Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam 175cm i mam problem żeby gacie na dupe kupić 😂w sensie o nogawki chodzi. Teraz wszędzie robią takie spodnie ze nogawki się kończą z 10cm przed kostki a ja nienawidzę mieć takiego gołego miejsca a że jestem wysoka to to sprawy tym bardziej nie ułatwia 😤
-
Nie wiem czemu ale zawsze wyciągnie tą stopę na zewnątrz... A mi się nie chce walczyć, jak tak chce to niech sobie jeździ. Jej stopa jej sprawa
A spacerujemy sporo, bo codziennie ok 15 km. To jedyna forma aktywności która mi pozostała, a przed ciążą siłownia, bieganie i rower cały rok.
Ogólnie brakuje mi towarzystwa, dziecko jest cudne, ale jestem z nim bez przerwy i brakuje mi dorosłych. Koleżanki się wykruszyły i się nie dziwię, bo w sumie parę lat temu też nie miałam ochoty spotykać się z ludźmi którzy mają dzieci...
Za dużo tu dzisiaj postów... Nie mogę się zdecydować czy czytać czy zajmować się małą 😂
mikka86, Emma_, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
Xgirl karmilam 5 miesięcy, teraz mm.
Jak byłam z dwa tyg temu u lekarza właśnie z tego powodu to lekarka powiedziała że karmiąc w zasadzie powinnam nawet przybrać a nie spadać z wagi. No i zrobiła oczy jak jej powiedziałam że 11 kg już mam mniej, zleciła mi badania w tym na krew utajoną żeby sprawdzić czy gdzieś tam nie krwawie ale wyszło wszystko ok. Dalej nie wiem czym to jest spowodowane 🤷♀️ -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2020, 10:30
anngelikamartaa, Aska1994, mikka86, KasiaLukasia, Lady_Dior, Drobinka91, Kamsza, Czarna_kawa, Sylka135, AgaSY, Emma_, kinga27.30, 33Sylwia, Lullaby, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Dziewczyny ignorujemy posty Xgirl dopóki nie wstawi fot,ok?
Uskuteczniam to, nawet chyba się nie przywitałam 😂😂🙉
Co do kabaretu... W nocy leciałam na podwórko zbierać fruwające rzeczy, lekko mówiąc wkurwiona. Tomka nawet się nie udało obudzić. Przechodzę przez dół i babka do mnie "o nie śpisz? To chodź, pomożesz mi", a ja się jej pytam "w czym? W rozwieszaniu klepsydr?" Wiecie, że strzeliła focha? 😂😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Nooo! Florka cudna! Teraz się mogę przywitać: cześć X! 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Uskuteczniam to, nawet chyba się nie przywitałam 😂😂🙉
Co do kabaretu... W nocy leciałam na podwórko zbierać fruwające rzeczy, lekko mówiąc wkurwiona. Tomka nawet się nie udało obudzić. Przechodzę przez dół i babka do mnie "o nie śpisz? To chodź, pomożesz mi", a ja się jej pytam "w czym? W rozwieszaniu klepsydr?" Wiecie, że strzeliła focha? 😂😂
Co to są te klepsydry? Takie z piaskiem? -
anngelikamartaa wrote:Xgirl karmilam 5 miesięcy, teraz mm.
Jak byłam z dwa tyg temu u lekarza właśnie z tego powodu to lekarka powiedziała że karmiąc w zasadzie powinnam nawet przybrać a nie spadać z wagi. No i zrobiła oczy jak jej powiedziałam że 11 kg już mam mniej, zleciła mi badania w tym na krew utajoną żeby sprawdzić czy gdzieś tam nie krwawie ale wyszło wszystko ok. Dalej nie wiem czym to jest spowodowane 🤷♀️ -
Nie no, w sensie informacje o zgonie 😈
kinga27.30 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
X hmm🤔no mi generalnie też się wydaje że to bardziej w tę stronę.. No ale co lekarz to mówi cos innego. Tak czy inaczej dalej nie wiem od czego tak jest, tak chyba po prostu mam i tyle. Dobrze że przeszły mi już mdłości bo męczyłam się dobre dwa tygodnie. (nie, nie jestem brzuchatką😂)