Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea wrote:Mikołaj dostał brokuła w idealny czas, czyli gdy był najedzony i zmęczony 👍 Olał go zupełnie. Ale za to później wciągnął całą saszetke gruszki (Gerber bio).. A potem jeszcze jedną. Był po basenie tak wściekle głodny, a ja w połowie przebierania, że musiałam zapchac go czymkolwiek, a saszetki zawsze mam przy sobie 😜 Ładnie sam sobie trzymał i szamal. Potem dałam mu kaszkę ryżowa na wodzie ze swoim dżemem z borówek. To też mu bardzo przypadło do gustu.
Natomiast obraził się na wodę. Odpycha od siebie bboxa i nie chce pić 🤷♀️Casjopea, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Mikołaj po grubo ponad miesięcznej przerwie nieco zagubiony na basenie. Nie bał się, nie płakał, ale widać było, że nie do końca ogarnia co się dzieje
Dopiero tak pod koniec zajęć zaczął się uśmiechać i wykazywać jakąś większą aktywność. Może szczęśliwie chłopiec z glutem nie zaraz mi dzieci i w sobotę pójdzie z babcią popluskac się na spokojnie podczas gdy Iza będzie miała zajęcia.
-
Sylka135, ucałuj Wiktorka😘😘😘kochana u mnie też takie tornado i też chodzę jak zapyziały babsztyl.Ali zdejmiesz pieluche i poczekasz aż zawoła czy masz jakiś inny plan na to odpieluchowanie?
Emma, jak mała dziś? U nas kolejny dzień na rekach, jakaś masakra 😖
Drobinka, współczuję tacie😣
Karola, jak tam Stachu?
-
nick nieaktualnyStachu ma zły dzień po tym szczepieniu. Goraczka rosnie i sama spada ale znowu tak jeczy i zawodzi jak ostatnio. Na szczescie bez nieutulonego placzu.
Przyszła mi ta torba do wózka, stary mowi ze jest do wózka ale widłowego,taka wielka. Odsylam ją chyba. Zastanawiam sie ,ze moze byc tylko na jakieś wyjscie typu przeprowadzka albo coś😜 -
nick nieaktualny
-
Dzięki, Dziewczyny, za życzenia, gratuluję pamięci 🙂 ja zaraz idę spać, ten dzień nie był fajny.
Lidzia, wiele miłości z okazji rocznicy!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Drobinka91 dziękuję bardzo :* Myślę pozytywnie - przecież to nie może spotkać moją mamę 😟
Czy któraś z Was wie czy CRP zawsze jest podwyższone przy zapaleniu płuc❓
KarolaJJ oby ta gorączka już nie męczyła Stacha i oby przespał fajnie noc. Torba faktycznie wielka ale za to pojemna 😉 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna kawa lecę na żywioł 😉 kupiłam folie malarskie na łóżko bo lubi na nie sikać. W domu będzie chodziła w majtkach i legginsach, na wyjścia kupiłam majtki treningowe pupsy (sprawdzałam chłonność to po nalaniu kubeczka nic nie przeciekło), a na noc będzie miala podkład ochrony pod prześcieradłem. Jutro jedziemy do moich rodziców bo w niedzielę idziemy na chrzciny Tomeczka, więc pielucha jeszcze obowiazkowa
-
Kurcze Lady_Dior trzymam kciuki za zdrowie mamy.
Drobinka91 taka wiadomość zawsze jest przykra. Oby tato jak najdłużej był z wami.
KarolaJJ niech ta nocka będzie łaskawa dla Ciebie i Stacha. A duża torba się przydaje. Ja bym nie odsyłała😜
Sylka czy Ala śpi Ci w ciągu dnia, że tak późno chodzi spać? Co do wyglądu to nawet nie wspominaj. Też się czuje jak zaniedbany lump ostatnio🙄
Casjo humor przez cały dzień był spoko. Chłopcy nawet ładnie spali (obejrzałam dawno temu w Hollywood). A jak byłi na chodzie to nawet grzeczni. Za to teraz już marudza niestety. Tymek coś nie może zasnąć. O rozszerzaniu diety to nawet nie wspominam. Tymuś wszystko wypluwa, a jak mu dać coś do ręki to się tym bawi zamiast jeść. Może zły moment wybieram na jedzenie nie wiem?
Aska1994 dlaczego dzień kijowy?
Emma gdzie jesteś?
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Wiesz, mam po prostu chyba zbyt duże oczekiwania względem innych. Podświadomie chyba liczyłam na jakieś szczere życzenia od bliskich? Jakiś drobiazg, niespodziankę? Czuję się jakoś tak... jakbym była nikim.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥