Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra pisze posta jeszcze raz 😡
Angelikamarta bardzo przykre, że Twój nie mąż tak się zachował i to w urodziny. Wiem, że to jeszcze dzieciak ale mnie się wydaje, że on uważa iż ma Ciebie na stałe, bo macie razem dziecko. Moim zdaniem facet powinien starać się o swoją kobietę całe życie. A szczególnie na początku związku. KasiaLukasia ma trochę racji. Zasługujesz kochana na dużo więcej. Proszę nie gniewaj się na nas za te słowa. Chcemy tylko dla Ciebie jak najlepiej. Żebyscie Ty i Michelin byli szczęśliwi.
Kinga27_30 ja też trzymam mocno kciuki✊✊✊
LidziA89 u mnie niestety też jeszcze budyń 🙄
Emma jak będziesz miała chwilę i ochotę to skrobnij czemu nie masz humoru.
KasiaLukasia ja Jokera będę oglądała w weekend z mężem (taka mam nadzieje😁).
Sylwia Leonek jest megaslodziakiem 😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 10:29
33Sylwia, anngelikamartaa lubią tę wiadomość
-
@#$& czuję się jak 💩. Sram co chwila, brzuch mnie boli, mdli mnie, trzęsę się z zimna... Zadzwoniłam po męża, nie wiem czego się spodziewałam, może że jak mu powiem jak się źle czuję, to się wyrwie wcześniej?? A skąd... Jeszcze dłużej zostaje.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Co do mojego męża to jakieś zalety też musi mieć, że za niego wyszłam 😁 Prezenty zawsze kupuje mi trafione. Nie wiem jak on to robi ale nawet jak kupuje mi biżuterię to zawsze mi się podoba. Na rocznicę ślubu dostałam srebrną bransoletkę z perłami ❤️ A jakie mi zaręczyny odstawił ahhh jak z bajki😍 W ogóle ostatnio jakoś tak bardziej go lubię. Robi dużo w domu, zajmuje się chłopakami, gadamy sporo wieczorami przytuleni😊 chyba wróciło to wspaniałe uczucie zakochania😍😍😍 aż idę się malować co by chłop zadbaną żonę w domu zastał po powrocie z pracy😜
kinga27.30, AgaSY, Czarna_kawa, Lady_Dior, KasiaLukasia, anngelikamartaa, Casjopea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny statszych dzieci. Polecacie jakies okulary przeciwsłoneczne? Ja wybralam takie ale może znacie coś lepszego i tańszego?
Mikka a Ty kaj? Pewnie w robocie
https://realshades.pl/kategoryzacja-2/explorer/explorer-0/explorer---graphite-and-black-0Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 10:35
-
U nas okej, wracamy do domu 🤩
9 marca wracamy na oddział na zmianę gipsiora 😉Lady_Dior, 33Sylwia, KasiaLukasia, anngelikamartaa, Alisia, Lullaby, AgaSY, Czarna_kawa, JaSzczurek, Casjopea, Sylka135 lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Aśka, ja pakuję... przesrane. Serio nie może się szybciej zwolnić? 🙄
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Kinga27_30 huuraaaaa😍😍😍
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
KasiaLukasia, 33Sylwia, anngelikamartaa, Alisia, Lullaby, Drobinka91, kinga27.30, Lady_Dior, AgaSY, Adria, Czarna_kawa, JaSzczurek, Casjopea, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLidzia o jaaaa😍
Angelikamarta ja sie podpisuje pod tym co pisza dziewczyny.
Od siebie dodam ,ze czas spierdalać.
Jestem bliska odstawienia Stacha od piersi. Nie daje rady juz z bólem. Znpwu mam to samo,tym razem w obu piersiach. Ból okropny i hiperlaktacja. Nie dosc ze mały nie spi za dobrze,to jak juz zasypiał to ja się meczylam z bólem.Biore wieksze dawki tej lecytyny ale jaki to ma sens. Żaden. Maly ma dzisiaj 7 miesiecy,po poworocie z Uk go odstawie chyba.anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Kasia kurde masakra z tymi żłobkami... Ja zostaje w domu jeszcze rok, nie wiem jak będzie, z jednej strony to tylko rok z drugiej aż rok. Trudno wytrzymam, muszę tylko odłożyć sobie teraz trochę kaski by o wszystkim nie mówić i na wszystko nie prosić. To mnie najbardziej przeraża choć mój mąż akurat jest luzak i za dużo nigdy nie pyta, on uważa że skoro wydałam to musiałam ale kto wie co będzie kiedy będzie parę stówek mniej...
-
Ja zapisywalam Anię do żłobka jak tylko skończyła 20 tyg bo wtedy było już można to była 194 w kolejce teraz jest już 130 więc może się uda.