Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lullaby wrote:Casjopea mój mąż też powiedział, że mnie chyba Bóg opuscil 😜 Myślisz że takie spotkanie to dobry czas żeby zapoznać Mikołaja i Izabelle❤️🤩😁?
(chciałaś nas opuścić, a więc pozbawić Izabelę potencjalnego kandydata na męża - nie myśl, że umknęło to mojej uwadze)Alrauna1987, Emma_ lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Zdecydowanie 😁❤️😁 To mówisz, że jakie miasto Ci pasuje..? 😊
(chciałaś nas opuścić, a więc pozbawić Izabelę potencjalnego kandydata na męża - nie myśl, że umknęło to mojej uwadze) -
Czołem żołnierki w matczynym boju!
Co do spotkania jestem za Warszawą😁
Kinga, trzymajcie się tam mocno z tym julkowym ząbkowaniem☘️
Emma, jak Emilka?A Twojego Starego zapraszam na usypianie Miry, chłop będzie wracał do domu na skrzydłach, że ma takiego anioła-córkę i jeszcze kwiaty kupi😁😈
Lullaby, cudnie, że humor już wrócił i chłopcy dali Ci trochę oddechu!
Jaszczurek, Tom jest świetny z tym jedzeniem, tylko się cieszyć i dawać chłopakowi się wykazać 👍👍👍
U nas pojawił się drugi ząbek 😍w związku z czym noc/dzien/noc niespokojne, ale cóż się dziwić jak dwie jedynki naparzają jedna za drugą. Poza tym Aduśka wykonuje jakieś bliżej mi niezidentyfikowane figury nóżkami jakby się odpychala od niewidzialnej ściany 🙊💃wygląda to dosyć komiczne, a męczy bardzo, natomiast obserwator w postaci starszej siostry monitoruje na bieżąco postępy małej i kibicuje kładąc się koło niej też na brzuchu🤣gorzej jak sama zaczyna wywijać tymi kopytami niczym tancerz breakdance'a wtedy muszę nad nimi wisieć, żeby maluch nie oberwał jak starszą poniesie fala muzyki 💃🕺👯♂️mikka86 lubi tę wiadomość
-
Widzę że dzieciaki albo dają popalić albo wręcz odwrotnie i jeszcze śpicie😜
Emma jak tam nocne ściągania melduj no 😆 Ja od 2 dni tak nawalam, że aż się boję konsekwencji 😖
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Anngelikamarta zazdro normalnie 😀 Moja Zośka szła spać 19.30 i obudziła się o 00.30 i 4.30 no i nie śpi od 7 😉 Czyli u nas standardowo co 4godz. To mm jakieś magiczne normlanie jest 😆
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry 😘
U nas pobudka co dwie godziny 😭 jak ja wzięłam o 5 do siebie do łóżka to posypala 3. -
😴😴😴Oj kawy...bo u nas też kolejna noc pełna kręcenia.
Karola, współczuję, jak będzie Stachu spał w dzień to kimnij się razem z nim.
Lidzia, a Ty Anię przenosiłas do innego łóżeczka? Coś mi się kojarzy, ale pewna nie jestem -
KarolaJJ kurde współczuję... Może Stachu się zlituje i da mamie w dzień odpocząć 😘
CzarnaKawa ojj tak kawy☕😋 Ja już wypiłam Grande 😋 a mój pije z moim mlekiem of course😂😂😂Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Przebijam - Iza wstała o 5:30 🙈 I ani w głowie było jej oglądanie bajek na tablecie. Jak tata poszedł z nią do pokoju i się z nią położył to kazała mu wstać i iść do mamy i dzidzi. Poprzytulala się, polezala ze dwie minuty i kazała wstać również mnie 👍 Ale za to po szczepieniu w ogóle nie gorączkowala i ogólnie nic się nie działo. Dodam, że było to szczepienie na meningokoki.
Chyba znowu idę spać razem z Mikołajem 🙃 Niewiedziec po co do 1 w nocy oglądałam filmiki na yt. -
Czarna_kawa wrote:
Lidzia, a Ty Anię przenosiłas do innego łóżeczka? Coś mi się kojarzy, ale pewna nie jestem
Ania spała że mną zazwyczaj ale od dwóch dni śpi w swoim łóżeczku ktore jest przystawione do mojego łóżka. Taka samorobna dostawka. -
Oddam dzieci! Najpierw awantura, bo nie chcą wstać. Potem kłótnia o miejsce przy stole. Potem o kanapkę (nieważne, że są jeszcze 3 identyczne). Kłótnia o kubek (a dostali w takich samych i to samo). Kłótnia kto gdzie siedzi przy myciu zębów. Kłótnia, kto się ubiera na fotelu, a kto na łóżku. Kto gdzie siedzi w samochodzie. Kto pierwszy wysiada. Potem musieli przejść po murku wzdłuż boiska oglądając jak grają chłopaki w piłkę (droga z auta do przedszkola zajmuje zwykle 3 minuty, teraz zajęła 10...).Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wczoraj jak jechałam po Izę to skrajem drogi szła upocona, czerwona na twarzy matka z dwójką dzieci - jedno tak na oko 4 lata szło ładnie obok mamy, a drugie - córka tak na oko 2 latka - było niesione pod pachą i rzucało się jak dzikie. Oczyma wyobraźni widziałam Ciebie i Monikę 😂😂
-
Ja pierdzielę 😂😂😂 sytuacja bardzo znana 😂😂😂
Jeszcze tylko brakowało, żeby brzuchem pchała wózek z niemowlakiem 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 09:50
Casjopea, Lady_Dior, Czarna_kawa, Lullaby lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
U nas kolejna noc z dupy. Nie spałyśmy znowu od północy do 3... co to dziecko ma zakodowane to ja nie wiem. A specjalnie przetrzymałam ja w dzień i nie spała popoludniu. Za to do 9 dosypiałyśmy z 2 przerwami na cycek.
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!