Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już od miesiąca na 4kach a któraś z dziewczyn pisała, że jej córa ponad roczek ma 4 nie??? Zosia ma takie miszeliny, że materyjo😜🤣
-
My też już w czwórkachZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Adria Łukasz chyba jest dlugi co?
Moje dziecko od 2 godzin wchodzi i schodzi, do tego zaczyna sie puszczać.
Tak łukasz jest długi a chudy po starym
-
Karola Twój Stasiu zaraz ruszy. Jak tak patrzę na niego to niedowierzam 🤩🤩
My nadal 3 mamy 🙂
Lady samopoczucie ehh 🤔🙄🙄brak słów.Jeszcze te wiatrzysko. Z małą uziemiona w domu przez temp byłam to dopiero można zglupiec 🙄🙄
Mała wczoraj pierwszy raz nie miała gorączki w nocy. Mam nadzieję że puściło już ja. Teraz skończyła jeść kurczaczka z pomidorem, groszkiem i ziemniakiem i zabawia się na macie 😁🙂 -
KasiaLukasia moja siostra córce kucyki umiała robić dopiero gdy ta 2lata miała ale ona to jasne jak mleko miała po ojcu 😜 Ja mojej Zosi ugotowałam brokuł, marchew i kalafior - zjadła pół marchewki 🙄 ehh to dziecko
Adria śliczny Łukaszek 😍😊 jak ma tam kolorowo 😉
KarolaJJ co ja bym dala, żeby moja się w jakikolwiek sposób ruszała-choćby miała się na plecach tarzać 😝 Mi już ktwa ręce do życi wchodzą😣 Dałam ją na matę i niech się bawi-nie będzie se ze mnie wieszaka robić 😜 -
Lullaby wrote:Aska1994 jak tam zdrowie? Kinga27_30 Julka coś spała?
Dziękuję że pytasz 😘
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Lady pobaw się z nią na macie. Ja leżę często obok mojej i macham jej zabawkami. Albo na sznurówce wieszam zabawki i je ciągnę. Albo siedzę obok na kanapie a dziecko się bawi się moimi stopami. Deptam po jej rączkach delikatnie a ona łapie stopę, ściaga mi skarpety itd. Ups zaraz Mops przyjedzie.
Generalnie zabawy jak z kotem, tylko wolniej i delikatniej. Alucha też się jakoś bardzo nie przemieszcza. Jak ma nastrój to się turla, ale rzadko. No i kręci się wokół własnej osi, to jej wychodzi elegancko. Ale jak chce dosięgnąć czegoś daleko, to się złości i woła matkę.
Lady_Dior, Emma_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLadyDior spoko,Twoja też lada moment odpali i bedziesz miała dosyć.
Mikka ja pozazdrościłam chłopięcego różu i kupilam Stachowi pościel w sarenki z rózowymi akcentami i różowe klocki, takie z ruchomym środkiem,tez różowym🤣 ale niebieskie kosztowaly 60 zł a rozowe 15 zł wiec decyzja była banalnie prosta -
Emma_ wrote:Piszą, że od 6 miesiąca już można. Tylko koniecznie takie z dobrym składem, bez soli, cukru i innych cudów. Tylko boję się, czy ten chrupek gdzieś się nie przyklei. Któraś z was już próbowała?
Emma_ lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny