Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma_ wrote:Lady, Zosia przeziębiona czy już przeszło?
Emma nie wiem co Ci odpowiedzieć bo :
*gorączkę miała raz w nocy
*je i zachowuje się normalnie
*nie leci jej z nosa mocno-dziś jeszcze nie wycierałam jej nosa
*nie psika
Pamietam jak dzieci siostry miały katar, to kichały dużo i gile zielono-żółte leciały po pas i to był katar a u nas 🤷🏼♀️ Naprawdę nie wiem, czy to przeziębienie a jeśli tak to łagodniusie... Na pewno ma mega suchą śluzówkę nosa ale strasznie płacze przy inahalacji ale działa już nawilżacz i mam nadzieję, że lżej się jej będzie oddychać.
Dziś będzie na obiadek pierś z kurczaka-pokroiłam w paski i gotuję właśnie na parze 😊 Ciekawe, czy pociumka... Do tego standardowo brokuł i kalafior.Na jutro makaron wieloziarnisty 😊
Co do kubków to mam te 🙂
Kamsza Ty przez neta kupowałaś ten swój kubek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 16:00
-
Adria jest szczepienie w 7 miesiącu jak szczepisz zwykłymi szczepionkami 😁. Ja właśnie byłam, ale jest jeszcze 7 osób po chorej stronie, więc poszliśmy na spacer narazie.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Lady zamowilam bidon przez allegro i mama mi priorytetem wysłała 🙂
Gdzie kupujesz makaron pełnoziarnisty? Jak masz to pokaż opakowanie 😁
I jak Zosi smakował obiadek?
Jeśli chodzi o nawilżacz to u nas robi dobrą robotę, a dodatkowo przed spaniem wietrzymy sypialnie parę minut.
U nas na obiad był dzisiaj indyk z ryżem i warzywami 🙂 a że mojego żołądek boli to ma na obiad rosół. Mała śpi przylepiona na mnie 🥴🙂 ale może się wyspi 🙂 a ja mam czas żeby Was poczytać 😁😁 -
nick nieaktualny
-
U nas wleciał ryż ze szpinakiem, jajkiem i odrobiną jogurtu. My mieliśmy gulasz.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikka86 wrote:Ja szczepilam 5 w 1 i kazali mi na koniec lutego szczepić na żółtaczkę
-
Właśnie wczoraj przy zamawianiu słoiczków z rossmanna (robię duże zamowienia i chlop mi odbiera paczkę w drodze z pracy) zwróciłam uwagę, że prawie wszystkie obiadki od 8miesiąca mają w składzie mięso lub rybę. Typowo jarskie są właściwie tylko te dla bardzo mocno zmielone dla dzieci od 4 miesiąca. Trochę to słabe. My sami jemy mięso jakieś dwa/trzy razy w tygodniu. Nie rozumiem dlaczego dziecko miałoby jeść je codziennie. Nic nie mam do mięsa ale bez przesady. Więc daje raz sloiczek a raz jakieś warzywka, które sama gotuję.
-
Angelikamarta strasznie, do też że Ci się nic nie stało dziewczyno...
Ja też doświadczyłam kiedyś napaści jako 15 latka, do mnie polecieli z łapami, kolegę pobili, ukradli nam telefony, rowery. Później policja, portrety. Sprawę umorzyli po 3ech latach, ich nie znaleźli.
Strach córkę puścić na dwór.
Mąka dzisiaj dostała zupkę magazynową z małym kawałkiem ryby. My mieliśmy pieczoną szynkę i duszone pieczarki 🤤
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!