Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wierzę moi synowie śpią od 20. Drugi dzień z rzędu. Chyba coś w lesie zdechło albo trzeba iść po kolanach do Częstochowy dziękować 😁😁😁😅
Czarna_kawa, Casjopea, Drobinka91, anngelikamartaa, Aska1994, KasiaLukasia, AgaSY, Lady_Dior, kinga27.30, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
Jestem😪
Antek mi dzisiaj dał popalić 🙄
Czarna prześliczne masz córeczki ❤️❤️sto lat dla małej i dla męża też 🎈🍾Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Czarna, córki masz prześliczne!
Lullaby, oby tych dobrych nocy było jak najwięcej 🙂
Casjo, fajne łóżko, też mnie ten dzwonek rozwalił 😁
A mnie teściowa doprowadza do szału, poza standardowymi: daj cukier, daj kawę (trzymamy dla gości, bo sami nie pijemy), daj coś słodkiego, wysłuchaniem litanii na temat komu ile kasy zalega, jeszcze ma pretensje do mnie, że szwagierka wylądowała z 2 najmłodszych dzieci w szpitalu (jeden 3 lata, drugi miesiąc), bo się zarazili od nas wirusem. Tylko że to szanowna babcia wzięła 2 starszych dzieci tutaj i przysyłała ich co chwilę do nas na górę, widząc że wszyscy chorzy jesteśmy! 😠 Jeszcze mąż do mnie, żebym olewała te teksty - jasne, łatwo mu tak mówić, bo słucha mamusi tylko przez godzinę, ja przez cały dzień! 😠
Jeszcze mi Cyprian na wieczór aferę zrobił, nawet nie wiem, o co... Wrzeszczał, rzucał wszystkim, próbował mnie uderzyć 😠Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Czarna sto lat dla Miry i męża. I dla Ady i Ciebie też po 100.
Szczęścia :*
Casjo supcio łoże i śliczna córeczka!
Lullaby gratulacje! Oby tak dalej! Uważaj tylko, żeby tyle wspólnych wieczorów z mężem nie zaowocowalo pod koniec roku trzecim synem
Kinga podziwiam kotlety. Jaki miały kształt?
Adria znasz jakiś fajny sklep online z materiałami na zasłony?
-
Dzięki dziewczyny 😘😘😘
Aska1994, teściową jak każdą czarownice na stos! Serio, masz 3 dzieci i urwanie kapelusza, a ta panoszy się jak kura na grzędzie, masz ty święta cierpliwość do babuni, oj masz. A co do Cypisia, to chyba 4 latki też mają jakiś rodzaj buntu niestety 😖współczuję, uważaj tam na siebie i może jutro obserwuj czy dalej jest taki pobudzony czy to tylko incydent. -
Wiesz co, Cypis tak ma. Ogólnie jest spokojny, rzadko wybucha, ale jak już wybucha to z konkretnym przytupem.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Kinga to my mamy tak samo. Od jutra przestaje walczyć o łyk cyca, nie chce to nie! Najwyżej skończy na cycu rano i na noc.
Czarna sto lat dla Miry 🎂 obie to takie księżniczki śliczne ♥️
Adra bo ci nauczyciele teraz to są szaleni, olej to poprawi napewno 😁
Asia przesyłam Ci ukłony ja bym ta babkę pogoniła 😁
Powiedzcie mi czy taka kasza manna na wodzie to ma jakieś wartości odżywcze dla dziecka? I czy mogę podać ugotowaną na zwykłym mleku z kartony? I co z jogurtami naturalnymi - dajecie? Teraz muszę zacząć coś odżywczego robić dla Leona, wcześniej to miałam trochę gdzieś bo najważniejsze porzeral cyca.Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Kasia lukasia
Dekoria.pl
Sylwia
Na pewno ale matka wziela ja w obroty i zaczela wbijac drewnianym tluczkiem efekt zmeczyla sie pisaniem poszly spac o 21KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Aaa wszystkiego najwspanialszego dla Miry!! ❤️ Czekamy na foty 😁
Łóżko dziecięce HAPPY
JaSzczurek Iza nigdy nie spała w szczebelkowym. Najpierw miała dostawkę, czytaj spała z nami w łóżku, potem spała w takim jakby kojcu 1m x 1m, a potem miała rozkładaną kanapę. Z tym, że rozkładanie kanapy doprowadzało mnie codziennie do szału, a poza tym ciągle z niej zjeżdżała i musiałam budować zapory niczym okopy wojenne. Nie kupowaliśmy nic więcej, bo już mieliśmy od lutego mieszkać w nowym domu, ale że jest jak jest to cóż zrobić -
Jaszczurek, Cypis i Monika jak kończyli rok zaczynali spać na materacu. Potem koło 2 roku życia na łóżkach podobnych do tego, co ma Casjo. Z Jackiem planuję podobnie albo od razu na łóżko pójdzie jak skończy rok, zależy jaki będzie ruchliwy przez sen. Ale całą moją trójkę łóżeczko szczebelkowe parzyło w dupkę, także ten 😂 nie wiem, skąd ta koleżanka ma takie informacje 😂
JaSzczurek lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
33Sylwia wrote:Kinga to my mamy tak samo. Od jutra przestaje walczyć o łyk cyca, nie chce to nie! Najwyżej skończy na cycu rano i na noc.
Czarna sto lat dla Miry 🎂 obie to takie księżniczki śliczne ♥️
Adra bo ci nauczyciele teraz to są szaleni, olej to poprawi napewno 😁
Asia przesyłam Ci ukłony ja bym ta babkę pogoniła 😁
Powiedzcie mi czy taka kasza manna na wodzie to ma jakieś wartości odżywcze dla dziecka? I czy mogę podać ugotowaną na zwykłym mleku z kartony? I co z jogurtami naturalnymi - dajecie? Teraz muszę zacząć coś odżywczego robić dla Leona, wcześniej to miałam trochę gdzieś bo najważniejsze porzeral cyca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 21:44
-
nick nieaktualnyCasjo a Izka tam da rade sama wyjść? Mi sie zawsze lepiej spało w zabudowanym wyrku za dzieciaka😁
Czasrna kawa prześliczne dzieciaki❤
U mbie był ojciec dzisiaj,zostala z małym ma 10 sek ,jak poszlam sie wysikac i Mały w tym czasie ze stania pieryknął skronią w ławę . Ma siniaka na twarzy , huk byl potężny.Jeszcze sie tak o niegi nie balam jak w tym momencie.
Adria coś ten gałgan narobil...z drugiej strony jak ta nauczycielka bazgrze to sie nie dziwnie ze mają problem to rozszyfrowac. Mysiałabys po lekcjach sprawdzac czy ma dobrze podpisaneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 21:58