Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Najwyzej zaloze z mezem strone "chujowi rodzice" gdzie bedziemy zamieszczac nasze genialne przemyslenia i tak bedziemy kase trzepac, tak sie dzis robi
Nie no musze sie zaczac informowac ehh.
Aska z dziecmi to mam do czynienia i to duzo ale nie z noworodkami. To dla mnie czarna magia.
Karola myslalam, ze przestalas krwawic. Kurcze nourl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikaja wrote:Alisia nawet pod koniec 1. trymestru wysylaja do domu? To juz jest slabe... Ale tez kazda kobieta inaczej moze reagowac.
Nawet pod koniec 1 trymestru ba moją koleżankę wysłali do domu z tabletkami w 14 tygodniu
Każda kobieta inaczej reaguje dlataego dostajesz instrukcjekiedy dzwonić do szpitala i powinienem ktoś być z Tobą przez cały czas ......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 09:51
-
Alisia wrote:Nawet pod koniec 1 trymestru ba moją koleżankę wysłali do domu z tabletkami w 14 tygodniu
Każda kobieta inaczej reaguje dlataego dostajesz instrukcjekiedy dzwonić do szpitala i powinien ktoś z Tobą cały czas być .....
A jak nikt nie może być to co? Znajduje się miejsce w szpitalu?
Tu nie wiem, jak jest tak ogólnie - mnie od razu pwiedzieli, ze moge isc do domu, ale woleliby żebym byla w szpitalu pod ich opieką. Też fakt, że oddzial wtedy byl pusty. Nawet pokoj jedynke mialam. I mąż był przy mnie caly czas. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlisia wrote:U mnie dwa razy wystarczył cytotec 4 tabletki . Tylko w Norwegii wygląda to inaczej dostajesz tabletki i instrukcję i wysyłają Cię do domu i zostajesz z tym wszystkim sama
Ja krwawiłam bardzo mocno przez 2 dni a zarodek wypadł sam dopiero po tygodniu . W Norwegii nawet nikt nie sprawdza czy się do końca oczyściłaś jak nie masz gorączki to znaczy że jest ok .
Wiem że często się narzeka na Polską służbę zdrowia ale w innych krajach jest jeszcze gorzej ............
Jak przyjeżdżam do Polski to doceniam to że mogę iść do prywatnego laboratorium i zbadać wszystko co chcę -
Niespodzianka2019 wrote:Lekarz powiedział, że za około 2 h powinno zacząc się cos dziać
Oby zadziałało - oby chociaż szyjka się otworzyła. Mnie kazali czekać jakoś 6h i równo po 6h sie zaczęło. Ale ja nie wiem nawet, co to mi podali. Tu inaczej się to nazywa. Ja miałam jakieś takie doustne tabletki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 10:07
-
W temacie wózków - tak wygląda osoba 158cm przy takim dużym wózku
Jak widać - te gondole są ogromne. A też tak wysoko zawieszona gondola to plus.
Ja tu byłam 5 dni po cc i przynajmniej się nie trzeba schylać do dziecka
https://zapodaj.net/46cad6c591f48.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 10:13
-
Niespodzianka prawda jest taka że i tak zrobię zabieg bo dali 1 tabletkę. Dali aby się szyjka otworzyła. Aby zadziałało powinni dac kilka. Kocham polskie szpitale i lekarzy....Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikaja ja tez kurdupel jestem,tez mam 158,śmiesznie sie wygląda z nosidłem albo z rocznym dzieckiem na rekach,jak młodsza siostra. W Uk to maja same wózki które się telepią i olewaja gondole, często jeżdżą np mclalenem rozłożonym na płasko i tyle. Od razu spacerówka. To my w pl mamy jakies zobczenie za te bajeranckie wózki.
-
Karola nie uwazam tego za bajer, nie trzeba mieć wózka za miliony ale takie niemowlę w spacerowce nawet na płasko to raczej kiepskie dla zdrowia i bezpieczeństwa. Tak samo mnie słabi jak widzę wielogodzinne spacery w nosidełkach.
Niespodzianka dużo siły! Jestesmy z TobąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 11:31
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Kolezanka opowiadala mi o takim sklepie z wozkami, fotelikami itp gdzie trzeba sie umowic na konkretna godzine i dostaje sie osobe, ktora poswieca wam mega duzo czasu i doradza co kupic. Kolezanka byla zachwycona, nie naciagali tylko tak doradzali zeby klient byl zadowolony i dostal to, czego potrzebuje. To gdzies w Rzeszowie bylo, musze sie jej spytac czy maja inne sklepy. Kojarzy ktoras z was to?
-
Xgirl ja jestem z Rzeszowa i nie mamy zadnego sklepu z wózkami gdzie byłby duży wybór
aż sama jestem ciekawa gdzie to mogło być. Może Mieszko? Ale nie maja tam tego co np mnie interesowało.... grunt to dużo samemu poczytać. Mieć rozeznanie w temacie bo niestety sprzedawca może wcisnac wszystko
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
nick nieaktualnyines. wrote:Karola nie uwazam tego za bajer, nie trzeba mieć wózka za miliony ale takie niemowlę w spacerowce nawet na płasko to raczej kiepskie dla zdrowia i bezpieczeństwa. Tak samo mnie słabi jak widzę wielogodzinne spacery w nosidełkach.
Niespodzianka dużo siły! Jestesmy z Tobą -
Dziewczyny jak dajecie linki to dobrze je wstawić pomiędzy [u r l] link [/url] można od razu kliknąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 12:03