Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie jeszcze do łososia pasuje czosnek. Jak robię w piekarniku to z marynatą (oliwa, starty czosnek, skórka i sok z cytryny, łyżeczka miodu, sól, pieprz).
My na obiad mamy pilaw z mięsa mielonego, zielonej soczewicy i Cukinii z ryżem 😃😃😃
KarolaJJ to zawsze też możemy się spotkać tylko we dwie😉😁 do Kato mam godzinę jazdy. -
Adria wrote:Witam
Szukam wózka do samochodu
Ta spacerówke co mam zostawiam na swoje wertepy .wiec ma byc kompaktowy sluzyc tylko na wyjazdy i ma sie rozkladac na lezaco na .malo miejsca zajmowac ..macie jakies pomyslyMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Lullaby wrote:Angelikamarta tak z Rybnika. To co dasz się namówić? 😁
Emma brawo dla Emilki. Mała zdolniacha 👏👏👏😃. Tak wnioskuję, że chyba do mamy nic nie dotarło skoro przeprosiny ironiczne co?
Aska1994 powiem Ci, że prawie trafiłaś z tym spaniem całą noc 😊
Oglądaliśmy z mężem Jojo Rabbit i po 23 Miki się obudził, poszedł sam siku zrobił i NIE przyszedł do nas tylko położył się z powrotem spać SAM. No szok🤯😁. Pierwszy raz od dawna mieliśmy wieczór z mężem tylko dla siebie😁😁😁❤️Lullaby lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Emma_ wrote:Kill me. Dostałam dzisiaj wykład na temat żywienia niemowląt, no i w ogóle okazuje się, że wszystko robię źle i to przeze mnie dziecko nie chce jeść! Wczoraj ugotowałam brokuła i roztarłam go widelcem z dodatkiem oleju rzepakowego i słonecznikowego - źle, kto by chciał taką papkę zjadać, przecież to nawet estetycznie nie wygląda i ile chemii w takim brokule! Czy ja to próbowałam i czy wiem, jakie to musi być obrzydliwe? No i źle roztarte, powinna być zupka i trochę soli, żeby był jakiś smak! Nic dziwnego, że ona nie chce jeść skoro serwuję jej coś takiego. Tylko ziemniaczek (dodam, że nie chce jeść) i marcheweczka (tak samo) zmiksowane na zupkę albo marcheweczka starta na papkę na szklanej tarce, nic innego! I do lekarza z tym dzieckiem, bo ono umrze z głodu.
Kurtyna. 🤮 Idę się zabić. Pa.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Drobinka91 wrote:Tak, odkąd go tylko dotknął.
Mega nie lubi obcych, boi się, zawsze musi mieć czas na oswojenie się..Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Lullaby wrote:Mnie jeszcze do łososia pasuje czosnek. Jak robię w piekarniku to z marynatą (oliwa, starty czosnek, skórka i sok z cytryny, łyżeczka miodu, sól, pieprz).
My na obiad mamy pilaw z mięsa mielonego, zielonej soczewicy i Cukinii z ryżem 😃😃😃
KarolaJJ to zawsze też możemy się spotkać tylko we dwie😉😁 do Kato mam godzinę jazdy.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Jetsem pod wrażeniem jaki Twój Mikołaj jest dojrzały i samodzielny, brawa dla Mamy 👏
Dziękuję! Naprawdę miło mi się zrobiło ☺️
Też się cieszę, że dużo ogarnia może z przedszkolem nie będzie problemów. A Ty już zapisałaś Leona? U nas podobno w marcu dopiero można zapisać. I bardzo współczuję tych wizyt u fizjo. Biedny Miłosz pewnie serca się kraja jak tak dziecko płacze przy ćwiczeniach, przytualm😘
A przepis to jak zwykle tu
https://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/soczewica/pilaw_z_soczewica_cukinia/przepis.html
U Ciebie dziś znowu grochówka czy już zjedzona😛😉? -
Ok, już widzę przepis
Mam wszystko poza mięsem, ale i bez mięsa obstawiam, że będzie git.
Ja dzisiaj zrobiłam dla starego gicz jagnięcą i do tego zrobię frytki. Mało zdrowo, ale on lubi takie klimaty, a też chciałam być chociaż trochę miła 😁Kasztanek lubi tę wiadomość
-
Lullaby wrote:Dziękuję! Naprawdę miło mi się zrobiło ☺️
Też się cieszę, że dużo ogarnia może z przedszkolem nie będzie problemów. A Ty już zapisałaś Leona? U nas podobno w marcu dopiero można zapisać. I bardzo współczuję tych wizyt u fizjo. Biedny Miłosz pewnie serca się kraja jak tak dziecko płacze przy ćwiczeniach, przytualm😘
A przepis to jak zwykle tu
https://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/soczewica/pilaw_z_soczewica_cukinia/przepis.html
U Ciebie dziś znowu grochówka czy już zjedzona😛😉?. Dzięki za przepis! Tak, u nas dziś nadal grochowka 😁.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Casjo a Ize przenosisz do przedszkola?
Alicja też idzie?
Lullaby jestem pod wrażeniem Mikołaja 👏👏 My jesteśmy na etapie, że Iza informuje mnie, iż zrobiła siku w pieluchę i chce na nocnik. Siada, wstaje i jest z siebie bardzo zadowolona.
Trochę się boję nocy w nowym łóżku 😬Lullaby, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny