Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lullaby dziś tule ja 🤗😘
AgaSy Ciebie też 🤗
Masakra z tymi dziecmi nocą, w dzień dają po gaciach w nocy też... Choc dziś nie mogę narzekać było napewno lepiej niż kilka nocy do tyłu.
Powieka górna mi tak na puchła i opadła ze wyglądam tak 🥴 zaraz sobie zrobię jakieś kompresy z zielnika, wczoraj myślałam że to znowu jęczmień a dziś to już nie wiem...
Maz jedzie dziś na pogrzeb potem do pracy także do północy będziemy sami obym nie zwariowała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O rany ale się zestrachalam, ze nasze forum umiera! Wlaze rano, juz po 8, a tu ostatnia wiadomość od Aski, że Cypis odegrał Zbuntowanego Anioła. Z wczoraj o 21!!! Myślę sobie, co jest?! Nikt nic nie pisze? Nikt nie chce się niczym podzielić? Porzuciły mnie?!!! Ale okazało się, że chłop mi na noc Internet w komorze wyłączył... I wszystko toczy się jak codzień. Ufff.
U nas tak, dziecko wróciło do spania 12h, i od kilku dni budzi się o ludzkich porach, po 7 rano. Ale kuzwa zas się w nocy budzila na ssanie co pięć minut. Kiedy wstawala o 4/5 nie cycala tak dużo. Nie wiem co lepsze.
-
Oby nigdy ! Pewnie przekształci się w kolejne ciążę za jakiś czas i tak w kółko 😁 Swoją drogą, zobaczcie ile zapisałyśmy już stron. 🤭🤯
I hej Wam 🙋🏻♀️
Współczuję nocy (Agasy, Lyllaby) 😙 Kawka na śniadanie, cycki do przodu i trzeba zacząć nowy dzień!
U nas noc chyba całkiem ok, bo nawet coś mi się śniło.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
Sylka, niezależnie od opiekuna, zawsze gdzieś się dziecko uderzy, kiedy zbliża się wizyta w przychodni, nie wyrzucaj sobie 😘
Karola, jak Stachu po tym upadku?
Niedawno mówiłyście, czego nie lubicie w opiece nad dziećmi. Ja nienawidzę się zbierać sama z całą trójką! Niestety robię to co rano do przedszkola, ale to jest moment którego nie lubię, budzenie wszystkich i cała otoczka, ubieranie, śniadanie, mycie itdZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualnyCasjo ja przy moim niejadku nie mam zbyt bogatego repertuaru 😉 u mnie królują placuszki bananowe https://alaantkoweblw.pl/blyskawiczne-placki-twarogowe/. Oczywiście bez rodzynek 😆 serek homogenizowany, jogurty, ale to zależy od dnia i ostatnio jak byliśmy u mojego brata to zasmakowały jej kabanosy.
-
U nas ostatnio nocki średnie ale ta dzisiejsza przeszła samą siebie 🙄
Położyłam się spać po 22. Nie mogłam zasnąć do północy. O 23 Julka obudziła się na jedzenie - jej standardową pora. Myślę - ok. Jak wspomniałam zasnęłam koło północy. Jula kolejna pobudkę miała o 00:30, dalej 1:30 I o 2:30 (swoją drogą dziwne że niemal jak w zegarku) postanowiła wstać. Nie spała do prawie 4. A o 5 zaczęła dzień 😫. O 7 dałam ją na pół godziny do faceta bo już zaczynałam być nie miła 😶 teraz się samobiczuję 😣
O 6 wjechał pedicetamol ale chyba nic nie zdziałał. Teraz wygląda jak mały wampir, oczy podkrążone i czerwone... spróbujemy odespać, trzymajcie kciuki żeby to nie trwało pół godziny bo przysięgam że pójdę do stodoły i skoczę z dachu 😴
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Casjo ja przy moim niejadku nie mam zbyt bogatego repertuaru 😉 u mnie królują placuszki bananowe https://alaantkoweblw.pl/blyskawiczne-placki-twarogowe/. Oczywiście bez rodzynek 😆 serek homogenizowany, jogurty, ale to zależy od dnia i ostatnio jak byliśmy u mojego brata to zasmakowały jej kabanosy.
Znam te placuszki, są smaczne (jasne, że bez rodzynek! 😜), ale Iza rano wciąga z owsianka całego banana..
KarolaJJJ jajecznicy nie lubi. W ogóle jajek nie lubi samych w sobie - jedynie w żurku jej smakowały 🤷♀️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie, nie śpi dużo, wczoraj miała dwie drzemki po pół godziny. Albo to jest jakiś etap rozwojowy, albo te cholerne zęby (lewa dwójka się przebiła teraz wychodzi A prawa już też jest rozpulchniona), albo naprawdę nie ogarniam i nie wiem.
Przed chwilą próbowałam położyć z cyckiem na wierzchu to zrobiła mi histerię... teraz leży na przeciwko mnie na kanapie i jojczy oraz lrzyczy na grzechotkę, A ja przed kanapą odłożyłam się z prasowaniem.
No nie mam siły w rękach na bujanie dzisiaj 🙄
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!