Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U nas dziś owsianka z musem z gruszki i cynamonem na mleku mamyZaraz Was nadrobię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 00:14
Sylka135, Lady_Dior, Casjopea, 33Sylwia lubią tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:My też już po spacerze i fryzjerze.
Co do taty, dzięki za pamięć, ale u mnie wieści są złe, niestety rak złośliwy. W stopniu złośliwości od 4 do 8 ma 7. Także ten.. -
Drobinka, bardzo mi przykro
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLullaby ja się cieszę jak o 22 dzieci już śpią. Ala potrafi bawić się po ciemku do północy 😆
Ja najbardziej tęsknię za czasem dla siebie. Ostatnio czuje się taka brzydka i zaniedbana. Męczy mnie to chodzenie w dresie. Rano jeszcze jest do zniesienia bo pachnie proszkiem, ale po godzinie miesza się smród żygow Wiktora z gotowanym obiadem i resztkami jedzenia wtartymi przez Alicje....
I ten wieczny bałagan... Co dziennie rano sprzątam za nim Alicja wstanie a po godzinie wygląda jakby huragan przeszedł. I te wszędzie leżące zabawki...
Dopadł mnie kryzys a od wtorku będzie jeszcze gorzej bo zaczynam Alicje odpiepuchowywac -
Aska1994 wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin 🧁🍰🥧🎂
LidziA najlepszego dla Was 😊🥂
Drobinka91 przykro mi z powodu taty ☹️ Rak to jakaś plaga normalnie... Moja mama miała wczoraj kontrolną wizytę u pulmonologa (ma astmę) i dopatrzył się jakichś zmian na płucach 😒 W poniedziałek mama będzie mieć tomografię a ja się modlę od wczoraj, żeby to nie był rak ☹️
Sylka135 gratulacje dla Wiktora z okazji pół roczku ☺️ Śliczny chłopczyk 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 16:45
Sylka135, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. 😘 Zabrzmi to źle, ale dobrze się trzymam (przynajmniej narazie). Tata nie jest mi tak bliski, bardzo rzadko się widujemy.. Zobaczymy jak będzie dalej, narazie będzie leczony tylko radioterapią i chyba jakimiś lekami, bo jest zbyt obciążony innymi chorobami.
Lady, baaardzo trzymam kciuki za Twoją mamę, oby wszystko było dobrze 😥
Daj koniecznie znać w poniedziałek czego się dowiedziała. Trzymaj się i bądź dobrej myśli 😘
Dziewczyny, ugotowałam dziś pierwszy raz dla Olka obiadek (indyk, marchewka, ziemniak plus troszkę bazylii i czosnku) i zblendowałam, konsystencja była mocno gęsta i jakie mnie zdziwko złapało jak Olek z chęcią to jadł, aż sam buzię otwierał i łyżeczkę zabierał.
Także słoiczki idą narazie w odstawkę i spróbujemy tą drogą 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
mikka86 wrote:Alisia wy w tej Norwegii to już tak na stałe?
Ostateczna decyzja zapadnie jak Lenka będzie szła do szkoły . Jak już zacznie tutaj to będzie musiała skończyć tutaj bo nie da sobie rady w Polsce , tutaj jest o wiele niższy poziom .
Teściowa jest pedagogiem i robi dzieciom które wróciły z zagranicy testy do której klasy "się nadają" i z tym jest masakra czasami dzieci spadają o 3 klasy więc chcę tego jej oszczędzić .
-
nick nieaktualny
-
My jemy obiad.
Batat, ziemniak i marchewka w ziołach prowansalskich z oliwą z oliwek. Bardzo polecam, pycha.
A Starego w końcu zapierdolę. Jest bardzo zdeterminowany, żeby odwrócić uwagę Toma od jedzenia. Wczoraj zjadł swój obiad i uparcie go zabawiał kiedy jadł. Dziś mu włączył tańczącego mikołaja i mu pokazuje. No debil no. Gra telewizor, nie ma grobowej ciszy a ten jeszcze dodatkowo musi mieć uwagę Toma w czasie jedzenia.... -
Mikołaj dostał brokuła w idealny czas, czyli gdy był najedzony i zmęczony 👍 Olał go zupełnie. Ale za to później wciągnął całą saszetke gruszki (Gerber bio).. A potem jeszcze jedną. Był po basenie tak wściekle głodny, a ja w połowie przebierania, że musiałam zapchac go czymkolwiek, a saszetki zawsze mam przy sobie 😜 Ładnie sam sobie trzymał i szamal. Potem dałam mu kaszkę ryżowa na wodzie ze swoim dżemem z borówek. To też mu bardzo przypadło do gustu.
Natomiast obraził się na wodę. Odpycha od siebie bboxa i nie chce pić 🤷♀️ -
W żłobku już prawie wszystkie dzieci mają katar, a ten z glutem do pasa nadal przychodzi.
Sylka135 ale Wiktor fajny 😊 I faktycznie równie biały jak Mikołaj, tylko jakieś mocne 2kg cięższy 😂
Drobinka91 taka informacja zawsze jest przykra, przytulam
LidziA89 trzymam kciuki.
KarolaJJJ przeżyłas jakoś dzień?
Lullaby jak nastrój?
Emma żyjesz?Sylka135 lubi tę wiadomość