Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj pójdę do rossmanna/apteki po test ciążowy bo teściowa ciągle myśli że to ciąża i już mi się to udzieliło🤪choć wiem że to nie możliwe bo kiedy ostatni raz coś było to nie pamiętam
Ale dla swojego świętego spokoju zrobię a jutro zapisze się do lekarza bo już mnie to drażni, od ponad tygodnia mnie mdliWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 13:01
-
Angelika daj znać jak teścior...
Jeeesuuu, ja się boję odstawiania, cyckowanie jest wygodne, wyciągasz i dajesz. Ale Karola współczuję bólu. Dzisiaj w szpitalu dałam Julce tubkę, no dumna jestem z niej - zajebiście wciągnęła zawartość.
Młoda dzisiaj dostanie łososia na parze z jerzynami 😍 A teraz lecimy na spacer!
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualnyAnelikamarta zrob test a jak nie wyjdzie ciaza to idz po polprazol...
I jak da mnie Wasz zwiazek umarł,Ty masz jakąs odlegla wizje życia ,ktora na ta chwile sie nie spełni jak nadal bedziesz tkwić w tym zwiazku.
Ja na Twoim miejscu bym sie wyorowadzila do ojca, a staremu dala.czas do namyslu.
Dasz sobie rade,masz wsparcie u dziadków Antka,pewnie z checią beda sie z nim widywac .
Jeśli sie obawiasz o poziom życia jaki bedziesz mieć ,to przestań bo lepiej miec malo ale byc samej niz miec wiecej i tkwić w gównie.
Przestan żyć wizją tego co będzie bo przez to,nie patrzysz na to co jest,a jest słabo -
nick nieaktualnyKinga Julka ogrneła cyckanie z tubki? Stachu nie kuma ni chu chu.
Ja juz mam.plan.Jutro ide zbadac prolaktyne,jak bedzie wysoka to ide do endokrynologa i wysępie tk albo RTG przysadki.
Jak prolaktyna bedzie ok to zaczynam odstawać po 8 lutegoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 13:36
-
Karola, tak... początkowo lekko wycisnęłam żeby posmakowała i poszło. Bidon też ostatnio załapała dopiero.
Byłam dzisiaj w świecie dziecka i próbowałam dopasować do niej jakiekolwiek krzesełko do karmienia, chciałam coś żeby mogła normalnie jak człowiek, ale nic z tego. Coś wymyślę. Na chwilę obecną podniosłam jej dzidiaj oparcie w gondoli. Tak się ucieszyła, że zasnęła 😂
Ale fajne słońce dzisiaj...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Angelikamarta
Wydaje mi sie ze ten zwiazek predzej czy pozniej trafi jasny szlag .tylko nie rób drugiego dziecka myslac ze to polepszy sprawe ....bo to niepolepsA tylko odciaga uwage od problemów w zwiazku na pewien czas.
Dla mnie twój facet to taki dzieciok jest 🙉
Oczywiscie moj komentarz mozez zlac ale ja tak to widze .KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Karola, kochana dałaś Stachowi naprawdę już dużo mlesia i nie męczy się, bo ból cycow to jakiś kosmos jest, zrób badania i wypróbuj powoli mm na młodym,bo nie pamiętam czy już podawałas.
AngelikaMarta, za fajna babka z Ciebie na mordowanie się z kimś, kto nie dorósł do ojcostwa tak na 100% masz wsparcie w treściach, dobrze Karola radzi, żeby otrzezwic chłopa wyprowadza do ojca i albo zmadrzeje, albo nie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny