Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adria wrote:Jaszczurek ten twój syn to nie wyglada na pol roku .bo ostatniej fotce stwiwrdzam ze robisz nas w ciula i bambuko😂🤪😂🤪😝
dopiero w niedzielę 😎 -
nick nieaktualnyAśka pociesze Cię ja miałam urodziny 14 stycznia i nikt poza moja najbliższą rodziną nie pamiętał bo im fb nie przypomniał😉 Alicja dała mi prezent w postaci zasilanego łóżka, a mąż tradycyjnie kwiaty 😉 za to upiekłam dla siebie zainspirowana Adria malinową chmurkę 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 22:34
-
Aśka ja się czułam tak samo
Nikt mi nie złożył życzeń poza tesciami i to też wieczorem (no ale jednak pamiętali ) mooja rodzina nic, a mój powiedział po powrocie z roboty " najlepszego stara"
Nie wiem w sumie czego się spodziewałam ale może chociaż głupiej róży od niego? Nawet jego rodzice dali mi prezent 😒ech co to za chłop to nie wiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 03:40
-
Sylka, najlepszego!
Wiecie, ja się zawsze staram, wymyślam ciekawe prezenty na urodziny, jak się z kimś nie widzę to zadzwonię z życzeniami. Seksu w końcu nie było, udałam że śpię... Z resztą, dobra, przetrawiłam i żyję dalej, dzięki 😘Sylka135 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Też wstałam i też zdycham. Spalam dzis z Ala sama w małżeńskim łożu, więc powinnam być wypoczeta jak mlody bog, ale szarpala mnie pół nocy, ssala co minutę, nie pozwalala sie odwrócic na plecy i spychala mnie na krawędź. Więc no tak sobie. Spalam sama bo wywalilam chlopa na kanape, gdyz wkurwil mnie niemiłosiernie śmiejąc się i popierdujac na wzruszajacej scenie w filme. Typ ma inteligencję emocjonalną na poziomie ziemniaka.
Emma gdzie jesteś? Zaczynam się martwić.
Kinga jak Jula?
Lullaby jakiego masz fajnego chlopa! Az sie miło zrobilo. Ja dzis będę ogladac "Dawno temu". Czytalam jednak slabe recenzje i trochę nastawiam się na nudę. Wczorajsza "Historia małżeńska" też mnie nie porwała. Mocno oklepany temat podany w tradycyjnym wydaniu. Gra aktorska też mnie nie wyrwala z krzesła. Najlepszy byl moim zdaniem Adam Driver, ale czy byla to rola oscarowa? Nie wiem. Na pewno blado wypada przy nominowanym za Jokera Phoenixa. A nominacja dla Dern to już w ogole żart. Za co? Tak jak napisala Agasy, byla identyczna w Wielkich klamstewkach.
-
nick nieaktualnySylka w takim razie spóżnionego wszystkiego dobrego!
Moj mi dawał na prezent zawsze jakias biżuterię ale w koncu dal sobie przetłumaczyć, ze ja wole cos do domu albo jakis gadzet. Teraz czeka na mnie bidon na wode. Taki który nie przecieka i mozna go wyparzać. Marzylam o takim😅Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Moj kupuje mi plastikowe bransoletki z Michaelem Jacksonem na Allieexpres i uwaza to za bardzo zabawne.
Ja zwykle sama wybieram sobie prezent i wysylam link albo idziemy razem do sklepu. Nie lubię prezentowych niespodzianek. Jest tak wiele rzeczy, ktore naprawdę chcialabym dostać, ze po co bawic się w zgadywanieOstatnie co od niego dostalam to serum z witaminą C.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 08:32
-
Kasia lukasia rozsmieszylas mnie 😂😂😂 z tymi bransoletami.
U mnie nikt nie pamieta o urodzinach czy imieninach poza moja rodzina bo my zawsze skladamy sie na prezent cala grupa -
Czy wasz mózg po ciazy wrócił już na swoje miejsce? Bo ja dalej czasami nie mogę się skupić na tym co mówię, brakuje mi słów albo mówię skrotami myślowymi i zastanawiam się czy to jeszcze po ciazy czy coś mi jest bo to już nie jest normalne.
-
Ja pierdylam. My kwitniemy od 8 na oddziale. Jesteśmy po rtg, teraz czekamy na wyniki. Oby było dobrze...
Nasze nocki ostatnio wyglądają tak, kilka godzin tak, kilka na wznak. Że jej nie boli szyjato jestem w szoku 🙄
[]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 00:04
KasiaLukasia, 33Sylwia, mikka86 lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Lidzia, ja nadal mam budyń 🥴
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Lullaby widzisz całkiem dobry ten Twój chłop 😀 Mój ma podobnie - pamięta i obdarowuje mnie prezentami ale ja tak jak KasiaLukasia wolę powiedzieć co chcę, bo nie umiem się niestety cieszyć z prezentu, który mi nie pasi 🙈
Anngelikamarta to straszne co piszesz 😟 Jak nie mógł złożyć Ci choć normalnych życzeń, dać buziaka no jeju☹️ Za co Ty go kochasz 😟 Wiem, że nie powinno się kochać za coś ale jak czytam jaki on jest to jest mi potwornie przykro, bo Ty zasługujesz na wiele więcej kurde no 😖
Emma ja też zaczynam się martwić 😐
Sylka135 spóźnione życzenia urodzinowe - 100 szczęśliwych, zdrowych lat 😘🧁
Aska1994 ehh no nie postarał się aż tak bardzo ten Twój mężu ale dobrze, że choć złożył życzenia, dał torta ehhh
Witam wszystkie dziewczyny przy porannej kawie
LidziA ja nadal mam po ciążowe zgąbczenie mózgu🧠
Kinga27_30 oby wyniki były dobre-kciukam 😘✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 09:50
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
Kinga to czemu nic nie przypominasz? Trzymam kciuki z calej siły!
Emma... Co jest? Dajze coś znać, albo chociaz lajka jak czytasz co piszemy. Wszystko ok?
Angelika no ja też jak Lady uważam, że zaslugujesz na lepsze traktowanieTwoj niemaz to naprawdę jeszcze dzieciak. Jak sie szybko nie ogarnie, to za chwilę Michelin będzie już starszy, Ty bardziej niezależna a jego czeka bolesne kopniecie w dupe. Jesteście jeszcze bardzo mlodzi, dużo może się zdarzyć. Ale powinnaś się zastanowić czy warto się w ten związek w pelni angażować i myślę tu głównie o finansach. Moim zdaniem najwazniejsze teraz jest zdobycie przez Ciebie pełnej niezaleznosci finansowej, a nie kupno własnego mieszkania.
Bo z tego co piszesz niestety nie wiadomo, czy z tej mąki będzie jeszcze chleb i może nie warto ladowac sie we wspolne inwestycje. Przepraszam, ze tak piszę, ale tak właśnie myślę, a Ty zawsze możesz olac sikiem prostym mojego postaanngelikamartaa, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Kinga mocne kciuki za wyniki!
Emma opowiadaj!
KasiaLukasia mnie też rozśmieszyło to o bransoletkach😁
Leon prawie nie śpi po nocach tzn może jednak śpi tylko ja nie śpię bo skąd on miałby tyle Energii i uśmiech od ucha do ucha! Jestem padnięta ale Boże jak ja Go kocham! ♥️😁
Lady_Dior, anngelikamartaa, Lullaby, JaSzczurek, Sylka135 lubią tę wiadomość