Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas cały dzień leje i to tak fest😐ciągle się zastanawiam czy wyjść z małym czy nie bo miałam iść do galerii
Aśka no słabo to wyglada🙁tak jak dziewczyny piszą już raczej po ptakach 😏
U nas mycie ząbków to frajda, mały to uwielbia 😁jak mu zabiorę szczoteczkę to jest płacz 🙈 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 16:04
Lady_Dior, mikka86, Kamsza, KasiaLukasia, Lullaby, Sylka135, Casjopea, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:Musisz zmienic sposob zasypiania. Nie mozesz tak spac. Wiem, ze latwo sie mowi, ale akurat jesli chodzi o zasypianie to dziecko zasypia tak jak jest przyzwyczajone (wiadomo - czasem lepiej, czasem gorzej). Ostatnie dni dawalam Tomowi cycka a potem siadam, bralam go na rece pionowo i przytulalam, lekko sie bujajac, zasypial. Moze sprobuj czegos albo znajdz inny sposob, ale nie mozesz tak spac.
Jaszczurek ale nie mam problemu z usypianiem jej. Zasypia zawsze o tej samej godzinie (19) sama w swoim łóżeczku. Już chyba bardziej wzorcowo nie możnaPotem zaczyna sie budzić pierdyliard razy, bo boli/swedzi ją dziąsło. Szuka pocieszenia w przytulaniu się do cycka. W sumie naturalne. Biorę ja potem do lozka z wlasnej wygody, ale usypiam wieczorem zawsze w dostawce. Kiedy podaję jakiekolwiek srodki przeciwbólowe to śpi jak susel, ale nie mogę jej faszerowac codziennie lekami. Myślę, że niestety ale jednym rozwiazaniem naszego problemu jest przetrwanie czasu zabkowania.
-
KasiaLukasia wrote:Jaszczurek ale nie mam problemu z usypianiem jej. Zasypia zawsze o tej samej godzinie (19) sama w swoim łóżeczku. Już chyba bardziej wzorcowo nie można
Potem zaczyna sie budzić pierdyliard razy, bo boli/swedzi ją dziąsło. Szuka pocieszenia w przytulaniu się do cycka. W sumie naturalne. Biorę ja potem do lozka z wlasnej wygody, ale usypiam wieczorem zawsze w dostawce. Kiedy podaję jakiekolwiek srodki przeciwbólowe to śpi jak susel, ale nie mogę jej faszerowac codziennie lekami. Myślę, że niestety ale jednym rozwiazaniem naszego problemu jest przetrwanie czasu zabkowania.
-
Jaszczurek haha jaki zadowolony Tom 😁 smakuje mu jogurt 😊 Może jak się pokuszę na musik na bazie z jogurtem 🤔
Kamsza, Emma pytałyście co mój nabroił ale to żadna nowość - wiadomo co a, że nie mogłam patrzeć na niego, to pojechałam do przyjaciela i przesiedziałam tam pół dnia.
Kamsza cieszę się, że Wam się układa-jak nie pije to naprawdę dużo.
Ja o mojego się nie martwię - chyba żadna nie poleci na starego łysola z brzuchem 🤣🤣🤣🤣
Ja dziś Zosi nakupowałam trochę musików-jej smakują musy, chleb więc ona jak chce, to potrafi jeść a warzywa widocznie jej nie smakują 🤷🏼♀️
Aska1994 kurde przykra sprawa z tym wózkiem 😕 mam nadzieję, że za dużo nie wydałaś...
My po domu i po wiosce jeszcze w gondoli a aw aucie mam już spacerówkę i jak jedziemy do miasta to właśnie z niej korzystamy.Żałuję,że akurat ten kolor był w promocji a nie dziewczęcy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 08:27
Lullaby, Emma_, KasiaLukasia, Sylka135, 33Sylwia, Casjopea lubią tę wiadomość
-
Mikka86 nie Kuś 😉 ja właśnie wcinam kasze z warzywami😊
Casjopea jak to nie wiesz jakie imię dla syna. Twój stary coś wspominał, że miał być Kuba junior😅
JaSzczurek trzymam kciuki za robotę. U mnie na razie cisza.
KasiaLukasia przytulam mocno. Oby kolejne ząbki już wychodziły łagodniej i żebyś w końcu mogła się wyspać w jakiejś ludzkiej pozycji.
Angelikamarta u nas też tak zacina deszczem, że zakupy przełożyła na jutro🙄
Aska1994 kiepska sprawa z wózkiem. Kurcze i jak tu dociec czy to sprzedawca czy poczta zawalił sprawę. Pewnie o zwrocie nie ma mowy co?
AgaSy ja też sobie nie wyobrażam jak ja mam Mikołaja zostawić w przedszkolu we wrześniu. On już jest dawno gotowy a ja chyba nie będę do jego 18stki 😭😉 -
Lady ☹️☹️☹️czy Twój chłop kiedyś zrozumie że to Wy jesteście najważniejsze wjego życiu 🙄🙄 So nas też przyszła dzisiaj paczuszka z musami owocowymi 😁😁😁
Zosi widać nieprzeszkadza kolor 🤩🤩😘😘
Tom widać że smakował jogurcik 🤩🤩😘😘 -
JaSzczurek wrote:ahh, no to chyba faktycznie pozostaje Ci przeczekanie ;(
Przepraszam jak to z rana napisałam nieczytelnie. Nienawidzę pisać na telefonie i skracam czasami historie, przez co stają się niejasne. Zostawianie jej w dostawce jest jeszcze gorsze, niż narażenie się na szarapanie, bo budzi się i jęczy co 5 minut i muszę wtedy się obudzić, przesunąć w jej stronę, wrzucić cycka do dostawki albo objąć ją ręką i przytulić (śpię wtedy jeszcze bardziej powykręcana). Przenoszę ją ostatnio do nas jak już zaśnie. W łóżku jest czasami lepiej (było kilka wspaniałych nocy) ale zwykle podobnie, ciągle coś próbuje ją wybudzić, pojękuje przez sen, szuka przytulenia. Można oczywiście zagrać jak "twardziel", wsadzić do łóżeczka i olać wołanie, ale potępiam takie metody. Wiec cóż... MINIE!W końcu kuźwa minie. Najwyżej będę mieć nowe zmarchy na zmęczonym ryju. Chciałam Wam się tylko wyżygać
Love.
-
mikka86 wrote:Właśnie Aśka,ile zapłaciłaś za wózek?
Na szczęście tylko 150 (+70 wysyłka...). Ale i tak szkoda kurde kasy 😠😠 czekam na Tomka, może jakoś uda mu się wyprostować.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Właśnie jej już napisałam. Kupiłam ten wózek na FB, na większej grupie sprzedażowej z wózkami. Wysłałam jej foty, w jakim stanie dotarł wózek. Czekam na reakcję.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥