Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Ja nie mogę mieć kuchenki gazowej bo w bloku nie ma doprowadzonego gazu, musiałabym mieć butlę a nie chce.
Ja mam kuchenkę elektryczną z płytą elektryczną. Wiem że takie płyty na wzór intuicji są też elektryczne i na pewno tańsze w zakupie. Z tego co się zorientowałam swego czasu elektryczna płyta dłużej gotuję w stosunku do intuicji.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
kinga27.30 wrote:Ja mam kuchenkę elektryczną z płytą elektryczną. Wiem że takie płyty na wzór intuicji są też elektryczne i na pewno tańsze w zakupie. Z tego co się zorientowałam swego czasu elektryczna płyta dłużej gotuję w stosunku do intuicji.
kinga27.30 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia wrote:Mikka tylko nie wyzywaj sie przypadkiem na moim zieciu Ksawerym! Ma miec uśmiechniętą mamę w swoje pierwsze święta. O wydatku pomyślisz jutro, to i tak nie ucieknie. Przytulam do cycka. :*
Casjo ja z ta szkidliwoscia na seriio,srltraszyli mnie ,ze to ma wplyw na rozrusznik ale klamali. Koniec koncó2 odkupilismu uzywany piekarnik za 500 zl i bardzo go chwalę
-
nick nieaktualny
-
Jeśli Was to pocieszy, choć nie sądzę, to mi się nawet świat nie zachciało. Zwykle je uwielbiałam, ale z roku na rok mam coraz bardziej dosyć jeżdżenia po rodzinie i znoszenia jej dziwnych humorów i akcji. Naprawdę za rok robię w nowej chacie i nigdzie nie jadę.
KasiaLukasia, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Ja chodze jak debil w ulewie po parku
Ja ogolnie swiat bozego narodzenia nie lubie .obchodze tylko ze wzgledu na dzieci .Gdyb byla sama sralabym na to.
Od dwóch lat wigilie zaczynqm tym ze jade na cmentarz zapalic znicz...
Ale dosc smutow za niedlugo sie to wszystko skonczy garowy rozgardiasz 😄.wrzaski wkurwy itp.
Zycze wam spokoju radosci .
Karola ty do domu wracaj 😉
Duzo prezentow pod drzewkiwm .
Kinga w szoitalu to sa hujowe swieta bardzo ci wspolczuje .ale za rok sobie to odbijecie .Juleczka bedzie ci bardzo wczieczna to co dla niej teraz robisz.przytulam.Kolejne swiwta beda z pompą😄😄
I zycze wam zeby w tym roku was juz nikt nie wkurwial ani w nadchodzacym -
mikka86 wrote:Z żalu wpierdolilam kanapki z szynką pieczoną
Ja wczoraj całą czekoladę 😁 dzisiaj tez się nie będę oszczędzać. O 15 przyjedzie do mnie sałatka pierogi i sernik 👍👍👍KasiaLukasia, Sylka135 lubią tę wiadomość
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Adria, czytam i beczę 😭
2014.06. - start
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Korzystając z chwili wolnego też chciałabym życzyć wam wszystkiego co najlepsze w te Święta. Żebyście je spędziły w spokoju i bez nerwów.
Pierwsze święta z małym dzieckiem to przeważnie jest rozpiernicz. W przyszłym roku będzie lepiej 👍Sylka135, Emma_ lubią tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Ja chodze jak debil w ulewie po parku
My pospalismy do 8.30!i to jest mój prezent Leon budzi się z uśmiechem, w nocy jedna pobudka - kochany!
I zaraz się zbieramy, też zaczynam od cmentarza a potem do teściów 😁
Dzieki za życzonka i jeszcze raz Wesołych!