Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyszłam ze spaceru a tu obiad mielone z ziemniakami i buraki 😂 więc zapytałam czy jedzie a on ze tak bo już nawet do niego dzwonił drugi kuzyn żeby się z nami zabrał 😂 także jedziemy w ciszy. Tam i tak z nim gadać nie będę bo nie będzie czasu.
A co do prezentu kupiłam wino włożyłam do koperty.
Nie chciałam rezygnować z takiego wyjścia bo uwielbiam ta kuzynke a to 45te urodziny to pewnie i inni zjada 😁 dziecko mi wybawia 😁
Co do spotkania na Mazurach my odpadam za daleko i za drogo jak dla nas na ten rok. Jakby coś to Katowice czy Kraków to chętnie ale dalej no niestety. -
KarolaJJ wrote:Mikka to moze cos do tej marchewki jest dodane ze go brzuch boli. Jakis olej ktorego nie toleruje.
Stachu tez z marchewka ciężko bo ma zaparcia okropne po niejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 16:05
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Karola, co za szczepienie ma Staś? Oni sa w podobnym wieku A my mamy wszystkie obowiązkowe już za sobą i się zastanawiam czy nic nie przeoczyłam 🤔
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Cholera, Drobinka, to my odpadamy. Będziemy jeszcze w gipsie do końca lipca. Ale nastepny termin jest nasz 🧡
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, spoko, wszystko da się pogodzić, dla każdej kieszeni i żeby był dobry dojazd. Możemy się spotkać w centrum Polski, nie ma problemu. 🙂 dla mnie jeszcze lepiej 😁
I możemy spotkać się wtedy, kiedy każda będzie mogła i na jeden dzień. 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja też odpadam jeśli chodzi o Mazury, za daleko i kasy bym musiała mieć więcej
Generalnie nie za daleko, Katowice myślę że max, nie lubię jeździć komunikacją a autem też nie wiem jak bym miała z dojazdem bo mój wiecznie w robocie😏 -
nick nieaktualny
-
Ja odpadnę jeśli to będzie długa podróż, nie dam rady z Olkiem, tzn on nie da rady, bardzo nie lubi jeździć autem. Chociaż może do tego czasu się to zmieni, nie wiem. 🤷♀️ Trzeba ustalić ile z Was mogłoby jechać na Mazury, czy gdziekolwiek indziej, zrobić listę i wtedy gadać.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
U mnie mazury tez odpadaja za daleko 😑
Juz wiem jak to kkest obsrac sie po same pachy
💩 pierwsza taka kupa od urodzenia ...plecami poszło🙈🙈
Mialam go nie kąpac ...zycie zadecydowało inaczejmikka86 lubi tę wiadomość
-
Ze mną jest tak, że jak tylko będzie czas, to wszędzie w zasadzie dojedziemy. Tylko w pakiecie z mężem i Starszakami 😛
A może by tak zaznaczyć na mapie miejsca, z których jesteśmy i wybrać mniej więcej po środku?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Ze mną jest tak, że jak tylko będzie czas, to wszędzie w zasadzie dojedziemy. Tylko w pakiecie z mężem i Starszakami 😛
A może by tak zaznaczyć na mapie miejsca, z których jesteśmy i wybrać mniej więcej po środku?
(żart, nie mam pojęcia gdzie to wyjdzie) -
Pół roku. Jak ten czas szybko leci... Za szybko. Emma, Mikka 😘.
Jak wybierzecie Śląsk to proponuję Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku i polezec z dzieciakami na kocykach. Ale jestem też za Krakowem na przykład.
A jeśli już mówimy o podróżowaniu, jakie macie plany na wakacje? My zastanawiamy się między Chorwacja samochodem, a Bułgaria samolotem. Wolimy Chorwacje, jest piękna, ale nie wiem jak chłopaki zniosa 10h spania w fotelikach. A Bułgaria tylko dlatego, że tam jeszcze nie byłam 😁.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*)