Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W ogóle to można to sprawdzić poprzez założenie konta właśnie na BIGu, ale tam się czeka na weryfikację długo (trzeba skan dowodu wysłać i takie tam..). No ale chyba innego sposobu nie ma, więc czekamy. Wtedy pokażą w jakiej instytucji jest dług.
KarolaJJJ jasne, że można. Niech Wam ktoś obliczy zdolność kredytową. Nie wiem co robi Twój stary, ale fajna jest oferta dla wolnych zawodów, o wiele mniej papierów i mniej wymogów 👍 -
KarolaJJ postanowiłam być jak Casjo i nie poszłam nigdzie 😉 a tak serio to jeśli to wirusowe to i tak mi g da ten lekarz. Piszą, że jak trwa dłużej niż 10 dni to wtedy do lekarza. U mnie dzisiaj jest 4. Nie mam gorączki, kaszel trochę zelżał. Najgorzej jest po nocy łeb pęka, wydzielina wszędzie potem w ciągu dnia się normalizuje.
-
Co drugie dziecko AZS albo łzs o co Kaman z tym swiatem?
Lullaby dużo zdrówka, chore zatoki to nic przyjemnego ☹️.
U nas zaczęły się sypać 30tki,wlasnie dostaliśmy zapro na pierwszą 😁. Zabije tego kto mi przeszkodzi! Jeszcze nie wiem jak to zrobię, ale pójdę, to będzie moja pierwsza biba od kiedy zostałam matka 😁.
Edit. W sensie, że bez szogunow się wybieram 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2020, 19:43
kinga27.30 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ja swojej 40 nawet niewyprawialam ale co tam na 50 sie napierdole🍾🍷🍸🍹🍺
KasiaLukasia, Czarna_kawa, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
Drobinka zwracam honor... pomyliłam ŁZS z łuszczycą. Mój tato ma łuszczycę i to jest nas w rodzinie dosc mocno dziedziczenia choroba skóry, paskudztwo. Mnie na szczęście ominęło. Mam nadzieję że moje dzieci też ominie.
Teraz mi się wszystko klaruje... początkowo Julka zareagowała podobnie na rozszerzanie diety. Pediatra powiedziała że być może organizm musi zaakceptować nowość, zwłaszcza że miała problemy z przyswajania bmk z mojego mleka. Nie drążyłam, natłuszczałam. Tutaj te zmiany NAPRAWDĘ były mocne, tak mocnych małą jeszcze nie miała. Nic to, będziemy walczyć z tym dziadostwem.
Agasy, wydaje mi się że to jest reakcja organizmów na chemię. Niestety jesteśmy nią otoczeni
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!