Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikka86 wrote:A w ogóle jakby któraś słyszała o promocji dad w biedzie to proszę dać znać
Podbijam! Zwłaszcza na 6 🤣
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Ale wiecie co, jakby nie bylo my tez zagladalysmy /zagladamy? do innych watkow. Ja czasem tez poczytam inne. Pamietam, ze w ciazy czytalam namietnie kwietniowki, majowki itp ktore byly przed nami. Czasem wlazlam na hipotrofie itp.
Zaraz wrzucam, cos mi sie jebie nooooo.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ❤️😂
Adria oj Tam Ale by bylo smiechu z czwartym😂Claudissa lubi tę wiadomość
-
U was też tak ładnie dzisiaj? Idziemy na spacer 😍
Kurde muszę znaleźć jakiś patent wozkowy ... Julka w starej półleżącej pozycji już nie chce bo podnosi się do góry, więcej poduszek na oparcie wypchać nie mogę bo śpiwór przeszkadza A na leżącego to już w ogole sie nie da 🤦♀️
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
.
A to my wczoraj w palmiarni. Oto i przed Wami głęboki foch 2-latki, że musi opuścić przybytek, w którym jej się bardzo podobało oraz Mikołaj, który prawie rozniósł wózek zniecierpliwiony na maxa, że nie może iść na podłogę. Jemu z kolei niewidzialna siła cały czas każe doskonalić raczkowanie - rano, wieczór, we dnie, w nocy.. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 20:26
Drobinka91, Lullaby, mikka86, Sylka135, Aska1994, Claudissa, kinga27.30, Lady_Dior, LidziA89, Czarna_kawa, AgaSY, Eja, Emma_, 33Sylwia, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Po prostu dziewczyny jesteście jak Pudelek dla matek 😂 Każdy chce wiedzieć co nowego się dzieje.
Jakby co, to ja też kulturalny stalker. Czytałam ovufriend o staraniach, bo nam zajęły 4 lata... A przez to pewnie miałam schizy w ciąży, i tak trafiłam tutaj sprawdzić czy tylko ja wariuje 🤷Drobinka91, mikka86, kinga27.30, KasiaLukasia, LidziA89, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Thefi rozumiem , że masz dzieciaczka w podobnym wieku do naszych ? 🙂
Mam 68 lat, na imię Zenek i zwykle czytam Was w poplamionym podkoszulku z piwem w ręku...
A tak serio mam 29 lat, córka urodzona 6 lipca, mieszkam w Poznaniu i mogę Wam wysłać jakieś swoje kompromitujące zdjęcia byle żebyście się nie przenosiły na inne forum. Mój poranek i kawa stracą sens bez czytania Waszych przebojów!
Może mikaja może za mnie ręczyć, bo jestem z nią na tym innym forumSylka135, Claudissa, anngelikamartaa, KasiaLukasia, kinga27.30, Czarna_kawa, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Alis_s wrote:Po prostu dziewczyny jesteście jak Pudelek dla matek 😂 Każdy chce wiedzieć co nowego się dzieje.
Jakby co, to ja też kulturalny stalker. Czytałam ovufriend o staraniach, bo nam zajęły 4 lata... A przez to pewnie miałam schizy w ciąży, i tak trafiłam tutaj sprawdzić czy tylko ja wariuje 🤷 -
Thefi wrote:Mam 68 lat, na imię Zenek i zwykle czytam Was w poplamionym podkoszulku z piwem w ręku...
A tak serio mam 29 lat, córka urodzona 6 lipca, mieszkam w Poznaniu i mogę Wam wysłać jakieś swoje kompromitujące zdjęcia byle żebyście się nie przenosiły na inne forum. Mój poranek i kawa stracą sens bez czytania Waszych przebojów!
Może mikaja może za mnie ręczyć, bo jestem z nią na tym innym forum -
Casjopea wrote:No my na forum to byśmy na pewno miały ubaw po pachy, ciekawe czy i u Adrii byłoby tak wesoło 😂😂
Poza tym cały czas czekamy na ciążę JaSzczurka 😁Drobinka91, mikka86, Lullaby, kinga27.30, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
CASJO
No no no ty dupero widac ze próbujesz ogarnac towarzystwo IZA wymiataWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 09:35