Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Miłosz dziś bardzo chętnie zjadł jaglanke na mleku kokosowym 😊. Zrobiłam z drzemem wiśniowym i płatkami migdałów. Leon nie chciał zjeść, a mąż mnie podsumował "ale będzie sranie" 😂. Człowiek chce dobrze, urozmaica jadłospis (chyba jedyny plus bycia na diecie), a tu takie dąsy 😂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 19:21
Lullaby lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Trochę czar prysł jak zgasły światła, ale chwilę pomarudzila, że chce stare łóżko, a potem był spokój. Poza tym Mikołaj tak mi się rzucał (trochę ta jelitowka daje się we znaki), że przykryłam ją, powiedziałam papa i wyszłam. Przez moment były jęki, a teraz jest cisza. Więc czekam co się wydarzy.. Czy zaraz wyjdzie z pokoju, czy jednak zaśnie sama
-
Alucha dziś trzy razy cycka do spania, owocową tubkę, rybke z warzywami - pol sloiczka, i jablko do skrobania zębami (skrobala zawziecie!) No i pół zeszłej nocy zarla cycka. Tak jak to lubię i zawsze jest mi trochę przykro (jestem psychiczna) jak pije mniej mleka, tak miałam już szczerze dosyć. Wyzlopala chyba z cysterne. Ale fakt faktem ostatnio je w kratkę. Są dni, że je bardzo mało.
-
Kużwa jestem zalamana
Moja corka dostala z anglika 1
Widzialam sprawdzian widzialam to co w zeszycie przepisane zle 🙈wiwc niedziwota ze jedynka byla .
Pisala w domu przepisalam jej jak ma byc
I kurwa co pisze ten gamon i chuja umi rece opadaja
-
33Sylwia wrote:Kinga Ty chyba ostatnio pisałaś że Jula je cyca dwa razy dziennie? A w nocy? Mój nadal nie chce cyca już se odciaglam troszeczkę... Za to zjadł pół żółtka i pół sloiczka zupy.
Tak Julka je cycka bardzo wybiórczo. Dzisiaj np chciała 4x. Dla mnie jest to niesamowite, bo no jeżeli nie chce cycka to nawet się nie przystawi i koniec, będzie się odchylała i wyrywała. Nie da się jej "zdusić cycem".
W nocy tylko cycek i niestety ostatnio wróciły czasy nocnego cycka co chwilę...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
AgaSY wrote:Casjo bardzo ładne, Leon ma takie samo 😁. Tylko barierkę krótsza 😉.
(póki co nie wylazla z pokoju i nadal jest cisza)AgaSY lubi tę wiadomość
-
Mikołaj teraz bardzo mało je innych rzeczy poza cyckiem. Cycka też nie tyle co zwykle. Ale wiem dlaczego, więc ok. I tak mi bardzo ładnie przechodzą tę jelitowke, z tego co wiem od innych mam to dzieci męczyło sranie i rzyganie przez ładnych kilka dni. Niektóre nawet temp miały.
-
kinga27.30 wrote:Tak Julka je cycka bardzo wybiórczo. Dzisiaj np chciała 4x. Dla mnie jest to niesamowite, bo no jeżeli nie chce cycka to nawet się nie przystawi i koniec, będzie się odchylała i wyrywała. Nie da się jej "zdusić cycem".
W nocy tylko cycek i niestety ostatnio wróciły czasy nocnego cycka co chwilę...
No wlasnie u nas wczoraj w nocy było to samo. Ale nie mamlala tylko jadła. Co jej zabieralam to zaczynała jeczec. Może to ta pogoda? Wichury, różne dziwne dźwięki zza okna? Nie wiem.
-
Nie mam pojęcia o co chodzi z tymi nocami.
Zrobiłam dzisiaj Julce mielone z indyka, no strasznie się krztusiła, ale bardzo jej smakowało. Mega. Po raz pierwszy nie chciała oddać z rączki, a jak się skończyło to płakała. Z tym że musiałam dwa razy odkręcić ją glowa w dół bo nie mogła sobie poradzic z odkrztuszeniem i zrobiła się czerwona. Po tym jej obiedzie bylam cala spocona że strachu, ale nie dałam jej po sobie poznać.
Chyba kolejny obiadek z mielonym będzie jednak z formie papki bo zejdę zanim ona skończy rok 🙄
Casjo, łóżko zajebiste, córa przepiękna, ale ten dzwonek skradł me serce i rozwalił ma łopatki 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 19:54
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Aaaa, jestem, Lullaby, Mikka, dzięki za wywołanie😘!
Ja pierdziu, przeżyłam jakaś apokalipsę przez dwa dni💩💀kupa gówna(dosłownie) +jęki z tragedii antycznej x 2🤡🤡🤡 ząbkowanie podwójne, gorączka Miry, mamoza, nie mogłam ani jednej, ani drugiej zniknąć z oczu🙊chciałam się powiesić, ale nawet nie miałabym siły pociągnąć za sznura więc jestem😋😁mąż też przeżył 👍 dziś nie było tak źle, mimo, że Ada trochę marudna, ale wróciła,, stara" Mira, która dziś kończy 2 lata😭😭😭 czas zapierdziela jak szalony! Robimy imprezę z rodzinką w sobotę, ale tatuś dziś swojej ukochaniej córce nr 1 przyniósł tor w kształcie serca, przebrałam dziewczyny w sukienki, odtańczyliśmy i odśpiewaliśmy sto lat tak tylko dla niej, w naszym gronie ❤️❤️❤️zaraz wrzucę foty maluchów, a w sob pozostałe zdjęcia😁mąż też ma urodziny w sobotę więc robię 2w1 dla nich.
Casjopea, extra Izula i super łóżko! Co to za model?
Lullaby, gratki dla Mikiego! Super nocny samodzielny sik to wielka rzecz❤️mikka86, Lullaby lubią tę wiadomość
-
KasiaLukasia wrote:Ale miała źle w zeszycie przepisane z tablicy i przez to źle się nauczyła? Biedna. Trudno, zdąża się najlepszym. Poprawi na 5
-
Aaa wszystkiego najwspanialszego dla Miry!! ❤️ Czekamy na foty 😁
Łóżko dziecięce HAPPY
JaSzczurek Iza nigdy nie spała w szczebelkowym. Najpierw miała dostawkę, czytaj spała z nami w łóżku, potem spała w takim jakby kojcu 1m x 1m, a potem miała rozkładaną kanapę. Z tym, że rozkładanie kanapy doprowadzało mnie codziennie do szału, a poza tym ciągle z niej zjeżdżała i musiałam budować zapory niczym okopy wojenne. Nie kupowaliśmy nic więcej, bo już mieliśmy od lutego mieszkać w nowym domu, ale że jest jak jest to cóż zrobićCzarna_kawa lubi tę wiadomość