Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjo, osobiście też bym już się pozbyła tej butelki 🙂 ja po roku przerzucałam dzieci na zwykły kubek.
Kinga, kurcze, nie mogą czegoś podać na tę wysypkę? Bez sensu żebyście dłużej tam siedziały niż to konieczne 😘
Lullaby, zdrowia!!!! Trochę lipa z brakiem miejsc u lekarza, zostaje chyba tylko SOR.
Emma, pokażę Wam, jak tylko Młody da mi chwilę spokoju. Na razie chce się bawić w pterodaktyla z moim aktywnym udziałem 😂 wyobraźcie sobie ten hałas 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyGrupy dla matek...Znajoma mi podkazala kilka dni temu ze na jednej lipcowej,laska ma dziecko na oiom i pisze ze go bedą odchudzać bo jest za gruby. Ludzie to sa daremni. Zamiast sie doinformować to pisza bzdury na grupach.
Raz bylam na jednej kp ale mnie wywalili. Tam to juz jakas przemoc psychiczna szla wobec dzieci.
Kinga a może to nie z proszku tylko cos innego? Z proszku by zeszlo po kapieli i zmianie ubrań.
Drobinka jak Wasza wizyta z wysypką?
Lullaby zadzwon do poz,powiedz ze karmisz,napierdalaja Cie zatoki i masz 40 st goraczki. Przyjma Cie -
Emma u nas pomoc doraźna jest realizowana w szpitalu. W Obu okolicznych Miejscowościach. Także czy to będzie pomoc doraźna czy sor i tak muszę jechać do szpitala😣 jeszcze z dziećmi, bo nie mamy ich gdzie zostawić ☹️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 12:50
-
33Sylwia, Lullaby, KasiaLukasia, AgaSY, kinga27.30, Casjopea, Lady_Dior, mikka86, LidziA89, Czarna_kawa, Niebieska Gwiazda, Sylka135 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJ wrote:Grupy dla matek...Znajoma mi podkazala kilka dni temu ze na jednej lipcowej,laska ma dziecko na oiom i pisze ze go bedą odchudzać bo jest za gruby. Ludzie to sa daremni. Zamiast sie doinformować to pisza bzdury na grupach.
Raz bylam na jednej kp ale mnie wywalili. Tam to juz jakas przemoc psychiczna szla wobec dzieci.
Kinga a może to nie z proszku tylko cos innego? Z proszku by zeszlo po kapieli i zmianie ubrań.
Drobinka jak Wasza wizyta z wysypką?
Lullaby zadzwon do poz,powiedz ze karmisz,napierdalaja Cie zatoki i masz 40 st goraczki. Przyjma Cie
Haha pamietam jak pisałaś, że Cię wywaliliKarola, internetowy łobuz, dostała bana na grupie dla kp. Piękne.
-
nick nieaktualny
-
Ja wszystko jem, co jest złego w żurze?
KasiaLukasia, JaSzczurek lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aśka, boskie zdjęcia! Pierwsze 🧡
Właśnie czekam, zeby jej coś podali no ale pediatra coś dojść do nas nie może... pewnie sam zawalony robotą.
U mnie okresu brak 💪
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
KasiaLukasia wrote:Mamy jakie materace macie w dziecięcych lozeczkach. Z czego, hakie grube, jakie twarde. Muszę zamówić na wymiar i nie wiem nakie wybrać. Polecacie coś, stanowczo odradzacie? Z góry mówię, że nie zamierzam wydac fortuny.
Julka ma twardy, pianka + gryka + kokos. 10 cm.KasiaLukasia lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Mikka tak mi się wydaje że wychodzą mu te górne bo już jakiś czas ma takie rozpulchnione i wydaje mi się że jest mała dziurka ale strasznie ciężko mu sprawdzić..
Ale dzisiaj masakra. Ewidentnie coś go boli, próbowałam dwa razy mu podać czopka ale tak mnie kopal że graniczylo z cudem, a jak się już udało go dobrze wsadzić to od razu go wypychal
Teraz znowu tak strasznie płakał, miałam go na rękach i wyjelam syropek ale nie dał mi nawet przeczytać tego dawkowania. Udało mi się go uspać, zobaczymy później jak dalej tak będzie to mu podam.
Mimo wszystko dalej obstawiam ząbki bo ciągle wpychal przy tym rączkę do buzi☹️
Ja okresu też nie mam. Swoją drogą, ciekawa jestem czy mi się choć trochę ureguluje bo zawsze miałam co +/- 30-160 dni
Ostatnie 3 okresy przed ciąża były w miarę regularne o dziwo, bo były 40-45 dni🤔
Dzisiaj na przyjść te krzesełko, ciekawa jestem czy będzie ok
Co do materaca, my też mamy twardy i chyba gryka jak dobrze pamiętam
Choć wiem coś ze takie ponoć nie były polecane
KasiaLukasia lubi tę wiadomość