Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Nie no,to moja dr jest spoko. Fakt,ze chciala futrowac Stacha glukozą no ale ona mi raczej rozsadnie radzi.
Ja Stachowi daje makaron😰Lubi sobie zjeść taki z domowym sosikiem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 18:29
-
nick nieaktualny
-
Też nie lubię zdrowych makaronów. A kasz po inwazji moli spozywczych się niestety brzydze
Rany ale chce mi sie spać. Usypiam Ale i chyba sama zaraz odpadne. A mam przygotowany film na wieczór. Wczoraj oglądaliśmy Jokera. Majstersztyk. Bardzo mi się podobał.
I piwko bezalkoholowe się chłodzi. Ehhh nie mogę zasnąć. Nie mogę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 19:06
-
Kasia, mi się piwko co wieczór chłodzi. I tak siedzi w lodówce przez miesiąc albo dłużej 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Asia, Jacek miszczunio 😁
Jaszczurek, Tom to w ogóle jest extra z tym jedzeniem.
Ja muszę kupić ten fartuszek z Ikea... Jula wczoraj miała awokado na gipsie A dzisiaj dowaliła do kompletu ryż z jabłkiem 😫 jak tak dalej będzie to po 2 miesiącach będzie mogła dokarmiać pełnoporcyjnym daniem z kolan 🤦♀️Aska1994 lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Mikka, to Ada przybija piątkę Ksaweremu z tym zębem👍
Emma, wooow, daj buziaka Emilce, super już próbuje w te czworaki wchodzić, ani się obejrzysz a będzie już jak kotek kleczec i bujac się do tyłu i do przodu, a potem wio już ruszy😁
U nas dzień-zły, Ada maruda, cały dzień na rękach, Mira bez drzemki już drugi dzień, chaos drogie panie, chaos🌪️🌪️🌪️ teraz mąż zgarnął starszą na spanie, a maluch leży obok mnie i obgryza psa-grzechotkę(nie, nie żywego 🤣) i dyskutuje🙊aha edit, już marudzi 😖mikka86, Emma_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doczytałam i też posyłam gratulacje dla Emilki i Aluchy. Zuch dziewczyny💪 za chwilę będziecie za nimi ganiać 😁
Emma jak to masz nerwice? Jakoś często masz ataki? Melisa pomogła? Daj znać, bo będę się martwić.
Czarna kawa współczuję chaosu i rozumiem aż za dobrze. Moje chłopaki z racji choroby śpią w dzień. Ale za to później chodzą spać o 22 i 24🙈.
Zrobiłam w końcu badania Mikołajowi. Jutro po południu będą wyniki.
KasiaLukasia widzę, że nadrabiasz nominowane do Oscara produkcję. Co roku staram się obejrzeć jak najwięcej filmów przed ogłoszeniem wyników. Na razie jestem po "Historii małżeńskiej" i "Dwóch papieża h". Oba bardzo polecam😊 a Joker przede mną 🤩
Aska1994 Jacunio mistrzunio😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 19:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lullaby Dwich papieży też mi się podobało, bardzo sympatyczny
. A o historii małżeńskiej nie słyszałam, jest na jakiejś platformie? Oglądałaś Zimna wojnę i Rome? Twoim zdaniem słusznie Roma zgarnela nam Oscara sprzed nosa? 😁
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSy tak Historia małżeńska jest na netflix. Myślę, że Roma dostała nie słusznie. I w tym roku obstawiam, że wygra Parasite (koreański) a nie Boże ciało w kategorii najlepszy film zagraniczny. Podobno Parasite też jest świetny i czeka na liście do obejrzenia😉
-
O to ja właśnie odwrotnie. Zimn wojna ciągła mi się jak flaki z olejem. Roma nie porwała mnie aż tak bardzo, ale na pewno była lepsza. Miłosz już śpi, Leon kończy się kąpać, już myślę co tu dzis obejrzeć 😍Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Aska1994 wrote:A z jedzeniem szło mu tak
też bardzo polecam Jokera. I Ford vs FerrariWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 20:08
Aska1994 lubi tę wiadomość