Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy po szczepieniu. Teraz czekam....ostatnio zaczelo sie 4 albo 6 godzin po.
Lekark powiedziała ,ze Stachu rozwija sie duzo szybciej. I intelektualnie i fizycznie. Super, moze jedno dziecko nie bedzie pał ze szkoł przynosić.
Wg wagi w przychodni wazy 8.800 i 9.400
.taka mala rozbieżnośc... Ma wpisane 9 kg.
Ale u nas wazy 9.200...
Staśko dostał rozdrobnione widelcem avocado z borówką,zjadł wszystko ze smakiem -
Wczoraj nie bardzo mialam czas się odezwac, ale wrócę jeszcze do tematu kp; ja to uwielbiam. Sprawia mi to dużą przyjemność, myślę, że nie mniejszą niż Ali. Będzie mi bardzo trudno przestać. Nawet nie chcę jeszcze o tym myśleć. Chciałabym karmić tak z 1,5 roku... Ale pewnie będę czekać z cyckiem na przerwach w podstawowce. A poczatek byl taki koszmarny. Hesusie jak to cholerstwo bolało! Ze dwa i pół miesiaca cierpialam.
Lady_Dior, Lullaby lubią tę wiadomość
-
KasiaLukasia mam podobnie. Teraz też bardzo lubię cyckowanie. Nie mniej niż Tymek😊.
A i zrobiłam interes życia. Kupiłam Tymusiowi prawie nowe krzeselko do karmienia. Śliczne i to za 50zł😁😁😁mikka86, KasiaLukasia, kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My już mieliśmy 3 dawki 6w1 i 2 pneumokoki-teraz meningo chyba będą ale boję się jakoś tej szczepionki...
Jejku muszę się za tym krzesłem rozejrzeć w końcu tylko szkoda, że się nie znam 😐 To z Ikei jest dobre dla dziecka, które nie siedzi samodzielnie ❓ -
Drobinka91 wrote:Aśka, w czym są te warzywa? To garnek czy co? 😁 (podpytuję bo ciągle po głowie chodzi mi termomix..tzn ten z Lidla, nie oryginalny)
Kurna koniec jezdzenia w gondoli -
Zwykły garnek 😛Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Drobinka91 wrote:A ponoć jest baaardzo fajny...🤔
Czemu koniec, za mało miejsca czy niezadowolony że nic nie widzi? 😉
Nic nie widzi😑drze jape troche pospał