Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adria wrote:Moj tez malo na brzuchu lezy drze sie
.
Dzisiaj zaczął też kłaść się tak na boku na podpartej ręce, więc pewnie zabiera się powoli za siadanie. I też od dzisiaj podciąga dupke jak do raczkowania, ale podpiera się na przedramionach, a nie na dłoniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 19:14
JaSzczurek, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:I jak, podeszło?
Jak jego kaszel?
no trochę kaszle, ale nie jakoś bardzo często, więc nie wiem
My już w Norwegii. -
Co do leżenia na brzuchu to u nas tak jak u Casjo, na plecach leży jakieś 5% czasu, cała reszta na brzuchu, bo lepsza widoczność i więcej można zrobić. Na plecach jak się kładzie to nie przewraca się od razu tylko wtedy jak ktoś go zabawia albo akurat ma coś przy stopie co wydaje jakiś dźwięk jak to kopnie.
-
A moja polubila leżenie na brzuchu jak jej na macie wywaliłam kosz z zabawkami tak że sama może wybierać czym się bawić i teraz raczej leży na brzuchu jak się zmeczy to krzyczy i obracam ja na plecy.
JaSzczurek jak podałaś to avocado? Surowe? Chcę dać małej a nie wiem jak to podać czy rozgnieść widelcem dodać wody? 🤷♀️ -
Emma_ wrote:Mikka, a coś cię martwi czy tylko z ciekawości pytasz?url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Leon od dwóch tygodni może trzech to tylko brzuch i ja się cieszę bo widzę jak się wzmocnił dzięki temu.
JaSzczurek jak podróż?
KasiaLukasia ja już dawno miałam napisać że mega Cię podziwiam za zaangażowanie w to forum, widać jak szukasz wiedzy by któraś tu uspokoić lub jak podajesz miliony pomysłów by komuś pomóc. I wczorajszy wpis o mamie... Kurde chciałabym wychować Leona na tak wolnego i dobrego człowieka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 20:31
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
LidziA89 wrote:A moja polubila leżenie na brzuchu jak jej na macie wywaliłam kosz z zabawkami tak że sama może wybierać czym się bawić i teraz raczej leży na brzuchu jak się zmeczy to krzyczy i obracam ja na plecy.
JaSzczurek jak podałaś to avocado? Surowe? Chcę dać małej a nie wiem jak to podać czy rozgnieść widelcem dodać wody? 🤷♀️
@Sylwia, podróż męcząca. Dziękuję, że pytasz. Przespałam z małym kilka godzin po przyjeździe, ale jakoś nadal nie mam humoru. Szczerze to nie lubię tutaj wracaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 20:29
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
33Sylwia wrote:Tak! Do Katowic mogłabym jakoś trafić chyba 😬 i do Krakowa na rynek 😁 jakby coś!
Czeeeekaaaam! 😁33Sylwia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Maj, wspaniale!
33Sylwia lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Casjopea wrote:JaSzczurek czemu nie lubisz tam wracać?