Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde Casjo widzę, że tesciuniu daje do pieca. Co za terrorysta. Przydałoby się żeby spotkał kilku Panów w ciemnej uliczce co by go nauczyli szacunku dla innych. Co za baran i buc. Jestem oburzona😡 wiem, że to Twój teść i z góry przepraszam za komentarz ale grzeją mnie niemiłosiernie takie akcje.
Dobrze, że chociaż dzieci były w większości grzeczne. A tak nawiasem to nie musisz się malować. Z tego co tu widziałam to makijaż jakoś specjalnie nie jest ci potrzebny 😉 -
Lullaby ja już sama nie wiem czy mnie on denerwuje, czy jest mi go żal. Ale z całą pewnością nie zamierzam się nim przejmować
I cieszę się, że mąż w końcu zaczął otwarcie mówić, że ojciec jest destrukcyjnym tyranem i wariatem. Sam się już jakiś czas temu od niego odciął i nie jestem z tego powodu jakoś bardzo nieszczęśliwa 😝
-
Nie śpię. Leżę na ziemi z Jackiem przy cycu i Monia też stwierdziła, że od 3 w nocy pośpi koło mnie.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
W ogóle przypomniałam sobie, że mamy sesję w tę niedzielę 😱 a raczej nie wrócimy do tego czasu, więc Tomek będzie musiał po nas przyjechać, a potem z powrotem nas tu zawieźć. I ubierzemy się chyba na pół w luzaku, ja z Moniką dżinsy+ koszula flanelowa, chłopaki dżinsy+ koszula. Albo totalny misz maszZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994, koszula i jeansy to super zestaw do fot👍najważniejsze, żeby dzieciaki miały dobre humory😀
My też nie śpimy, raz, że mąż z różnicą czasową 2h w Turcji już do nas leci, dwa, że Ada stwierdziła o 3 nad ranem, że będzie czekała na tatę i tak siedziałam z nią... Mira też się przewalała z boku na bok pół nocy😴
Casjopea, akcja z teściem bardzo słaba, to był dzień Twoich dzieci, nie czas na jego fochy😣dobrze, że mąż zrozumiał z jakim kalibrem ojcowskim ma do czynienia, ale mimo wszystko po prostu szkoda zdrowia na takie sytuacje. -
Casjo, przede wszystkim masz to za sobą już, Mikołaj był grzeczny, Izabela też szczególnie nie dała do wiwatu, więc zalicz impre do udanych 😁
Casjopea lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Czarna, to koniecznie walnij sobie kawę! Po czym oddaj dzieci ojcu i przytul łóżko 😉
Co do sesji, chyba właśnie tak zostanie,nie mam tu za wielu rzeczy,ogólnie raczej sama nie chodzę w sukienkach czy spódnicach, a z tej sesji będzie też kalendarz dla dziadków.Czarna_kawa lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
My też nie śpimy. Olek zasnął mi dopiero dobrze po 24 i całą noc musiałam go przewalać z boku na bok i do cyca żeby chciał spać. 😴 Jest strasznie rozregulowany przez te święta i przez wyjazdy, nie potrafię z nim wrócić na właściwe tory.
Casjo, słaba akcja z teściem.. widzę że też lubi być w centrum uwagi. Dobrze, że się tym nie przejmujesz😘
Może przechodzi kryzys wieku średniego albo już się po prostu robi zgorzkniały na starość 🤷♀️ Najważniejsze, że impreza się udała i dzieci były grzeczne. Fajnie, że masz to już za sobą 🙂 No i pokaż jak wyglądaliście 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualnyA ja od rana dzwonnie po przychodniach zalatwic ortopede staremu ale tyle ludi sie pozmienialo przez ten rok ze malo kogo znam juz.... i wez tu kombinuj.
Casjo czyli chrzciny zaliczine do udanych ,to fajnie. Tak ma bycAgaSY, Casjopea lubią tę wiadomość