Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
33Sylwia wrote:A wogole mój mąż po tej całej awanturze sam od siebie robi nam jedzenia, prasuje i sprząta... Zaczynam się bać!
Ale nadal mnie nie przeprosił więc nie gadamy 😂
-
JaSzczurek wrote:szczerze to te jego teksty były po prostu poniżej pasa, chyba długo bym nie odpuściła, dobrze że mu wygarnęłaś
-
W ogóle Tom od miesiąca nie zrobił żadnych postępów w czworakowaniu. Opiera się na dłoniach, przyjmuje pozycje do czworakowania - lub co częstsze pozycję niedźwiadka z wyprostowanymi nogami i pupą wysoko w górze, odpycha się nóżkami i kładzie na brzuch kawałek dalej, bo nie umie przełożyć dłoni. Ale zmienił się przez ostatnie kilka tygodni, ma dużo sprawniejsze dłonie i urósł chyba wreszcie nie tylko wszerz, ale wzdłuż też 😂 Ale przede wszystkim nauczył się z nami lepiej komunikoeać, już wyciąga rączki żeby ktoś go wziął, wpatruje się we mnie i jęczy jak chce mamę, jest taki bardziej kumaty. Jeszcze kilka dni i dołączamy do półroczniaczków 😊
Mam wrażenie, że od kiedy rozszerzyliśmy dietę jest weselszy, po jedzeniu zawsze się robi taki rozgadanyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 22:05
-
nick nieaktualny
-
33Sylwia wrote:No chyba że to będzie tekst "papatrz twoja matka jest taka piękna i cudowna!" 😂😂😂😂
33Sylwia, KasiaLukasia lubią tę wiadomość
-
Karola jak się zrobi trochę cieplej to wpadam na kato 😁pociągiem mam 20min
Antek dzisiaj kończy 7 miesięcy ❤️kiedy to zleciało.. Dopiero co mi go dali na klatkę piersiową jeszcze z pępowiną😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 21:51
mikka86, 33Sylwia, Lullaby, LidziA89, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
A mnie ostatnio coś mdli dzień w dzień
I to albo po jedzeniu albo trochę pozniej🤪tesciowa już sie zastanawia czy przypadkiem w ciąży nie jestem 😆ale nie jestem bo nie pamiętam kiedy ostatni raz coś było
Muszę się zapisać do ginekologa żeby mi zlecił znowu jakieś badania hormonalneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 22:06
-
KarolaJJ wrote:Jaszczurek ale założenie jest takie ,ze zostajecie na stałe w Norwegii ?
Musze chyba ponarzekac w koncu na teściową .... -
nick nieaktualnyanngelikamartaa wrote:Karola jak się zrobi trochę cieplej to wpadam na kato 😁pociągiem mam 20min
Antek dzisiaj kończy 7 miesięcy ❤️kiedy to zleciało.. Dopiero co mi go dali na klatkę piersiową jeszcze z pępowiną😭
Angelikamarta ja sie nadal upieram przy wrzodach u Ciebie ....
-
nick nieaktualnyMoja tesciowa ogolnie jest spoko ale...
Miala problem z odjklejająca siatkówką oka. Leczenia i kasy od cholery. Dzwonie do niej dzisiaj (są na wczasach) ona zadowolona mowo mi,ze weszla na wulkan ponad 3500 m.n.p.m. no zajebiscie ....powinna unikać takich wysokości. Już nie wspomne,ze nie ma mazi w kolanie i wydaje po 3 tysie na zastrzyki.
Do tego troche mnie wkurza bo ciagle gada jal to wnuczka nie uzywala nigdy smoczka,jak to nim gardzi i w sumie to takie zabawne jak nie wie co z nim zrobic. Ze jak widzi Staszka na fotach to mowi na smoczek "dzidzia be smokuś" ,dziwo sie ze nie dajemy mu żarcia w kawałkach ,bo blw sie zaleca, makaron w całości, i picie z doidy...Do tego czemu mu pozwalamy wstawać. Zwiazać go mam?.
Troche mi podniosla cisnienie. Mam wrazenie jakbyśmy go wychowywali jak zacofane dziady -
Casjopea wrote:Angelikamarta jesteś taka młoda i taka ładna, że ten Twój powinien się rzucać na Ciebie jak Reksio na szynkę.
Poprawiło się coś między Wami, czy nadal się tylko kumplujecie?
On nie widzi problemu i nie wie o co mi chodzi kiedy mu mówię że nawet mnie nie przytuli ani nic
Mówię, że nie spędzamy czasu razem a on na to że jak to nie skoro jest w domu😁nie rozumie że chodzi mi o jakiś jeden głupi spacer z jego inicjatywy czy nawet to leżenie w domu ale żeby chociaż ze mną pogadal, przytulił się. Zamiast tego ciągle ma łeb w telefonie i przegląda głupoty. On po prostu musi dojrzeć, zobaczyć co jest ważne i jak powinny wyglądać relacje między nami. Nawet jeśli by się oświadczył to bym tych oświadczyn nie przyjęła, najpierw musi się zmienić i mam nadzieję że szybko to nastąpi bo serio czuję się jak z kumplem. Ani głupiego calusa ani nic, nie rozumiem o co mu chodzi
Karola u nas pizdziawica była, słońce świeciło ale wiatr był taki ze myślałam że mnie do jaszczurka do Norwegii zwieje😆