Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie jeszcze do łososia pasuje czosnek. Jak robię w piekarniku to z marynatą (oliwa, starty czosnek, skórka i sok z cytryny, łyżeczka miodu, sól, pieprz).
My na obiad mamy pilaw z mięsa mielonego, zielonej soczewicy i Cukinii z ryżem 😃😃😃
KarolaJJ to zawsze też możemy się spotkać tylko we dwie😉😁 do Kato mam godzinę jazdy. -
Baby Design Mini 😉Adria wrote:Witam
Szukam wózka do samochodu
Ta spacerówke co mam zostawiam na swoje wertepy .wiec ma byc kompaktowy sluzyc tylko na wyjazdy i ma sie rozkladac na lezaco na .malo miejsca zajmowac ..macie jakies pomyslyMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Jetsem pod wrażeniem jaki Twój Mikołaj jest dojrzały i samodzielny, brawa dla Mamy 👏Lullaby wrote:Angelikamarta tak z Rybnika. To co dasz się namówić? 😁
Emma brawo dla Emilki. Mała zdolniacha 👏👏👏😃. Tak wnioskuję, że chyba do mamy nic nie dotarło skoro przeprosiny ironiczne co?
Aska1994 powiem Ci, że prawie trafiłaś z tym spaniem całą noc 😊
Oglądaliśmy z mężem Jojo Rabbit i po 23 Miki się obudził, poszedł sam siku zrobił i NIE przyszedł do nas tylko położył się z powrotem spać SAM. No szok🤯😁. Pierwszy raz od dawna mieliśmy wieczór z mężem tylko dla siebie😁😁😁❤️
Lullaby lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
A kto to taki mądry?Emma_ wrote:Kill me. Dostałam dzisiaj wykład na temat żywienia niemowląt, no i w ogóle okazuje się, że wszystko robię źle i to przeze mnie dziecko nie chce jeść! Wczoraj ugotowałam brokuła i roztarłam go widelcem z dodatkiem oleju rzepakowego i słonecznikowego - źle, kto by chciał taką papkę zjadać, przecież to nawet estetycznie nie wygląda i ile chemii w takim brokule! Czy ja to próbowałam i czy wiem, jakie to musi być obrzydliwe? No i źle roztarte, powinna być zupka i trochę soli, żeby był jakiś smak! Nic dziwnego, że ona nie chce jeść skoro serwuję jej coś takiego. Tylko ziemniaczek (dodam, że nie chce jeść) i marcheweczka (tak samo) zmiksowane na zupkę albo marcheweczka starta na papkę na szklanej tarce, nic innego! I do lekarza z tym dzieckiem, bo ono umrze z głodu.
Kurtyna. 🤮 Idę się zabić. Pa.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Miłosz też ostatnie 2 wizyty u fizjo przepłakał 😣. Idziemy jeszcze w czwartek, jak na dla tak będzie to więcej nie pójdę, bo rozwija się później niż rówieśnicy, ale w swoim tempie i nie wypada z norm.Drobinka91 wrote:Tak, odkąd go tylko dotknął.
Mega nie lubi obcych, boi się, zawsze musi mieć czas na oswojenie się..Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Jak zrobić taki pilaw?Lullaby wrote:Mnie jeszcze do łososia pasuje czosnek. Jak robię w piekarniku to z marynatą (oliwa, starty czosnek, skórka i sok z cytryny, łyżeczka miodu, sól, pieprz).
My na obiad mamy pilaw z mięsa mielonego, zielonej soczewicy i Cukinii z ryżem 😃😃😃
KarolaJJ to zawsze też możemy się spotkać tylko we dwie😉😁 do Kato mam godzinę jazdy.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Jetsem pod wrażeniem jaki Twój Mikołaj jest dojrzały i samodzielny, brawa dla Mamy 👏
Dziękuję! Naprawdę miło mi się zrobiło ☺️
Też się cieszę, że dużo ogarnia może z przedszkolem nie będzie problemów. A Ty już zapisałaś Leona? U nas podobno w marcu dopiero można zapisać. I bardzo współczuję tych wizyt u fizjo. Biedny Miłosz pewnie serca się kraja jak tak dziecko płacze przy ćwiczeniach, przytualm😘
A przepis to jak zwykle tu
https://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/soczewica/pilaw_z_soczewica_cukinia/przepis.html
U Ciebie dziś znowu grochówka czy już zjedzona😛😉? -
Ok, już widzę przepis
Mam wszystko poza mięsem, ale i bez mięsa obstawiam, że będzie git.
Ja dzisiaj zrobiłam dla starego gicz jagnięcą i do tego zrobię frytki. Mało zdrowo, ale on lubi takie klimaty, a też chciałam być chociaż trochę miła 😁
Kasztanek lubi tę wiadomość
-
U nas też od marca. Muszę doczytać od którego dokładnie. Płaczę, ale ona mi go daje do uspokojenia za każdym razem. No ale potem się okazuje, że zamiast ćwiczyć 45 minuc ćwiczy 30 albo mniejLullaby wrote:Dziękuję! Naprawdę miło mi się zrobiło ☺️
Też się cieszę, że dużo ogarnia może z przedszkolem nie będzie problemów. A Ty już zapisałaś Leona? U nas podobno w marcu dopiero można zapisać. I bardzo współczuję tych wizyt u fizjo. Biedny Miłosz pewnie serca się kraja jak tak dziecko płacze przy ćwiczeniach, przytualm😘
A przepis to jak zwykle tu
https://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/soczewica/pilaw_z_soczewica_cukinia/przepis.html
U Ciebie dziś znowu grochówka czy już zjedzona😛😉?
. Dzięki za przepis! Tak, u nas dziś nadal grochowka 😁.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Tak, właśnie dostałam podanie do wypełnienia. Tylko nie wiem od kiedy utworzą grupę, od lipca czy od września.Sylka135 wrote:Casjo a Ize przenosisz do przedszkola?
Alicja też idzie?
Lullaby jestem pod wrażeniem Mikołaja 👏👏 My jesteśmy na etapie, że Iza informuje mnie, iż zrobiła siku w pieluchę i chce na nocnik. Siada, wstaje i jest z siebie bardzo zadowolona.
Trochę się boję nocy w nowym łóżku 😬
Lullaby, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH