czas spotykała się z jego bratem trzy lata młodszym. No i są ze sobą do dziś, mają nastoletnią córkę, kiedyś o niej pisałam, że urodziła się w 27 tc ważąc 900 gram. A ojciec ożenił się kilka lat później z moją mamą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 10:46
-
Z takim zestawem zębów to za miesiąc rozszerzanie diety zaczynamy od schabowego.
KasiaLukasia, Drobinka91, kinga27.30, Czarna_kawa, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Emma_ wrote:Ojej, współczuję. ☹️ Tak byłoby najlepiej - gdybyś spała, kiedy malutka śpi. A jak wasze karmienie przy tym coraz większym rozstawie nóg?
Uprawiam jogę 😂 żałuję że nie chodziłam na pilates 🤦♀️KasiaLukasia lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!