Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj doprowadziłam Mikołaja do zmasowanego rzygania. Widziałam, że nie jest jakoś specjalnie głodny, no ale jadł, więc.. Jadł. I jprdl jak się potem zerzygal.. Normalnie potok. A potem torsje jak u kota. Akurat tata wrócił po pracy, położył się na macie i posadzil Mikołaja sobie na brzuchu 😂 Mikołaj był zachwycony. Tata mniej 😜
-
Emma Emilka wymiata! Leon pelza tylko fo tyłu lub wkoło własnej osi.
Adria weź zamiast może chlać napisz do niej jak ten ojciec się czuje 😁
Czekam aż Leon zaśnie, bo dziś przeszedł siebie od 6 miał dwie drzemki jedna 15 min druga 40. O dziwo był nawet znośny i nawet ugotowalam obiad dla nas i osobny dla niego 😁Emma_ lubi tę wiadomość
-
Jaszczurek woow no to mam nadzieję że szybko pochwalisz się testem 😁😁😁 pozytywnym of course 😜 A tego wiszenia na Tobie nie zazdroszczę no ale to faktycznie może być ten lęk separacyjny 🙄
Drobinka91 chciałabym Cię pocieszyć jakoś a ni uja nie umiem 😕 Dbaj o siebie, bo wiesz dziecko dzieckiem ale Ty nie możesz przy tym zatracić siebie.Może pomoc psychologa by się jednak przydała ❓LidziA ma rację - to może być depresja 😣 Trzymam kciuki mocno za Was 😘
Emma, Kamsza dziękuję 😘 Wasze księżniczki też są cudowne 😘😊
Kamsza no właśnie mamy tak blisko do siebie, że wypadałoby się spotkać haha😁
KasiaLukasia cieszę się, że nocka była ok😊 oby było tylko lepiej 😊
Casjo aaaa biedny Mikołaj 😣 nie wystraszył się ❓ Ja Zośkę wystraszyłam ostatnio jak zapiszczałam z emocj(mój idol przegrał ćwierćfinał tenisa) to biedna jak się poryczała a ja miałam wyrzuty jakbym conajmniej świnkę morską zabiła 😜 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabawa rzygami jest najlepsza! Stachu nadal ulewa i nie raz zostawia za sobą ślimaczy ślad,który później rozciera paluchami.
W ogole moj syn uwielbia bawic sie kucykami pony. Mają ruchome elementy, włosy itp woec dla niego.to rajLady_Dior lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Zabawa rzygami jest najlepsza! Stachu nadal ulewa i nie raz zostawia za sobą ślimaczy ślad,który później rozciera paluchami.
W ogole moj syn uwielbia bawic sie kucykami pony. Mają ruchome elementy, włosy itp woec dla niego.to raj
Spoko KarolaJJJ, mój syn bawi się różową zastawa dla lalek 👉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 20:53
-
Casjopea wrote:Mikołaj też jeszcze lubi ulac. A dzisiaj jak zrzygal się drugi raz leżąc już na brzuchu na macie to zanim pobiegłam po ręczniki papierowe itd. zdążył oczywiście rozpackac wszystko rękoma, a na koniec przybył dzięcioła w sam środek. Efekt spodobał mu się tak bardzo, że zrobił to znowu. Także rzygi miał nawet w oczach.
Spoko KarolaJJJ, mój syn bawi się różową zastawa dla lalek 👉Casjopea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaLukasia wrote:Ala nauczyla sie przelazic z dostawki do naszego łóżka. Przeturlowywuje się (yyy nie wiem jak to po polsku napisać) do mamusi.
Haha udana jest 😁teraz .albo eksmisja do łóżeczka albo stałe zameldowanie w wyrku rodzicówKasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Antkowi wpadł w oko ostatnio wózek dla lalek 😆ciągle za niego ciągnie i chce się bawić lalką 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 21:40
Lady_Dior lubi tę wiadomość