Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie do końca tu pasuje, bo mój facet jest świetny (ja dużo więcej grzeszę w życiu
). Czasami aż mnie denerwuje jego czytanie mi w myśląch i robienie wszystkiego dobrze.
Teściowie zjebani maksymalnie, właśnie przechlali mieszkanie i mieszkają w wynajętym. Do końca życia zostało im 100 tys. zł, a oburzają się że synowie im liczą kasę "bo im się należy jedzenie łososi w restauracjach".
Jakbym opisała przeboje życiowe brata mojego faceta, to byście spadły z tego na czym siedzicie.
Karmie piersią, śpię z dzieckiem, a facet na kanapie. Mała w nocy tak się kręci, że mam ochotę czasem ją przydusić poduszką... Zapomniała przeczytać że powinna jeść góra raz w nocy i żre co 1,5-2,5 h.
Mamy zjebanych znajomych którzy cały czas się śmieją, że nie jebniemy dziecka w kąt i nie pójdziemy sobie na imprezę jak nas zapraszają...
Nie przychodzą mi na myśl żadne inne informacje, więc dam zdjęcie Zuzi. Albo nie dam, bo nie widzę tu żadnego wstaw zdjęcie 😁KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Thefi wrote:Nie do końca tu pasuje, bo mój facet jest świetny (ja dużo więcej grzeszę w życiu
). Czasami aż mnie denerwuje jego czytanie mi w myśląch i robienie wszystkiego dobrze.
Teściowie zjebani maksymalnie, właśnie przechlali mieszkanie i mieszkają w wynajętym. Do końca życia zostało im 100 tys. zł, a oburzają się że synowie im liczą kasę "bo im się należy jedzenie łososi w restauracjach".
Jakbym opisała przeboje życiowe brata mojego faceta, to byście spadły z tego na czym siedzicie.
Karmie piersią, śpię z dzieckiem, a facet na kanapie. Mała w nocy tak się kręci, że mam ochotę czasem ją przydusić poduszką... Zapomniała przeczytać że powinna jeść góra raz w nocy i żre co 1,5-2,5 h.
Mamy zjebanych znajomych którzy cały czas się śmieją, że nie jebniemy dziecka w kąt i nie pójdziemy sobie na imprezę jak nas zapraszają...
Nie przychodzą mi na myśl żadne inne informacje, więc dam zdjęcie Zuzi. Albo nie dam, bo nie widzę tu żadnego wstaw zdjęcie 😁url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Tak was tu przybywa, że pieprze ból nadgarstka i się poudzielam😅 witam stalkerki 😉 proszę się podzielić kompromitującymi momentami z życia tak jak my to tu robimy codziennie 😝
Casjo zarąbista fota 😂 u mnie podobne klimaty. A co Ty marudzisz, że odchudzać się musisz? Chudzina z ciebie. Dzieci Cię zajechały widzę 😁
Sylka już serio nie myślę o trzecim od jakiegoś czasu. Teraz czuję, że moja rodzina jest kompletna i czas wracać do życia. No za jakieś 2 lata jak Tymek pójdzie do przedszkola. Może kiedyś jeszcze wrócę do tematu ale na pewno nie szybko. O ile los nie zdecyduje za mnie🤦😛
Drobinka91 u nas pogoda średnia ale nie pada. Może też uda się wyjść na spacer. -
Thefi wrote:Nie do końca tu pasuje, bo mój facet jest świetny (ja dużo więcej grzeszę w życiu
Nie przychodzą mi na myśl żadne inne informacje, więc dam zdjęcie Zuzi. Albo nie dam, bo nie widzę tu żadnego wstaw zdjęcie 😁
Nie musisz dziekowac😁 -
Kurde, to kto przybył? Niebieska Gwiazda z Adasiem bardziej ożyła na forum, ujawniła się Thefi z Zuzią i Klaudia z Igorem, ktoś jeszcze?Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lullaby co Ty masz z tym nadgarstkiem?
Nawet nie chodzi o to, że jestem spasionym wieprzem, ale mam konsystencje ciała jak żelek, albo bardziej jak galareta.. Wolałabym być bardziej napięta i elastyczna 😂 No i jednak widzieć na wadze moje stare dobre 62kg, a nie prawie 70 🙄 -
Aska1994 wrote:Kurde, to kto przybył? Niebieska Gwiazda z Adasiem bardziej ożyła na forum, ujawniła się Thefi z Zuzią i Klaudia z Igorem, ktoś jeszcze?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Casjopea wrote:Lullaby co Ty masz z tym nadgarstkiem?
Nawet nie chodzi o to, że jestem spasionym wieprzem, ale mam konsystencje ciała jak żelek, albo bardziej jak galareta.. Wolałabym być bardziej napięta i elastyczna 😂 No i jednak widzieć na wadze moje stare dobre 62kg, a nie prawie 70 🙄 -
Hehe ja Was też uwielbiam czytać do kawki ☕ na kompromitujące opowieści przyjdzie czas 😁 i faktycznie, nigdzie na innych wątkach nie ma tak fajnych dziewczyn jak tutaj 😊
anngelikamartaa, Casjopea, Drobinka91, Kamsza, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
O, jeszcze Alis i Eja! O żesz, 4 nowe forumowiczki 😎😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Casjopea wrote:Lullaby co Ty masz z tym nadgarstkiem?
Nawet nie chodzi o to, że jestem spasionym wieprzem, ale mam konsystencje ciała jak żelek, albo bardziej jak galareta.. Wolałabym być bardziej napięta i elastyczna 😂 No i jednak widzieć na wadze moje stare dobre 62kg, a nie prawie 70 🙄
Bez ćwiczeń z elastycznością kicha. Bieganie za dziećmi ani spacery niestety tego nie zapewniają. Próbowałam. Od 2 miechów ćwiczę 2-3 razy w tyg i już mniej mój galet się trzęsie. Ale to z starym się zamieniamy. Może jak już pani opiekunka się sprawdzi to będziesz miała trochę czasu na to? Wszak lubisz sport😘 -
Lullaby, kinga27.30, Sylka135, xgirl, Casjopea, Claudissa, mikka86, Adria, Lady_Dior, KasiaLukasia, Drobinka91, Kamsza, LidziA89, Czarna_kawa, AgaSY, 33Sylwia lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Adria wrote:Wstawisz wstawisz na zapodaj net pozniej skopiuj link i włala.
Nie musisz dziekowac😁
https://zapodaj.net/362e903c59c84.jpg.html
https://zapodaj.net/5fde660f90484.jpg.html>
To ja w 5 miesiącu, niestety teraz jestem bardziej jak galaretka...
A Zuzia zawsze jeździ na spacer z gołą stopą na zewnątrz. Bez względu na warunki. I często bez czapeczki (nienawidzą mnie wszystkie babcie w okolicy)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 09:59
Claudissa, Adria, Lady_Dior, Drobinka91, Kamsza, 33Sylwia, JaSzczurek lubią tę wiadomość