Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:Ania to ma dopiero fryz 😆
Kiedyś zrobię foto co jej się dzieje z tyłu z wlosami. Ma tam jakiś wicher czy coś i jej się w drugą stronę wykręcają 😁
Sylwia pokaż te klocki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 19:24
-
My mamy takie https://www.kimland.pl/klocki/gumowe-miekkie-klocki/bx1002-btoys-bx1002-zestaw-miekkich-klockow-z-liczbami-i-zwierzatkami Leon uwielbiał, do dziś się nimi bawi, Miłosza jeszcze tak nie interesują.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
W ogóle zrobiłam wczoraj z super szybkiego przepisu babeczki brownie, są bardzo dobre, wilgotne i naprawdę szybko się robi, chcecie przepis?
KasiaLukasia Ty chyba kiedyś pytałaś o przepis na czekoladowe ciasto nie? 😉
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ale super! I ja zakupie.
A miała któraś z Was kulko-klocki Lalaboom? Daleka znajoma rozpływa się nad nimi na fejsie, że są przefantastyczne i poleca, ale nie wiem czy przypadkiem nie dostała ich za darmo... Troszkę jedzie mi jej zachwyt reklamą. Chciałam je kupic na prezent dwulatce, ale szukam jeszcze opinii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 20:39
-
LidziA89 wrote:Nie miałam czasu dziś nawet tu zajrzeć ale już was nadrobiłam. Spacer później zakupy i tak zleciało dopiero do domu weszliśmy. A o tych chrupkach mogłyście wcześniej napisać. No nic poczekamy do poniedziałku.
LidziA89 lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:W ogóle zrobiłam wczoraj z super szybkiego przepisu babeczki brownie, są bardzo dobre, wilgotne i naprawdę szybko się robi, chcecie przepis?
KasiaLukasia Ty chyba kiedyś pytałaś o przepis na czekoladowe ciasto nie? 😉
Taaaaak!!!!! Zapiszę, upiekę i zezre jak tylko skonczy się moj 21-dniowy challenge bez cukru. Chyba, że zastapie cukier ksylitolem...
-
@Karola, co Cię tak ciekawi w nocniku? 🤣 Podejrzewam, że Stachowi jeden pies gdzie robi, ale dopóki nie potrafi pokazać, że potrzebuje nocnika z wystarczającym wyprzedzeniem to chyba bez sensu.
Tom dziś dostał pierwszy papko-obiad, bo Starzy w knajpie na burgerze.
Akurat teraz jak mam wracać do peacy za tydzień to Tom ma ostrą mamozę, jak nigdy, ojciec go nawet na ręce nie może wziąć, bo histeria dopóki go nie wezmę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 16:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:LadyDior spoko,Twoja też lada moment odpali i bedziesz miała dosyć.
Mikka ja pozazdrościłam chłopięcego różu i kupilam Stachowi pościel w sarenki z rózowymi akcentami i różowe klocki, takie z ruchomym środkiem,tez różowym🤣 ale niebieskie kosztowaly 60 zł a rozowe 15 zł wiec decyzja była banalnie prostaurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
KasiaLukasia wrote:Taaaaak!!!!! Zapiszę, upiekę i zezre jak tylko skonczy się moj 21-dniowy challenge bez cukru. Chyba, że zastapie cukier ksylitolem...
Wklejam więc.
MEGA WILGOTNE BABECZKI CZEKOLADOWE
Składniki na 12 sztuk :
* 2 szklanki mąki pszennej
* 1 kopiasta łyżeczka sody
* 1 szklanka cukru
* 1 jajko
* 3/4 oleju z pestek winogron
* 1 szklanka mleka (dla alergików wymieszać 3/4 szklanki mleczka kokosowego z 1/4 szklanką wody)
* 2 łyżki czubate ciemnego kakao
* 2 czubate łyżki powideł śliwkowych
* szczypta soli
Wykonanie:
Do dużej miski wsypać mąkę, sodę, szczyptę soli, cukier, kakao i wymieszać łyżką. Następnie wbić jajo, wlać mleko i olej - zmiksować na największych obrotach do połączenia składników. Potem dodać powidła i ponownie krótko zmiksować.
Przygotowane ciasto wlać do foremek i piec w 180° ( funkcja góra-dół, bez termoobiegu ) przez 20-25 minut (zależy od piekarnika, ja piekę 22 minuty- trzeba obserwować 🙂 )
Smacznego!
KasiaLukasia, 33Sylwia, Kamsza, Niebieska Gwiazda, Sylka135 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
JaSzczurek w jakim trybie będziesz pracować?
Mikołaj u nikogo nie ryczy, ale jak już mnie namierzy to koniec, od razu włącza mu się maruda 😜
Spędziłam dzisiaj 40 min. bez dzieci. Serio. A wcześniej zajechalam Izę na 1,5 godzinnym spacerze miejskim
Byłam znowu z dziećmi u mamy i znowu walnela tekst, że ona to już się chyba nie nadaje itp. No ale poza tym to było naprawdę spoko
A propos różowych wózków to proszę bardzo, mój syn dzisiaj jeździł w takiej karocy 😂 Została u babci po Izabeli.
.
Mikołaj prawie siedzi. W sensie nie że posadzony siedzi, tylko siada ładnie z boku z podporu. W ostatnim momencie leci na twarz 🤷♀️🤦♂️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 22:33
mikka86, Lullaby lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:JaSzczurek w jakim trybie będziesz pracować?
Mikołaj u nikogo nie ryczy, ale jak już mnie namierzy to koniec, od razu włącza mu się maruda 😜
sob 11-17
+ 1.5h dojazdu w jedną stronęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2020, 21:09
-
JaSzczurek wrote:śr-pt 17-22/23
sob 11-17
+ 1.5h dojazdu w jedną stronę